• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatıyor mu?

Cidden saçma mesajlar. Aldatma vs gibi bir durum var mıdır bilmem ama aranır gibi olmuş yani. Evli bir adamın hiç tanımadığı birine böyle saçma şeyler yazması rahatsız edici olmuş.
Iste benide bu cok mahfediyor, nasil olurda bana bunu yapar diye cok cok üzülüyorum. Dun ki halimi bi görseydiniz elim ayagim titredi resmen kalbim yerinden cikacakti 😔

Pek dışarı cikmaz ayda bir iki kere arkadaşlarımla bulusuyorum diye cikar ama tabii ki buda beni emin kılmaz böyle bisey yapmayacagina ama ne biliyim. Güvenim cok fena zedelendi. Keske elimde daha iyi bi kanit olsaydi veya fake hesapla test etseydim kendini. Simdi onu bununla karsilastirdigim icin dahada dikkatli olur diye şüpheleniyorum

Okadar zeki calilar değil onlar.
Bi zaman sonra illaki salar kendini.

çok şüpheleniyorsanız eşinizin telefon kayıt geçmişini alması yönünde konuşun bence. Bana basit bir ilgi arama, laf atma gibi geldi. Google haritalar veya google hesapta o aylık gidilen yerler gezilen yerler vs olarak tutulan bir hizmet olacak. Orada gidilen mekanlar yerler saat saat yazıyor. Ona bakabilseniz de kafi

Size cok katılmıyorum bende hic anlam veremedim ve anlamiyorumda. Pardon ama kadinda yani kendini belli ediyor yani resimleriyle falan, kimsenin günahına girmek istemem ama anlayin iste demek istedigimi
Aaa sen şey değil misin, Kemalim yapmaz??

Aralik 2018:

"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"

Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Aldatmasa bıle cok sınır bozucu ve bayada takıp etmıs hosuma gıttı ne demek sen yapsan kafana koydugunu dık baslı der baskasında hosuna gıtmıs ya bu erkekler varya cok fenalar.

Aaa sen şey değil misin, Kemalim yapmaz??
Allah askina ben o manayla yazmadim bunu lütfen kadını kötüleyip kocami savunuyormusum gibi konusmayin. Tabii ki de kadinin bir sucu yok bütün pislik kocamda ama benim demek istedigim biraz farklı olan bi bayana böyle yazmasi beni dahada üzdü. Ayeitten ben asla kocam yapmaz demem, bu dünyada hic kimseye 100 de 100 güvenemem.

Canim bn esimin bisi yptgni gormdm çok sewyrm ve çok kiskncim bnmde Instagram da kız ekler bnde hep tartsma yaratır silerdim knsmzdim her ekldgi kız için burnundan gtrrdm ki anneme tkrr gtmyi bile düşündüm iki cocugumla hemde sdce ekldgi için ama senn eşin gbi hep yemin eder der ki ekliyorum evet ama boş yani öyle merak bnde dedim ki neyin meragi elalemin kizindn sanene neyini mrk ediosun fln nyse bu gün alımlı bakımlı hoş bı arkdsdan bayada takipcsi var istek attırdım eşim kabul etti ve kimsin ddi arkdsm da işte buym faln filan eşim cvp vrmdi arkds tkrr msj attı cvp yok mu eşim yok yazma gbisndn atarlndi kızla tartsmya girdi ve sonunda bna yazma knscak biiri istysn bskasna GT ddi arkadasda ddi ki ii sen kaybedersin eşim ne ddi bilion mu kazanacağımi kazandım iki ccgumda oldu ddi sonra enqelldi diicegm o ki herşey grndgu gbi olmaya bilio çok takma ve tinlama bırak kendi glsn
Bu anınızla SMS’in paralı olduğu zamanlara götürdünüz bizi.

Canim bn esimin bisi yptgni gormdm çok sewyrm ve çok kiskncim bnmde Instagram da kız ekler bnde hep tartsma yaratır silerdim knsmzdim her ekldgi kız için burnundan gtrrdm ki anneme tkrr gtmyi bile düşündüm iki cocugumla hemde sdce ekldgi için ama senn eşin gbi hep yemin eder der ki ekliyorum evet ama boş yani öyle merak bnde dedim ki neyin meragi elalemin kizindn sanene neyini mrk ediosun fln nyse bu gün alımlı bakımlı hoş bı arkdsdan bayada takipcsi var istek attırdım eşim kabul etti ve kimsin ddi arkdsm da işte buym faln filan eşim cvp vrmdi arkds tkrr msj attı cvp yok mu eşim yok yazma gbisndn atarlndi kızla tartsmya girdi ve sonunda bna yazma knscak biiri istysn bskasna GT ddi arkadasda ddi ki ii sen kaybedersin eşim ne ddi bilion mu kazanacağımi kazandım iki ccgumda oldu ddi sonra enqelldi diicegm o ki herşey grndgu gbi olmaya bilio çok takma ve tinlama bırak kendi glsn
Kocanın zekasına sapka cıkardım, kadınlar tarafından yazılmaya alısık bir tip olmadıgı ıcın anında senın yaptırdığını anlamıs.

Bı de sesli harf kullanmak bedava, dene istersen.

Hem belli hepnze dert oldu yazm seklm demk doğru yoldym😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Dert olması gereken, esinin senın yaptırdığını anlayıp senin duymak ısteyecegın seyı soylemesı.. Bence bunu dert et.
Bosver bize dert olanı sen. Biz onemlı degılız, kızları ekleyen kocan onemlı ama.

Back