• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

Ne diyelim arkadaşım?
Boşan deyince kolay değil,yok evliliğine devam et,çek bu adamı deyince üstüme gelmeyin diyorsunuz.
Peki biz ne diyelim şimdi?
kusura bakmayın şuan çok kötüyüm ya o yüzden dayanamıyorum aslında doğrular canımı yakıo.

Kusura bakma ama bana nedense o kızı seninle aldatıyor gibi geldi bana :51:
Hem seni kardeşine karşı bile ezerken seni zerre dinlemezken hangi sevgiden aşktan hangi evlilikten söz ediyorsun ki? :19:

Belki hemen affetmeseydi biraz süründürseydi..
Adam belkide şimdi akıllanmış olucaktı.
Sanmıyorum ama belki bir ihtimal işte.

sence evlendiğinde bile bırakmayan adam biraz süründürme ile bırakırmıydı ?? buna aklın kesiyomu pamukcum ??

Evet.
Vay be evlendigim ilk günün sabahında benim kocamı bir kız arıcak.
Sıkardı biraz.
O telefonu kafasında kırardım.

offff ne güzel söylemişssin pamuk sekeyimmm benim :)... yararım kafasını giy lan bu gelinliği azıcık erkek olsaydın bunu yapmazdın diye cıglık atardımmm.. :) işin sakası tabi ama.. ne bileyimm zor bir durum.. ama kızla konusması gerektiği önerileri sunulmuş.. bence bu duruma düşürmemeli kendini o kadın bayagı ki ewli bir erkekle görüşmeyi kabul ediyor.. ne dcek ben kocamı seviyorumm.. ' ACI BİZEEE '
:84: BUMU YANİ .. bence bu sadece o kızın havaya sokmaktan başka bişi yapmaz... çek git kızım ben alırım kocanı dese ne dicek.. sen bu işi kocandanbaşka kimseyle cözemezsin arkadaşımm.. kendini düşürmemeni tavsiye ederim..

şimdi bu adam size boşanalım derken duygu sömürüsü amaçlımı dedi?
yani " babam gibi sende bırak git beni" diye?
hiç boşuna demagoji yapmasın..yemezler..
eğer öyleyse sizi aldattıınızı öne sürün..
ha eğer duygu sömürü değilde artık istemiyorum boşanalım dediyse düşünmemelisiniz bile..

çocuğunuz var mı bilemiyorum ama inanın zamanla o kadar çok yıpranıyorsunuz ki..aldatılmak kolay bir şey değil..
birde bunu bile bile katlanmak çok zor..annemden biliyorum..sırf çocukları için katlandı..ama bir işe yaramadı..
seviyorum diyorsunuz ama kocanızı başka bir kadınla paylaşmak daha da acı vermeli size bu kadar seviyorsanız?

en azından "bir kurtulamadım şu kadından ne yapayım" diye sizden sevgilisine bahsedeceğine
"gururlu"bir kadın portresi çizin ve yer geldiğinde vazgeçmeyi bilin..
çünkü o vazgeçmiş..

herşeyi çok doğru yazmışsın.zamanla bende kabullenicem galiba şuan içim acıyo

Kız akıllansa kaç yazar ki adam akıllanmadıktan sonra?
Bence kızın haberi vardır.
Bu evlilik hiç baslamamıs ki bozulsun.
doğru ama ne bılıyım bölelerıne eğer harbıden adamın oyununa gelen bı kız değilse herşeyı hakedıyo..adamla bırının konuşması özellıklede kızın ailesinden birinin sert bi şekilde konuşması şart ....yoksa bu evlılık yurumez...

kızı koruma bence ?? bir şekilde öğrenmiştir şimdiye kadar ?? mesela gece çağırsa yatağınızdan çıkıp gidemez.. her daim görüşemez.. bunlardan bişiler anlaması lazım ..
yooo kızı korumuorum belkı haberı yoktur dıede dusunmeden edemedım haberı varsada yuva yıkanın yuvası zatn olmaz ama yınede 2 çift lafı hak edıyo yanı ben olsam o kıza 2 laf etmeden yapamazdım tabı bu benm dusuncem...

sence evlendiğinde bile bırakmayan adam biraz süründürme ile bırakırmıydı ?? buna aklın kesiyomu pamukcum ??

Dedim ya sanmıyorum ama belki bir ihtimal işte.

offff ne güzel söylemişssin pamuk sekeyimmm benim :)... yararım kafasını giy lan bu gelinliği azıcık erkek olsaydın bunu yapmazdın diye cıglık atardımmm.. :) işin sakası tabi ama.. ne bileyimm zor bir durum.. ama kızla konusması gerektiği önerileri sunulmuş.. bence bu duruma düşürmemeli kendini o kadın bayagı ki ewli bir erkekle görüşmeyi kabul ediyor.. ne dcek ben kocamı seviyorumm.. ' ACI BİZEEE '
:84: BUMU YANİ .. bence bu sadece o kızın havaya sokmaktan başka bişi yapmaz... çek git kızım ben alırım kocanı dese ne dicek.. sen bu işi kocandanbaşka kimseyle cözemezsin arkadaşımm.. kendini düşürmemeni tavsiye ederim..

Haha :)
Valla ben yapardım yani.
O telefonu kafasına atardım.
Ya telefon çalmasını bırakın o telefon benim evliliğimin ilk 2.3 gününde kapalı olurdu, açamazdı.
Açtırmazdım.

