• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

affetmesini isteyen yok ki adam kovmuş git demiş ayrıl demiş istemiyorum demiş sevmiyorum demiş affedilmek isteyen falan yok ortada evli kalmak isteyende yok arkadaş neyin mücadelesini veriyor anlamadım

ben daha evliliğe alışamamışken herşey üst üste geldi tabi ki bende düşünüyorum sürmüyorsa sedece benim çabalamamla olmaz.herşey o kadar ani oldu ki canım çok yanıyor kafam çok karışık her gün içimde bir acı ile uyanıyorum dayanmak çok zor durumu kabullenmeye çalışıyorum.zaten çalışıyorum ekonomik açıdan falan hiç düşünmüyorum kendimi sadece kabullenemiyorum hala

yazılanlar bı kadın ıcın çok acı ve onur kırıcı bi durum siz bosanmaya hazır degılsınız sadece bilöf yapmışsınız mağlesef yazdıklarınızdan bu anlaşıylıyor sıze sevdığınız için kızamayız tabıkı ama kendımızı sızın yerınıze koyduğumuzda sınırlenıyoruz haklı olarak ama bu senın hayatın sen bı dusun geleckete az cok nası bır hayatın olabılecegını sezebılıyorsundur.goze almaya değip değemeyecegını bı dusun suphe duygusunu yasayacaksın ıcını kemırıp duracak her gec kaldığında,her fısıltıyla konusup evden cıktıgında acaba mı?dıyerek kendını yıyıp bıterecksın eksisiyle artısıyla dusun bakalım deger mı?

yazılanlar bı kadın ıcın çok acı ve onur kırıcı bi durum siz bosanmaya hazır degılsınız sadece bilöf yapmışsınız mağlesef yazdıklarınızdan bu anlaşıylıyor sıze sevdığınız için kızamayız tabıkı ama kendımızı sızın yerınıze koyduğumuzda sınırlenıyoruz haklı olarak ama bu senın hayatın sen bı dusun geleckete az cok nası bır hayatın olabılecegını sezebılıyorsundur.goze almaya değip değemeyecegını bı dusun suphe duygusunu yasayacaksın ıcını kemırıp duracak her gec kaldığında,her fısıltıyla konusup evden cıktıgında acaba mı?dıyerek kendını yıyıp bıterecksın eksisiyle artısıyla dusun bakalım deger mı?

doğru söylüyorsun hazır değilim ama yok kesinlikle boşanma konusunda ciddiyim o ne derse desin zaten birşey demedim.sadece canım çok yanıyor anlatamam.tabii ki haklısınız ilerisi daha önemli şuan olmasa yine olacak herşeyi düşünüyorum ama harekete geçemiyorum.

doğru söylüyorsun hazır değilim ama yok kesinlikle boşanma konusunda ciddiyim o ne derse desin zaten birşey demedim.sadece canım çok yanıyor anlatamam.tabii ki haklısınız ilerisi daha önemli şuan olmasa yine olacak herşeyi düşünüyorum ama harekete geçemiyorum.

cidden merak ettim bu adamın hala nesini seviyorsun :53:
bu kadar acıya değiyormu??

cidden merak ettim bu adamın hala nesini seviyorsun :53:
bu kadar acıya değiyormu??

sevdiğim için bu kadar acı çekiyorum zaten.bizim ilişkimizde herşey çok zor olmuştu çok bekledim onun için bu duruma alışamıyorum.herşey için çok çabalamıştık boşa olduğunu görünce insan çok üzülüyor bitecek ama hemen değil yani olmuyor içimde bitiremiyorum.

