• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

tabiki konusacksın hemde güçlü bir şekilde kendinden emin... diyecekesin yaaa ben sana hayat arkadası iyi gününde kötü gününde yoldaş olmaya geldim.. ve ben kendim için yasıyorum önce.. öyle aglayarak sızlayarak asla konuşma.. dinlene dinlene al çayını kahveni geç karsısına sor önce ben bunu hakedecek ne yaptım.. aynısı yapmamı istermisin de.. aldatılan erkek sen aldatan ben olsaydım.. nasıl hissederdin kendini diye sor..

sorcam bakalım ne diyecek.zor olacak ama bi şekilde olacak.

önce güzel bir konuşma yapın "ben bizim için çok çabaladım ama olmadı..beni aldatan bir adama seviyorum diye katlandım..hala da seviyorum..ama nefrette ediyorum..hala sende istiyorsan bende kararımı verdim..davayı sen mi açarsın ben mi açayım?" deyin..
uff ya:14:

uffff ya ki ne ufff çok can yakıcı bi durum desteğin için sağol.:85:

Evet, malesef artık başka çare kalmamış. Sizin sevginiz bıçakla kesilmiş gibi bitmiyor şüphesiz, ama artık iş öyle noktalara gelmiş ki, ona duyduğunuz sevgi sizi daha da mutsuz etmekten başka hiç bir işe yaramayacak. İtekliye, itekliye devam ettirmeye çalışmanın hiç faydası yok.

Ayrılık sizi üzüyor, ama görünen o ki, evli kalsanız daha da fazla üzüleceksiniz. Boşanın, bir süre sarsılsanız da tekrar ayağa kalkarsınız, ama evli kalırsanız, hep yerlerde sürüneceksiniz bu gidişle.
doğru insan düşününce en mantıkısı boşanmak tabii.sadece kendimi toparlayamamıştım.bu konuşmaya hazır değildim sayenizde kendime geldim.herkeze çok teşekkürler.

daha yeni evlisin böyle birini bir ömür boyu çekebilecekmisin önce bunu düşün hayat böyle geçermi sonra en doğru kararı yine sen verirsin canım allah kolaylık versin

daha yeni evlisin böyle birini bir ömür boyu çekebilecekmisin önce bunu düşün hayat böyle geçermi sonra en doğru kararı yine sen verirsin canım allah kolaylık versin

çok teşekkür ederim,çok sağol iyi dilaklerin için geçmez geçerde olan bana olur.

bu güne kadar yaptığı herşeyi eğer gideceksem de içimde birşey kalmasın istiyorum.sonra da malum kararı söylerim.

işte konuşcak ne kalmış ki bugüne kadar yaptıklarını kendisi bilmiyor mu ki konuşacaksınız farklı birşey mi söyleyecek ha bi de üstüne yapamazsın diyecek size gülecek her gerizekalı egoist erkek gibi yapacağınız tek şey arkanıza bakmadan onu kendi pisliği içinde bırakıp gitmek olmalı hem de tek kelime etmeden o evde yokken baksın bakalım döneceği bir yer kalmış mı

akıllı olan konuşmayı bilen kimse aç kalmaz bu devirde heryerde iş var
Boşanın girin bir işe çalışın kafanız rahat etsn zaten birkaç ayda unutursunuz

1 kez aldatan o mühürü bozmuş demektir bozulan mühür tekrar kapatılırmı hayır
ben evliyim eşimin ilk okul arkadaşları evli çocuklu kızlar vardı okul buluşma günleri düzenledikleri hepsini nişanlandıktan sonra sildirdim hayatından biri ile bile görüşemez ve çok kez markette karşılaştık bunlardan bazılarıyla konuşmayacaksın dedim ve konuşmuyor
nasıl bir kadına eşinden başka bir adam haramsa
bir erkeğede başka kadın haram kurandada bu böyle yazar
hatta ben eşime derim yapabilrsn görmeyebilrm çok iyi gizleyebilrsn ama sana şu şu şu duaları ediyorum Allahtan eğer birgün beni en ufak bir sohbetle sadece yatmak değil sohbetle bile aldatırsan hepsi ettiğim o hakkında kötü duaları inşallah Allahım gerçekleştirsin ben görmesem bile sen mahvol bit tüken diorum aldatmasın günah işlemesin ben yapmıyorsam o da yapmasın

Hele çıkarken sevgililikte hiç bir mecburiyetin çocuk filan yok yani arada bunu kabul edene anlam veremiyorum bunun mantığı ne dir biri açıklasın lütfen. Evli olursun ilk başta ailen geri dönmeni kabul etmez, ekonomik gücün yoktur, çocuğun vardır vs. bir nebze olsun anlaşılabilir de kendierini aldatmış olan sevgililerini affeden bayanlarımızı cidden anlamıyorum.

