kusura bakmayın şuan çok kötüyüm ya o yüzden dayanamıyorum aslında doğrular canımı yakıo.Ne diyelim arkadaşım?
Boşan deyince kolay değil,yok evliliğine devam et,çek bu adamı deyince üstüme gelmeyin diyorsunuz.
Peki biz ne diyelim şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayın şuan çok kötüyüm ya o yüzden dayanamıyorum aslında doğrular canımı yakıo.Ne diyelim arkadaşım?
Boşan deyince kolay değil,yok evliliğine devam et,çek bu adamı deyince üstüme gelmeyin diyorsunuz.
Peki biz ne diyelim şimdi?
ya vallahi büyük konuşmakta istemiyorumda ewi hanımda hani evlenmeden aldattığını görmüş yani .. keşke bunlara hiç mahal vermeden orada bitirseymiş işi![]()
Belki hemen affetmeseydi biraz süründürseydi..
Adam belkide şimdi akıllanmış olucaktı.
Sanmıyorum ama belki bir ihtimal işte.
Evet.
Vay be evlendigim ilk günün sabahında benim kocamı bir kız arıcak.
Sıkardı biraz.
O telefonu kafasında kırardım.
şimdi bu adam size boşanalım derken duygu sömürüsü amaçlımı dedi?
yani " babam gibi sende bırak git beni" diye?
hiç boşuna demagoji yapmasın..yemezler..
eğer öyleyse sizi aldattıınızı öne sürün..
ha eğer duygu sömürü değilde artık istemiyorum boşanalım dediyse düşünmemelisiniz bile..
çocuğunuz var mı bilemiyorum ama inanın zamanla o kadar çok yıpranıyorsunuz ki..aldatılmak kolay bir şey değil..
birde bunu bile bile katlanmak çok zor..annemden biliyorum..sırf çocukları için katlandı..ama bir işe yaramadı..
seviyorum diyorsunuz ama kocanızı başka bir kadınla paylaşmak daha da acı vermeli size bu kadar seviyorsanız?
en azından "bir kurtulamadım şu kadından ne yapayım" diye sizden sevgilisine bahsedeceğine
"gururlu"bir kadın portresi çizin ve yer geldiğinde vazgeçmeyi bilin..
çünkü o vazgeçmiş..
doğru ama ne bılıyım bölelerıne eğer harbıden adamın oyununa gelen bı kız değilse herşeyı hakedıyo..adamla bırının konuşması özellıklede kızın ailesinden birinin sert bi şekilde konuşması şart ....yoksa bu evlılık yurumez...
Kız akıllansa kaç yazar ki adam akıllanmadıktan sonra?
Bence kızın haberi vardır.
Bu evlilik hiç baslamamıs ki bozulsun.
yooo kızı korumuorum belkı haberı yoktur dıede dusunmeden edemedım haberı varsada yuva yıkanın yuvası zatn olmaz ama yınede 2 çift lafı hak edıyo yanı ben olsam o kıza 2 laf etmeden yapamazdım tabı bu benm dusuncem...kızı koruma bence ?? bir şekilde öğrenmiştir şimdiye kadar ?? mesela gece çağırsa yatağınızdan çıkıp gidemez.. her daim görüşemez.. bunlardan bişiler anlaması lazım ..
sence evlendiğinde bile bırakmayan adam biraz süründürme ile bırakırmıydı ?? buna aklın kesiyomu pamukcum ??
offff ne güzel söylemişssin pamuk sekeyimmm benim :)... yararım kafasını giy lan bu gelinliği azıcık erkek olsaydın bunu yapmazdın diye cıglık atardımmm.. :) işin sakası tabi ama.. ne bileyimm zor bir durum.. ama kızla konusması gerektiği önerileri sunulmuş.. bence bu duruma düşürmemeli kendini o kadın bayagı ki ewli bir erkekle görüşmeyi kabul ediyor.. ne dcek ben kocamı seviyorumm.. ' ACI BİZEEE '
:84: BUMU YANİ .. bence bu sadece o kızın havaya sokmaktan başka bişi yapmaz... çek git kızım ben alırım kocanı dese ne dicek.. sen bu işi kocandanbaşka kimseyle cözemezsin arkadaşımm.. kendini düşürmemeni tavsiye ederim..
doğru söylüyorsun.bu akşam konuşcam.yaa güzelim şimdi bunu böyle bıraksan boşanmasan ilerde çoluk çocuk olsa bu adam yine aynı şeylere devam etse.. Çocukların halini bir düşün ilgisiz bir baba, sürekli mutsuz bir anne , kavgalı bir ev ?? O zaman bu kadar kolayda kurtulamazsın çocuk felan olunca..
doğru ama ne bılıyım bölelerıne eğer harbıden adamın oyununa gelen bı kız değilse herşeyı hakedıyo..adamla bırının konuşması özellıklede kızın ailesinden birinin sert bi şekilde konuşması şart ....yoksa bu evlılık yurumez...
yooo kızı korumuorum belkı haberı yoktur dıede dusunmeden edemedım haberı varsada yuva yıkanın yuvası zatn olmaz ama yınede 2 çift lafı hak edıyo yanı ben olsam o kıza 2 laf etmeden yapamazdım tabı bu benm dusuncem...
adamın kişiliğiylede bi ilgisi var bu durumda eşi daha ıı bılır konuşsa ne yapar dıe...yanı ben böle bişey yapsam eşimi yerden yere vururum bana kalkıp bişey dese ....ama tabı herkesın kışılıgı faklı...ama laf haketmıomu bunu yapan kız siz söleyın ben konuşmasam çatlarımkızla yüz göz olması bence daha kötü ?? bu sefer eşinin eline koz verir :S vay sen neden aradın bnm arkadaşımı (sevgilimi) diye bi sürü hır gür çıkar.. zeytinyağı gibi üste çıkar adam benden demesi ??
adamın kişiliğiylede bi ilgisi var bu durumda eşi daha ıı bılır konuşsa ne yapar dıe...yanı ben böle bişey yapsam eşimi yerden yere vururum bana kalkıp bişey dese ....ama tabı herkesın kışılıgı faklı...ama laf haketmıomu bunu yapan kız siz söleyın ben konuşmasam çatlarım![]()
doğru söylüyorsun.bu akşam konuşcam.
ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.bu akşam konuşacağım yani boşanalım diye.bakalım sadece dua edin bana.
ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.bu akşam konuşacağım yani boşanalım diye.bakalım sadece dua edin bana.