ozman sana lazım olan sey bıraz zaman aslında bu sure zarfından bıraz uzaklaşabilmek sana iyi gelirdi bu ortamda sessız kalıp durum değerlendirmesi yapmalasın ınsan hayata bı kere geliyor tekrarı yok bunun ugruna deger dediğin bı ınsanla devam et yok azcıkda olsa kendıne zara verıyorsan bırak gıtsın

bendeki öyle biticek bi sevg değil.ha gurura falan gelince çogu şeyi kaybettim zaten şu durumda düşündüğüm o kadar çok şey varki.konuştum zaten yaptklarını konuşmadım sadece ben mutluydum ama madem sen mutlu değilsin istediğini yap ama boşanıyoruz dedim.hiç birşey demedi dayanamadım kalktım yanından çünkü tutamadım kendimi ağladığımı fark etmiş ağlıyomusun dedi arkam dönüktü yok neden ağlıycam dedim çıktı.sonra geldi mutlumuydun dedi evet dedim hiç pişman olmadın mı dedi senin kadar değil aldatacak kadar değil dedim birşey demedi.insan o kadar kötü oluyoki düğümlendi sanki herşey konuşamadım.sonra o konuştu ben dinledim ayrılmak istemiyor.ilk gün arayan o kız değilmiş tebrik için aradı ama o değildi zaten kapattım sana söylesem biliyorum huzursuz olcaz dedi.öteki kız içinde aradım ama görüşmedim talefonu kapalıydı bir daha aramadım yemin ederim dedi.şöyle durup düşündüm biz bu hale nasıl geldik anlayamıyorum tamam çıkarken birşeyler yapmıştı ama değiştiğine inanıyordum ki en başta herşey çok güzeldi sonra işin rengi değişti dışarda iyiyiz ama o eve girince birşeyler oluyor sanki.hiçbirşey demedim yattım.insanın söyleyeceği çok şey oluyor ama söyleyemedim.bana ayrılmayalım dedi diye fikrim de değişmedi hemen tamam ya düzelir diyemiorum.kızmayın ama öyle bi haldeyim ki ne yapacamı bilemiyorum...

şu mesajdaki tavrın için tebrik ederim çok seviyeli sakin için acıyor belki ama geçecek herkesin geçiyor maalesef hayat böyle

ozman sana lazım olan sey bıraz zaman aslında bu sure zarfından bıraz uzaklaşabilmek sana iyi gelirdi bu ortamda sessız kalıp durum değerlendirmesi yapmalasın ınsan hayata bı kere geliyor tekrarı yok bunun ugruna deger dediğin bı ınsanla devam et yok azcıkda olsa kendıne zara verıyorsan bırak gıtsın

bir süre annemlere gitmeyi düşünüyorum zaten en azından 1 ay falan.oda düşünür hem bende onu görünce toparlayamıyorum benim için zaten çokkk çokkkk iyi olacak.

şu mesajdaki tavrın için tebrik ederim çok seviyeli sakin için acıyor belki ama geçecek herkesin geçiyor maalesef hayat böyle

teşekkür ederim.bende burada ki herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum gerçekten konuşmak iyi geldi.ben küp gibiyim kimseye birşey anlatamıyorum ne olursa içimde kalıyor belki de o yüzden bu kadar kötü oldum.evet hayat kimbilir daha ne oyunlar oynayacak.insan olanın başına herşey geliyor.

Aldatmayı geçtim eşin sorunlu bir insan ömür boyu ailesinden getirdiği psikolojik sorunlarını sürekli sana yansıtacak bununla baş edebilecekmisin...bence bunları otur ettaflıca hesapla...

Aldatmayı geçtim eşin sorunlu bir insan ömür boyu ailesinden getirdiği psikolojik sorunlarını sürekli sana yansıtacak bununla baş edebilecekmisin...bence bunları otur ettaflıca hesapla...

herşeyi düşünüyorum zaten.ailesini de ben ailesini çok seviyorum çok iyiler daha önce yaşananlardan dolayı çok bağlılar birbirlerine ama benimki dengeleyemiyor.onlar benden önce geliyor ve buda gerçekten çok can yakıcı

seninkisi aşk değil bağımlılık...

benim ki sevgi,zamanla bence aşkta bitiyo kalıcı olan sevgidir bence.bağımlılğa gelince değil bendeki bağımlılık değil.kimse benim gözümden bakamaz o yüzden kimsenin beni anlamamasına şaşırmıyorum.tabiii bazı değerler gidince sevgi de bir yere kadar.benim için sadece herşey çok ani oldu canım o yüzden kabullenemiyorum.