Son düzenleme:
Biz burda amuda kalkıp cevapta yazsak sen yine affedersin bu adamı bacım , bende öyle bi izlenim bıraktın..
En iyisi Polyanna'yı oynamaya devam..

Biz burda amuda kalkıp cevapta yazsak sen yine affedersin bu adamı bacım , bende öyle bi izlenim bıraktın..
En iyisi Polyanna'yı oynamaya devam..

affetmesini isteyen yok ki adam kovmuş git demiş ayrıl demiş istemiyorum demiş sevmiyorum demiş affedilmek isteyen falan yok ortada evli kalmak isteyende yok arkadaş neyin mücadelesini veriyor anlamadım

Hele çıkarken sevgililikte hiç bir mecburiyetin çocuk filan yok yani arada bunu kabul edene anlam veremiyorum bunun mantığı ne dir biri açıklasın lütfen. Evli olursun ilk başta ailen geri dönmeni kabul etmez, ekonomik gücün yoktur, çocuğun vardır vs. bir nebze olsun anlaşılabilir de kendierini aldatmış olan sevgililerini affeden bayanlarımızı cidden anlamıyorum.

Erkekler de aynen şunu düşünüyor
''O zamanlar nikah yoktu resmiyet yoktu çocuk yoktu bu kadın beni o zaman bırakamadıysa şimdi hayatta bırakamaz''
Bundan cesaret alıyorlar ve günlerini gün ediyorlar :22:

Son düzenleme:
bu erkekleri bende anlamıyorum..benimkide evlendi ama peşimi bırakmadı hiç...karakter yoksa bi adamda ondan koca olmaz..çok üzülmüştüm vaktiyle ama eşine şu an çok acıyorum..

1 kere aldatan yine aldatir deriz hep...
evlenmeden once aldatilmissiniz...
evliyken yine aldatilmissiniz...
bu aldatma isinin kesilmeyecegi kabak gibi belli arkadasim hic dusunme ve bu insan musveddesinden bosan...
bosandiktan sonra da 2 defa yuzune tukur, biri ilk aldatmasi digeri ikinci aldatmasi icin...

bendeki öyle biticek bi sevg değil.ha gurura falan gelince çogu şeyi kaybettim zaten şu durumda düşündüğüm o kadar çok şey varki.konuştum zaten yaptklarını konuşmadım sadece ben mutluydum ama madem sen mutlu değilsin istediğini yap ama boşanıyoruz dedim.hiç birşey demedi dayanamadım kalktım yanından çünkü tutamadım kendimi ağladığımı fark etmiş ağlıyomusun dedi arkam dönüktü yok neden ağlıycam dedim çıktı.sonra geldi mutlumuydun dedi evet dedim hiç pişman olmadın mı dedi senin kadar değil aldatacak kadar değil dedim birşey demedi.insan o kadar kötü oluyoki düğümlendi sanki herşey konuşamadım.sonra o konuştu ben dinledim ayrılmak istemiyor.ilk gün arayan o kız değilmiş tebrik için aradı ama o değildi zaten kapattım sana söylesem biliyorum huzursuz olcaz dedi.öteki kız içinde aradım ama görüşmedim talefonu kapalıydı bir daha aramadım yemin ederim dedi.şöyle durup düşündüm biz bu hale nasıl geldik anlayamıyorum tamam çıkarken birşeyler yapmıştı ama değiştiğine inanıyordum ki en başta herşey çok güzeldi sonra işin rengi değişti dışarda iyiyiz ama o eve girince birşeyler oluyor sanki.hiçbirşey demedim yattım.insanın söyleyeceği çok şey oluyor ama söyleyemedim.bana ayrılmayalım dedi diye fikrim de değişmedi hemen tamam ya düzelir diyemiorum.kızmayın ama öyle bi haldeyim ki ne yapacamı bilemiyorum...

Back