çok teşekkürler önerilerin için bugün konuşacağım bakalım.içimdeki herşeyi dökeyim.burada konuşmak bana çok iyi geldi.öncelikle şunu söleyeyim bizim bı arkdşımızın babası vardı allah rahmet eylesın ''kızlar ne olursa olsun herşeyı yaşamış bi adamla evlenın ''derdi...ben nıtekım evlılıgı bile yaşamış bi adamla evlendım...insanlar sorunlarımız olunca dırek sen sectın dedıler...allaha şükür kocam karı kız hayatına epey doymuş bı adamdır ama bu kader kaderımızıde bız yonlendırıyoruz bazen o yuzden senı suçlamak yerıne bi kaç önerım var...benm başıma gelse böle bı durum ararım kızı ağır ağırda konuşmam gayet hanfendıce ''güzelim bak belkı haberın yok ama bız evlendık...ve senın hala benm eşimle görüşüyor olman ve onun kafasını karıştırman doğru değil....eğer hala devam etmeyı dusunuosanız ben aradan çekilicem çunku ben aldatılmak için evlenmedım umarım yuva yıkan taraf olmazsın''dersin ve kapatırsın...kadın kadının derdını anlar anlamazsa kendı bılır....kocanlada konuş severek evlendık neden bana bunu yapıosun de...ayrılırım de...ver korkuyu gerekırse hiçbişey demeden evden çıkıp git almaya gelırse senı ailenden azarı yesın otursun aşağı...ama yok glmıosa boşver çıkar hayatından nede olsa çocugun yok ...kımse mutsuz olmak ıcın evlenmıo...bnde çok mutsuz oldum ama cocugum var elden bişey ne yazıkkı gelmıor...