Ve bayanlar şuna dikkat çekmek istiyorum.
Konu sahibinin baska bir konusunu gördümde.
Adam konu sahibine onu sevmedigini ve istemedigini söylemis.

http://www.kadinlarkulubu.com/dr-me...orun/456003-hic-iyi-degilim.html#post20104073

Adam içkici, dayakçı biri.
Birde karısına " Düşün neden aldattım " diyor.
ve konu sahibi suçu kendinde aramaya başlıyor.
Çok tuhaf vallahi.
Bu evlilik hiç başlamamış gerçekten diyorum.

yaa güzelim şimdi bunu böyle bıraksan boşanmasan ilerde çoluk çocuk olsa bu adam yine aynı şeylere devam etse.. Çocukların halini bir düşün ilgisiz bir baba, sürekli mutsuz bir anne , kavgalı bir ev ?? O zaman bu kadar kolayda kurtulamazsın çocuk felan olunca..
doğru söylüyorsun.bu akşam konuşcam.

doğru ama ne bılıyım bölelerıne eğer harbıden adamın oyununa gelen bı kız değilse herşeyı hakedıyo..adamla bırının konuşması özellıklede kızın ailesinden birinin sert bi şekilde konuşması şart ....yoksa bu evlılık yurumez...

yooo kızı korumuorum belkı haberı yoktur dıede dusunmeden edemedım haberı varsada yuva yıkanın yuvası zatn olmaz ama yınede 2 çift lafı hak edıyo yanı ben olsam o kıza 2 laf etmeden yapamazdım tabı bu benm dusuncem...

kızla yüz göz olması bence daha kötü ?? bu sefer eşinin eline koz verir :S vay sen neden aradın bnm arkadaşımı (sevgilimi) diye bi sürü hır gür çıkar.. zeytinyağı gibi üste çıkar adam benden demesi ??

Süründürmektense tamamen bırakmak daha mantıklı geliyor bana..

Cidden böyle bir olayla karşılaştığında adamı süründürdüm ,akıllandı..Artık yapmaz diyerek samimi bir şekilde ikna oldum diyebilen,kafasında hiç bir soru işareti kalmayan,tartışmalarda dahi bu konu hiç aklına gelmeyen var mı...?? :44:

Son düzenleme:
kızla yüz göz olması bence daha kötü ?? bu sefer eşinin eline koz verir :S vay sen neden aradın bnm arkadaşımı (sevgilimi) diye bi sürü hır gür çıkar.. zeytinyağı gibi üste çıkar adam benden demesi ??
adamın kişiliğiylede bi ilgisi var bu durumda eşi daha ıı bılır konuşsa ne yapar dıe...yanı ben böle bişey yapsam eşimi yerden yere vururum bana kalkıp bişey dese ....ama tabı herkesın kışılıgı faklı...ama laf haketmıomu bunu yapan kız siz söleyın ben konuşmasam çatlarım:47:

adamın kişiliğiylede bi ilgisi var bu durumda eşi daha ıı bılır konuşsa ne yapar dıe...yanı ben böle bişey yapsam eşimi yerden yere vururum bana kalkıp bişey dese ....ama tabı herkesın kışılıgı faklı...ama laf haketmıomu bunu yapan kız siz söleyın ben konuşmasam çatlarım:47:

bağırıp çağırsa ne değişecek ki ?? içimi soğuyacak ?? hiç sanmıyorum .. eşini bi güsel dövse yine bişi değişmez bence..

ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.bu akşam konuşacağım yani boşanalım diye.bakalım sadece dua edin bana.

doğru söylüyorsun.bu akşam konuşcam.

tabiki konusacksın hemde güçlü bir şekilde kendinden emin... diyecekesin yaaa ben sana hayat arkadası iyi gününde kötü gününde yoldaş olmaya geldim.. ve ben kendim için yasıyorum önce.. öyle aglayarak sızlayarak asla konuşma.. dinlene dinlene al çayını kahveni geç karsısına sor önce ben bunu hakedecek ne yaptım.. aynısı yapmamı istermisin de.. aldatılan erkek sen aldatan ben olsaydım.. nasıl hissederdin kendini diye sor..

ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.bu akşam konuşacağım yani boşanalım diye.bakalım sadece dua edin bana.

önce güzel bir konuşma yapın "ben bizim için çok çabaladım ama olmadı..beni aldatan bir adama seviyorum diye katlandım..hala da seviyorum..ama nefrette ediyorum..hala sende istiyorsan bende kararımı verdim..davayı sen mi açarsın ben mi açayım?" deyin..
uff ya:14:

allah kolaylık versın jnm sakın sakın konuş....

Evet, malesef artık başka çare kalmamış. Sizin sevginiz bıçakla kesilmiş gibi bitmiyor şüphesiz, ama artık iş öyle noktalara gelmiş ki, ona duyduğunuz sevgi sizi daha da mutsuz etmekten başka hiç bir işe yaramayacak. İtekliye, itekliye devam ettirmeye çalışmanın hiç faydası yok.

Ayrılık sizi üzüyor, ama görünen o ki, evli kalsanız daha da fazla üzüleceksiniz. Boşanın, bir süre sarsılsanız da tekrar ayağa kalkarsınız, ama evli kalırsanız, hep yerlerde sürüneceksiniz bu gidişle.

anlamadım ne konuşacaksınız

Back