- 25 Ekim 2018
- 3.602
- 6.392
- 158
Yani ,gayet samimi mesajlar..Ama bilinmez.tabii gözle görmeden.Kuşkulanmakta haklisiniz.Aralik 2018:
"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"
Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Eşim böyle yazışmalar yapsa evdeki tüm çiçekleri ona yedirir benim yerime başka kadınlarımı şımartıyosun der bogazına çökerdim heralde ben gelemem böyle konuşmalaraAralik 2018:
"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"
Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Iyyy boyle evlı ama flortoz adamlar sırın falan degıl, acıkta kalmıs kuflu peynir gıbı gorunuyorlar aslında goze.Şirinlik yapıyordur kendince ve fazla karslik alamamıştır
Süper benzetme tebriklerIyyy boyle evlı ama flortoz adamlar sırın falan degıl, acıkta kalmıs kuflu peynir gıbı gorunuyorlar aslında goze.
Benim eşim birine böyle mesaj atsa o çiçeği ona yediririm
Uc gune unutur merak etme. Unutulduktan sonra aynısını yapabilirsin deKeske söylemeseydim de sahte hesap acip onu test etseydim diyorum simdide kendime. Ama is isten gecri artık
Aralik 2018:
bencede hiç normal mesajlar değiller kadın az ışık yaksa konuşmanın devamı gelecek gibi
Unutacagini hic sanmiyorum, fake hesapla yazsam suphelenir bu saatten sonra. Tabii ki öyle bisey yakalasaydim kendini aninda kapinin önünde bulurdu. Ben biynuzlanacak kadin degilimUc gune unutur merak etme. Unutulduktan sonra aynısını yapabilirsin de
Dıyelım karsılık verdi ne yapacaksın?
Sonunda hıcbısey yapmayacaksan, kalkısma bence.
Yok tweetinin altina yazmis yani herkes görebiliyor.Özelden mi yazmış yoksa kadının tivitinin altına mention mı atmış şimdi değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?