teşekkür ederim.bugün daha iyi gibiyim kafam karışık ama ilk günkü kadar değil tabiki...her yolu deniyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.konuşuyo sinirle pişman oluyor ama söz ağızdan bir kere çıkıyor.sabır sabır sabır ama gün geliyor ki dayanamıyor insan.işte o gün sevgi varsada eyvallah diyo insan bana düşen gitmekse giderim.biliyorum çoğu kişi kızıyor da kolay kolay bırakılmıyor.yi ne de herşeyn bi sınırı var konuştuk beni sen elinde tutarsın diyo ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.karşılıklıdır kerşey o ilgi istiyorsa bende istiyorum.öyle bi konuştu ki bende bırakamıyorum ama sende iş bitiyor dedi resmen.ben en yapbailirim???anlayamıyorum.
aslında sinirlenmesi gereken senken o sinirleniyor değil mi
Canım çok üzülüyorum adına
ve seni anlayabiliyorum
herkes konuşuyor da hemen ayrılmalısın ne duruyorsun diye h
iç senin içinde kopan fırtınalardan haberleri yok.
insanın başına gelmeden anlayamaz belki benim de Allahıma bin şükür henüz başıma gelmedi
ve umarım da gelmez
lakin geldiğini farzetsem bende ayrılamam seven kadın gurursuz sıfatına düşüyor burada
dün benimle iş yerimdeki müdür konuştu çok kötü oldum.bana seni seviyoruz ama çok gerginsin ve istemesen de yansıyor dedi.fark temesem de istemesemde yansttım demekki.sorumluluğu olan bi iş yaptığım bi yanlış milyarlara mal olabilir.bi doktora gitmeyi düşünüyorum haftasonu olur tabi anca pazar özel yerler vardır değil mi??iyi bi psikolog bulsam çok iyi olacak işimden olursam çok üzülürüm.yükselip gerçekten kendime birşeyler katabileceğim bi iş çünkü.
canım işine yansıtmamaya çalış
Şuan senin için o iş çok önemli hem maddiyeatını kendi kazanman açısından
hemde kendine olan güvenini kazanman açısından
Lütfen bi silkelen kendine gel bu günlerin geçeceğini düşünerek başla işe
yani.... eğer yakınıyorsan da seviyorum demeyeceksin..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama....
bir de şu var ben eşimi çok seviyorum ancak,beni aldattığı zaman bile sevecek kadar sevmiyorum,sevemem...bu evlenmeden önceki ilişkilerimde de böyleydi,bundan sonra da böyle olacak...üstelik çocuklu bir bayanım........
seven kadın elbette ezilmemeli eşine göz yum denmesini de istemiyor arkadaş sadece bu zor zamanında bizden destek istiyor köstek değil.
Kusura bakmayın ama bazılarınızın yaptığı cömertçe yorumları psikolog,hakim bile yapmıyor bu kadar sınırsız yargılamayın.Başınıza gelmediği için anlayamıyor olabilirsiniz ama şöyle düşünün aynı şey şuan da eşinizle çok mutluyken sizin başınıza gelse durmunuz ne olur
Şuan konuşmak çok kolay hele bi yaşa bak o zaman nasıl şaşıyor insan
Çıkmak değil bu evlilik ve maalesef o kadar kolay bitti denmiyor