Çok merak ettigim durumlar var tatlı dil yılanı bile deliginden çıkarır derler eşini karşına alıp konuşmayı denedin mi?Neden aldatıldıgını hiç mi merak etmedin belki evine çok baglısın çok iyi yemek yapıyorsun erkeklerin gözüyle evlenilecek kızsın ama demekki sen de eksik bir şeyler varki o kızda sevgiyi arıyo hersey olabilir ben senin yerinde olsam eşinle konuşmayı denerdim evet 1 kere aldatmış daha sonra 2.tekrarlamış ama bu yuvalar da kolay bir şekilde kurulmuyor ki ....o yüzden en mantıklısı senin eşinle konuşman olur çok samimi bir ortam hazırla gayet sakin bir şekilde al karsına ve konuş daha sonra kendine de bir yol çizersin ve sana tek tavsiyem eşin dışında da kendine mutlaka bir hayat kur arkadas,iş anlamında güçlü ol biraz da sen ona kaybetme korkusunu yaşat

canım çok üzüldüm Allah sabrını daim etsin
Zor maalesef böyle bişeyle sınanmak
Seviyorsun affediyorsun buna bi diyeceğim yok
Aynı şey benim başıma gelse -Allahım korusun-
Bende ayrılamam heralde dedliler gibi severken
İnşallah aklı başına gelir yuvasına sahip çıkar
Hep söylüyorum suçun en büyüğü bu tarz lanet olası kadınlarda
Evli erkeklere ne diye sararlar anlamıyorum
Tabiki erkeklerde suçlu diyorum yanlış anlaşılmasın ama kadının en büyük düşmanı yine kadın
Bekarlara kıran girdi

böyle hastalıklı kadınlar var nispet yapar gibi bak işte kocan benim yanımda der gibi mutludur da ama sonunu düşünemiyo yuva yıkanın yuvası olmaz bi erkek durup dururken ben karımı aldatıyım da demez kim bilir neler yaptı ben o yüzden dedim sana ben diger arkadaslarının aksine biraz yuvana sahip çık eşinle konuş eger bosanacaksan da sonra ayrıl derim çünkü şu anda çok yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz bir de eşin eger yaşı geçnse evlenmeden önceki yaşantısını da özlüyo olabilir biraz da sen onun istedigi şekilde davran içki mi kullanıyor kur bir sofra mezelerini hazırla birlikte için karısısın sonuçta ne biliyim film izleyin ps oynayın ama onu eve bagla
canım çok üzüldüm Allah sabrını daim etsin
Zor maalesef böyle bişeyle sınanmak
Seviyorsun affediyorsun buna bi diyeceğim yok
Aynı şey benim başıma gelse -Allahım korusun-
Bende ayrılamam heralde dedliler gibi severken
İnşallah aklı başına gelir yuvasına sahip çıkar
Hep söylüyorum suçun en büyüğü bu tarz lanet olası kadınlarda
Evli erkeklere ne diye sararlar anlamıyorum
Tabiki erkeklerde suçlu diyorum yanlış anlaşılmasın ama kadının en büyük düşmanı yine kadın
Bekarlara kıran girdi

Oncelikle gecmis olsun diyorum.Sanirim sizin yasiniz kadar benim evliligim vardir.Bir abla olarak size tavsiyem bundan sonraki beraberliginizin bugundem iyi olmayacagidir.Sizin yasadiklarinizin
Kat be katini ben yasadim ama bosanamadim.cunki bu evlilikte ben tek basims degildim.Ben 2 evladim ve dahada onemlisi ufak oglumun hasta olmasindan dolayi elimin kolumun bagli
Olmasi.Calisiyorsunuz ve cok gencsiniz biraz guclu olun nolur.Daha gerdek yatagi sogumadan kadina
Kiza kosan adama nasil inanicaksiniz.

