Beni ailemden sonra seven tek erkeği mi kaybettim sizce ? yoksa haklı mıyım ? Bir şeyler yapmalı mı çok karışık derin bir konu.Yorumlarınız çok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısınız.Burada biri mesaj atmış, bence ona mesaj atıp helallik isteyin özür dileyin demiş o kafama takıldı.İstemesemde çok üzdüysem diye düşündüm.

haklısınız.Burada biri mesaj atmış, bence ona mesaj atıp helallik isteyin özür dileyin demiş o kafama takıldı.İstemesemde çok üzdüysem diye düşündüm.

Atmayın. Benim de üzdüğüm insanlar oldu geçmişte , ama durup dururken ''merhaba'' deyip kendimi hatırlatmanın bir gereği yok artık.Olan oldu, olur da bir gün yüz yüze aynı ortamda bulunursak kalkar bir özür diler iyi niyetimi belli ederim, onun dışında kendimi hatırlatmanın kimseye bir yararı yok.

O zaman yolunuzdan cekilmis halihazırda, bırakın o kendi yoluna,siz kendi yolunuza.
Denenmişi denemenin ikinize de bir faydası yok ki.
Sizin için birşey deģişmemiş,hala kendi tarafınızdan bakıp,ben diyerek,uyum yakalayamadım kimseyle diyorsunuz,onu düşünmüyorsunuz ki(belki hayatında biri var)şimdi görüşseniz yine başka biri çıkınca karşınıza ilk vazgecilen o olacak. Size bir zararı olmamış,karakteri anlattıklarınız,haliyle yine aynı adam olacak karşınıza. Belki o sizi unuttu bırakın gitsin. Bir yerden sonrası kul hakkı gibi artık,ümit ver terket,(heryerden engelle duşman gibi)dostça bile ayrılamıyorsunuz.
Sizinde karşınıza illaki anlaşabileceğiniz biri ćıkacak. Sizin kriterlerinize uymuyor bu adam,ne yapsanız olduramayacaksınız zaten aşikar.

Allah karşına senin gibi birini çikarsın inşallah cocuğu beğenmeyenin karakterine bakın kızlar kafasında oturtamıyormuş o zaman her toton sıkıştığında çocuğa yanaşıyorsun ezikliğini başkalarında gider bak sevgilin seni aldatmış neden acaba ilahi adalet çok güzel birşeydir ohhh içimin yağları eridi gerçi yeni aldırdım ondan da olabilir

Kod adı Çınar, sizin oyuncağınız değil. Adamı rahat bırakın; canınız sıkıldıkça, özel hayatınızda aradıklarınızı bulamadıkça adamı aramayı bırakın.

okudun mu hepsini ? cidden merak ediyorum iki taraflı bakmak bu kadar mı zor yoksa kendi hayatınızda ki mutsuzluğa burada ki insanlardan mı çıkartmaya çalışıyorsunuz ? Allah gönlünüze göre versin cidden kimse sınanmadı günahın masumu degil. İçinde ki kötülüğüde aldırabilir misin acaba ?

Hahahaha mutsuz olan sensin ki insanları kullanıyorsun boşluğa düşünce, senin gibiler türedi heryer sizin gibilerle dolu iki taraflı bakacak birşey yok birşey ya vardır ya yoktur kimse senin oyuncağın değil tatlı kısss. Sen benim kötülüğümü bırak kendi içine bak bide bayıl istersen feriha :) ben insanları kullanmam kullananlardan da nefret ederim hadi şimdk git çınara ağlayarak yaz bunuda

Adamı oyuncak etmişsiniz bu hoş değil ama ileriye dönük bir ilişki içinde olunacak aklı başındalıkta da değil. Kopardıysanız tekrar adım atmamak yararınıza olacaktır.

bence zorlama şansını ..tavsiyem , kimse kimseyi tanımıyor ,burda her kuşun eti '' sanal zorbalıkla'' yenmez. :) pek sanmıyorum ama, iyi günler.

