• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatıyor mu?

Iste bende buna deli oluyorum cok kizdim ona dedim sana mi düştü onun cicekleri falan, ya öylesine iste yazdim falan filan. Ahh kafayi yiycem ya 😔😔
şahsi düşüncem şu. kocanız o kadını tanıyor ya gerçek hayatta ya twitterdan. Belki çok önceleri bir paylaşımı hoşuna gitmiş ya da belki bir fotoğrafı. Denk geldikçe de ona kendini hatırlatıyor. aralarında birşey olduğunu sanmıyorum, mesajlar sanki kocanız ona yürümeye çalışıyor ama kadın yüz vermiyor gibi. bu şahsi fikrim. aralarında hiçbirşey olmamıştır, bunlar olsa olsa başlangıç mesajları olur. aradan aylar geçmiş yani kocanızın ciddi bir ilgisi yok. öylesine sizinle tartıştığında falan yazmıştır. Çok ciddiye almayın bırakın ne yaparsa yapsın, bence niyeti yok, ama yoklama çekiyor, bazı erkekler böyle maalesef, gerçekten isteseydi özel mesaj atardı, mesajları sileri yani gizlerdi. bunları yapması zor değil

Iste bende buna deli oluyorum cok kizdim ona dedim sana mi düştü onun cicekleri falan, ya öylesine iste yazdim falan filan. Ahh kafayi yiycem ya 😔😔
Onu öylesine öyle bir terk edin ki, resmen kadına yürümüş be aldatmak sadece eylemle olmaz

Uc gune unutur merak etme. Unutulduktan sonra aynısını yapabilirsin de
Dıyelım karsılık verdi ne yapacaksın?
Sonunda hıcbısey yapmayacaksan, kalkısma bence.
Kesinlikle kalkişma..
Sen oldugunu anlamistim der pişkinlige vurur cildirirsiniz

Caniniza yazik..
Hamurunda varsa dağ başinda olsa yine yapar yine yapar.

Eskilerin bi lafı var...kaba ama bayiliyorum
"iki ayaklı güdülmez edecegi varsa eder"demişler.
Sal ipini gitsin.araniyor orasi belli izle bakalim bir süre.

şahsi düşüncem şu. kocanız o kadını tanıyor ya gerçek hayatta ya twitterdan. Belki çok önceleri bir paylaşımı hoşuna gitmiş ya da belki bir fotoğrafı. Denk geldikçe de ona kendini hatırlatıyor. aralarında birşey olduğunu sanmıyorum, mesajlar sanki kocanız ona yürümeye çalışıyor ama kadın yüz vermiyor gibi. bu şahsi fikrim. aralarında hiçbirşey olmamıştır, bunlar olsa olsa başlangıç mesajları olur. aradan aylar geçmiş yani kocanızın ciddi bir ilgisi yok. öylesine sizinle tartıştığında falan yazmıştır. Çok ciddiye almayın bırakın ne yaparsa yapsın, bence niyeti yok, ama yoklama çekiyor, bazı erkekler böyle maalesef, gerçekten isteseydi özel mesaj atardı, mesajları sileri yani gizlerdi. bunları yapması zor değil
Ama iste bende bunu bilmiyorum, yazisti mi onunla yazismadi mi çünkü hic bir mesaj yok, ya gercekten hic yazismadi onunla yada hepsini sildi.

Bu yazdigi mesajlari cok anlamsiz buldum. Flort desek degil, arkadaslik baslatma desek hic degil. Sonucta rastgele kadinlara nicin mesaj atma geregi duymus, ben olsam bunu sorgulardim. Kusura bakmayin lutfen ama sanki araniyor gibi yazmis. "Kim duserse"
Size cok katılmıyorum bende hic anlam veremedim ve anlamiyorumda. Pardon ama kadinda yani kendini belli ediyor yani resimleriyle falan, kimsenin günahına girmek istemem ama anlayin iste demek istedigimi

Aralik 2018:

"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"

Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
[/QUOTE

Kocanız Kıza resmen yürümüş

"kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"
Biz bunlara “bit yavrusu” diyoruz. Bu tür yaşam formlarının çiftleşecek dişi bulabilmeleri için kullandığı kalıp cümleler vardır. Adam o cümleleri kullanmış. Mesela bir de şey var: “Enişte kızmasın?” “Yavru alıyım mı seni?”

Yok sadece bu mesajlardan istanbulda görüştüğüne dair sonuç çıkmaz.
Ama bu kocanın aşırı kıl bi tip olduğu gerçeğini değiştirmez. Gözüne girsin o çiçekler inşallah.

Ama iste bende bunu bilmiyorum, yazisti mi onunla yazismadi mi çünkü hic bir mesaj yok, ya gercekten hic yazismadi onunla yada hepsini sildi.
yazdığı tweet i de silebilirdi, yazıştığını sanmıyorum, yanlış işler yapan erkekler arkada hiç iz bırakmaz merak etmeyin. yazışmış olsa bile kadının ilk mesajdaki cevabı ikinciye cevap vermemesi, ortada kadından kocanıza hiçbirşey olmadığını gösteriyor. zaten son mesajından sonra hareket olmadığına göre unutulmuş bitmiş, duygusal bir şey olsa mesajları saklardı bence, en azından tweeter şifresini değiştirirdi, ben öyle yapardım onun yerinde olsam

Kafam dahada karisti inanin. Kadin istanbulda biz ise yurt dışında ama dedigim gibi kocam arkadaslariyla istanbula tatile gitmisti ve benim icimdeki en büyük kuşku o kadinla orada bulustu mu diye

benzer bir durum başıma gelmişti. kadının başka sosyal medyası var mı? varsa ordan da stalklayin bi. gönderilerine yorum yazanlara begenenlere falan bakin. bu yolla eski eşimin fake hesabını bulmuştum:)

Biz bunlara “bit yavrusu” diyoruz. Bu tür yaşam formlarının çiftleşecek dişi bulabilmeleri için kullandığı kalıp cümleler vardır. Adam o cümleleri kullanmış. Mesela bir de şey var: “Enişte kızmasın?” “Yavru alıyım mı seni?”

Enişte kizmasini bende duymustum.
Açik zarf o.

yazdığı tweet i de silebilirdi, yazıştığını sanmıyorum, yanlış işler yapan erkekler arkada hiç iz bırakmaz merak etmeyin. yazışmış olsa bile kadının ilk mesajdaki cevabı ikinciye cevap vermemesi, ortada kadından kocanıza hiçbirşey olmadığını gösteriyor. zaten son mesajından sonra hareket olmadığına göre unutulmuş bitmiş, duygusal bir şey olsa mesajları saklardı bence, en azından tweeter şifresini değiştirirdi, ben öyle yapardım onun yerinde olsam
erkekleri gözünüzde buyutmeyin:) öyle bir iz bırakıyorlar ki gerizekaliliklarina şaşıp kalıyorsunuz:)

Back