Çok merak ettigim durumlar var tatlı dil yılanı bile deliginden çıkarır derler eşini karşına alıp konuşmayı denedin mi?Neden aldatıldıgını hiç mi merak etmedin belki evine çok baglısın çok iyi yemek yapıyorsun erkeklerin gözüyle evlenilecek kızsın ama demekki sen de eksik bir şeyler varki o kızda sevgiyi arıyo hersey olabilir ben senin yerinde olsam eşinle konuşmayı denerdim evet 1 kere aldatmış daha sonra 2.tekrarlamış ama bu yuvalar da kolay bir şekilde kurulmuyor ki ....o yüzden en mantıklısı senin eşinle konuşman olur çok samimi bir ortam hazırla gayet sakin bir şekilde al karsına ve konuş daha sonra kendine de bir yol çizersin ve sana tek tavsiyem eşin dışında da kendine mutlaka bir hayat kur arkadas,iş anlamında güçlü ol biraz da sen ona kaybetme korkusunu yaşat

bu nasıl bir düşüncedir

bayan olduğunuza inanmak istemiyorum

bu ne şimdi

hem aldatılacak hemde bende bir eksiklikmi var diye kendinde kusur arayacak öylemi?

arkadaşım varsa bir kusuru ayrılırlar adamda istediğine gider ozaman

ama evliyken bu yapılmaz

sadakat diye bir kavram var demi

bu ne haksızlıktır

bu nasıl bir düşüncedir

bayan olduğunuza inanmak istemiyorum

bu ne şimdi

hem aldatılacak hemde bende bir eksiklikmi var diye kendinde kusur arayacak öylemi?

arkadaşım varsa bir kusuru ayrılırlar adamda istediğine gider ozaman

ama evliyken bu yapılmaz

sadakat diye bir kavram var demi

bu ne haksızlıktır

Harfiyen katılıyorum...

Zaten çoğunlukla bu kafayla gidildiği için kadınların çoğu aldatılmaya mahkum,kimse kızmasın.

Evlilik kolay kurulmuyormuş...:53: Mentaliteye bakın, akıllara zarar...

böyle hastalıklı kadınlar var nispet yapar gibi bak işte kocan benim yanımda der gibi mutludur da ama sonunu düşünemiyo yuva yıkanın yuvası olmaz bi erkek durup dururken ben karımı aldatıyım da demez kim bilir neler yaptı ben o yüzden dedim sana ben diger arkadaslarının aksine biraz yuvana sahip çık eşinle konuş eger bosanacaksan da sonra ayrıl derim çünkü şu anda çok yeni evlisiniz birbirinize alışma sürecindesiniz bir de eşin eger yaşı geçnse evlenmeden önceki yaşantısını da özlüyo olabilir biraz da sen onun istedigi şekilde davran içki mi kullanıyor kur bir sofra mezelerini hazırla birlikte için karısısın sonuçta ne biliyim film izleyin ps oynayın ama onu eve bagla

benimle böyle konuşan ikinci kişisin ve anladığını düşünüyorum o yolları deniyorum zaten içmesem de oturuyorum karşısın da konuşmaya geince konuştum tabi konuşmazmıyım olan kavgalardan sonra boşluktayım dedi bana oyüzden yaptım dedi.son bir haftadır haberi yok tabi aramalarına ve msj sayaçlarına bakıyorum.attığı msj lar sayılı gönderenlerden bakıyorum bazıları olmuyo ama 1 veye 2 o kızla hala görüşse daha fazla olurdu gönderilenleri siler ama sayaca dokunamaz o yüzden oradan takip ediyorum.ben zaten bende hata yok demiyorum ama onda daha çok.ne kadar boşanalım desemde yada desede bi şekilde geri ona dönüyorum.konuşuyorum yada farklı yollar deniyorum.ama istiyorum ki oda birşeyler yapsın yani insan aldatma eğilimine girerde karşıdaki öğrenince bi özürde dilemez mi?yok hadi huyunu biliyorum çok romantik değil beceremez ama böyle bi durumda ben ondan birşeyler bekliyorum.

Back