bence zorlama şansını ..tavsiyem , kimse kimseyi tanımıyor ,burda her kuşun eti '' sanal zorbalıkla'' yenmez. :) pek sanmıyorum ama, iyi günler.
zorbalık mı ben yeterki istim burdan ağlıya ağlıya gidersin ama senin gibiler için uğraşmam ben boşluğa düşünce gene gel eğleniriz

Ekleme yi okumadanda yorumum buydu vede eklemeyi okuduktan sonrada ne kadar hakli oldugumu dusundum. Bir kere sizi elde ettiginde diger insanlara davrandigi gibi davranacak, net. Asıl baska insanlara nasil davrandigi isarettir, hoslandigi insana herkes ilk zamanda oldugundan cok daha kibar ve iyi davraniyor zaten. Ustelik te issiz gucsuz biri. Aile babasi eş olacak biri degil. Zaten hoslanmiyorsunuzda. Ustelik kapınıza gelmis vs.. bosversenize haberleri okumuyormusunuz, bence tehlikeli bile olabilecek bi tip

İlgi arsızı derler bilir misiniz ? Bana öyle hissettirdiniz. Çocuğu zor zamanlarınızda kullanıp durmayı bırakın bence. Ayrıca sonradan yaptığınız eklemeler yalan gibi koktu. Yok kendimi bırakırdım bırakamadımlar falan. Tabi sizin ilişkiniz ancak daha fazla çocuğa yazıp edip üzmeyin ah almayın.

yalan oldugunu düşünüyorsanız düşünün ben biliyorum ne oldugunu, istediğiniz kadar sayın sövün umrumda degil açıkçası.Tanışmıyoruz etmiyoruz neden yalan atayım ? kanıt için ekran görüntülerini mi atayım ?

Hayatınızda bir şeyler yolunda gitmeyince hemen size koşulsuz sevgi verecek birine gidiyorsunuz işte. Sizin gibi insanlar yüzünden kimseye güvenemiyorum. İlgi meraklısısınız.
sizi hatırlıyorum , daha önce bu bdv kısmında bir kullanıcıya sanal Mobbing yapmıştınız, o zaman demiştim ki ben bir gün soru açıp sorarsam aynısını yapar, o soruyu ve kişinin adını bile hatırlıyorum.Kızla yazıştığımızda sizden bahsetmişti, saplantılı bir şekilde kıza yorum atmıştınız.sıra bana geldi demek ki, çözdüm. Burada ufacık bir sızıntıdan girip, insanları zorbalayıp ego tatmini yapıyorsunuz.Benim konumuda bilmiyorsunuz.Haklı haksız olabilirim her insan gibi.Simdi bunada uzun uzun yazarsınız vaktiniz bol buyrun tabiki.. ben size bir hayat diliyorum 7/24 burada takılıp tanımadığın insanların sorunlarına saatlerce durmadan yorum yapıyorsunuz üzüldüm açıkçası , benim bir hayatım var, işim gücüm, arkadaşlarım.Sadece bu konu kafamı kurcaladı.Belki haksızım belki haklı ki ikimizinde haklı haksız tarafları var. O ayrı. Ama ben kendi hayatıma dönücem siz ise gençliğinizi burada insanlara yorum atarak geçirceksiniz üzücü.

belkide, ben hala onun kötü biri oldugunu düşünmüyorum sadece mizacımız farklıydı, burada geçenlerde bir soru okumuştum, bir kadın yazmış bir şeyler, altında kadına edilmedik hakaret bırakılmamış ve kullanıcılar çoğunlukla aynı.Eksi sözlükte burası için yazılmıştı doğruymuş.Sizi tenzih ederek söylüyorum, ve sizin yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Ben ondan çekindim , o sebeple uzaklaştım. Belki tarzım yanlıştı.Hoşlandıgım için, gerçekten duygularım oldugu içinde Geri döndüm.Ama buradaki bazıları o kadar fesat ki, beni çocuğu kullanmakla suçlamışlar, okuduklarını böyle yorumlamaları ilginç.Teşekkür ederim tekrardan Mantıklı yorumunuz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…