• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatıyor mu?

Aralik 2018:

"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"

Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Yani ,gayet samimi mesajlar..Ama bilinmez.tabii gözle görmeden.Kuşkulanmakta haklisiniz.

Birde benim anlamadigim neden o kadar aralikli iki mesaj. Diyorum acaba gizliden yazistilar mi ama mesaj kutusu bos, yazistiysa bile silmis belli ki

Aralik 2018:

"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"

Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Eşim böyle yazışmalar yapsa evdeki tüm çiçekleri ona yedirir benim yerime başka kadınlarımı şımartıyosun der bogazına çökerdim heralde ben gelemem böyle konuşmalara

Mantiken tek kadin ,bir erkek ama kadina talep fazla yani esinin diger 5 arkadasi acikta kaliyor ya anda ayni kadina yazdilar ya da bir varmis bir yokmuuus ...sil at kafandan kuzum

Gerçekten öylesine yazmış olabilir ama neden yani nedeni ne ola? Eglence mi? Merak mı? Hoşlantı mı ? Sacma sapan hareketler ya bi düzgün duramıyorlar yamuk herifler. Hayır bizde öyle fenayız ki ama 2000 e kadar bile ineriz yani yeter ki canımız istesin 😈

Hmmm ben twitterdaki konular üzerinden mesajlaşmışlardır die düşünmüştüm.Ama direkt kişisel yazmış.Hadsizlik yapmış kocanız.Yine de İstanbula gittiğinde onunla görüştüğünü düşünmeniz çok fazla, kocanızın kurana el basması ise fazlanın da fazlası..Kocanıza nasıl haddini bildirirsiniz bilmiyorum.Sadece eş olmaya yakışmayan şeyler bunlar. Sinek ufak ama mide bulandırıor cinsinden

Keske söylemeseydim de sahte hesap acip onu test etseydim diyorum simdide kendime. Ama is isten gecri artık

Keske söylemeseydim de sahte hesap acip onu test etseydim diyorum simdide kendime. Ama is isten gecri artık
Uc gune unutur merak etme. Unutulduktan sonra aynısını yapabilirsin de
Dıyelım karsılık verdi ne yapacaksın?
Sonunda hıcbısey yapmayacaksan, kalkısma bence.

Aralik 2018:

Özür dilerim ama ac köpekler gibi pusuya yatmiş acaba bi kemik düşermi bize diye...

Düşmüş de olabilir düşmemiş de..

Bu mesele sizi üzer.deşmeyin derim ben.deştikce çirkinleşecek gibi hissettim nedense

Uc gune unutur merak etme. Unutulduktan sonra aynısını yapabilirsin de
Dıyelım karsılık verdi ne yapacaksın?
Sonunda hıcbısey yapmayacaksan, kalkısma bence.
Unutacagini hic sanmiyorum, fake hesapla yazsam suphelenir bu saatten sonra. Tabii ki öyle bisey yakalasaydim kendini aninda kapinin önünde bulurdu. Ben biynuzlanacak kadin degilim

Back