• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

HAKLISIN.. bende bir yıllık ewliyim.. bazen düşünüyorum aldatılsam ne yapardım diye.. cok gururluyum bunu sindirip oturamam
annem eşimin yüzüne söyledi eger kocanız sizi aldatır ve siz bunu affedip oturursanız ' dilim döner dönmez gözüm görür görmez hakkım size haramdır ' bosanacaksınız dedi..

anne dediğin böyle olur tebrik ediyorum annenizi..

arkadaşımın konusuna gelince herkesle hemfikirim,bile bile lades..

diline sağlık canım.. su an arkadasaş kötüdür.. tavsiyelerimiz fayda etmez.. basta hatayı görerek ewlenmiş.. ama YANLIŞŞŞŞŞŞ.. !!!!
yazık değilmi o annenin sana verdiği emeklere babanın gözleri parlayarak alnı ak seni gelinlikle evinden cıkarmış.. ne varya bir el oglu için aldatılmayı kabul edip ewlenmeye... yapmayacaksın arkadas bu hayatta önce KENDİNE SAYGIN OLACAK... Kİ İNSANLAR SANA SAYGI DUYSUN

kesin çok seviyordur aşıktır aşktan görmemiştir gözü..:91:
sadece konu sahibii değil çoğumuz aşık oldukmu dünya durdu sanıyoruz..
adamlarda bunu çok güzel kullanıyor..:47:
tavsiye değil yapacağı şeyi sormuş söylüyoruz..
hayat onun hayatı kendi bilir..

kesin çok seviyordur aşıktır aşktan görmemiştir gözü..:91:
sadece konu sahibii değil çoğumuz aşık oldukmu dünya durdu sanıyoruz..
adamlarda bunu çok güzel kullanıyor..:47:
tavsiye değil yapacağı şeyi sormuş söylüyoruz..
hayat onun hayatı kendi bilir..

cok ılımlı bir karakterimdir.. large :) bana bazen kıl olurlar dünyaya cok large bakıyormusum diye.. ama bir nokta var ki oda kendim.. hepimiz için böyle olmalı yaa bi kendini sew önce dimi ama sen KENDİNİ ayaklar altına alıpta seviyorum seni kabul ediyorum seni herseyinle derseK bittik işte o zaman.. hayır herseyinle kabul etme diye bir kavram yok.. maddiyattır baş tacı birlikte atlatılır sağlıktır sorun care birlikte aranır.. ALLAH 'tandır.... ama akılla fikirle yapılmıs seyler bence kabulu yoktur.. sevgili arkadasım evet ben senin yerinde olsam BOŞANIRIMM. !!!

Üzülerek yazıyorum ama eşiniz sizi hiç sevmemiş ki. Sevmeden evlenmiş. Evlendiğinde o kız varmış aklında ki ilk günden konuşmuş kızla. Belki o kızdan kurtulmak belki ona inat evlendi bilemiyorum ama eşinizde size karşı sevgi belirtisi göremiyorum. Devam ederseniz sürekli aldatılacaksınız bu garanti. eninde sonunda siz boşanmasanız bile o isteyecektir bir gün. Evlenmeden önce eski erkek arkadaşım beni aldattmıştı. Çok fazla sevmeme rağmen hemen ayrılmayı seçtim. Gururum incinmişti, ondan iğrendim. Bir kere yapan yine yapar.

aldatmış affetmişsin..gene aldatıyor ..
senle vakit geçirmiyor çünkü beyefendi meşgul..
yapacak tek bişey var ayrılmak ..yoksa ömür boyu o öteki kızla beraberken yolunu beklersin..:31:

bilemiyorum ya öyle kötüyüm ki iyi ki çalışıyorum da evde değilim boşanalım dedi ben kabul etmedim ya ben çok seviyorum.

bilemiyorum ya öyle kötüyüm ki iyi ki çalışıyorum da evde değilim boşanalım dedi ben kabul etmedim ya ben çok seviyorum.

çok seviyorsan katlan ozaman
niye dert yanıyorsunki..
üstelik adam boşanalım dedikten sonra hala seviyorsan ne diyebilirizki biz..
hayat senin..

Heee seviyorsanız haklısınız tabii.
Sakın boşanmayın,bırakın aldatsın sizi,döner dolaşır yine size gelir,üzülmeyin sakın...

ewet beni aldattığı kız o zamn çıkıyorduk neler dedi ne yapayım seviyorum inandım bende ewlenecek biri değil çünkü ailesi dağılmış kolay kolay birine bağlanıp yuva kuracak bi insan deil oyüzden tamam dedim ewlenelim diyosa değişti ama değişmemiş sanırım.babam gibi bırakıp git dedi gidemedim sanırım en zayıf noktamdan vurdu.

çok seviyorsan katlan ozaman
niye dert yanıyorsunki..
üstelik adam boşanalım dedikten sonra hala seviyorsan ne diyebilirizki biz..
hayat senin..

haklısın biliyorum durum ortada ama ne olr sizde üstüme gelmeyin çıkmazdayım zaten dayanılmaz birşey hazmedemiyorum zaten ama babam ben istemiyorum dediğinde pişman olmıycaz baba dedim sadece istemiyosan tamam baba diyemedim insan herşeyi düşünüyo biliyorum onlar hep arkamda ama inan hiç kolay değil benm arkadaslarım da vardı hakikaten konuşmak kolaymış için de olunca anladım.

şuan ne yapacağımı bilemiyorum bir çare arıyorum sağlıklı düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum boşanmak hiç te kolay gelmiyor gözüme beni de anlayın ne olur.ne yapacağımı bilemiyorum

arkadasim sevmek bazende vazgecmektir.. sana illede bosan demiyorum ama adamin umrunda bile degil... guzelce konus benimle needen evlendin de.. surekli bu konuda sorular sor.. tam psikolojisini ne istedigini ogren.. baktin gordunki olmuyo uzaklas... rabbim hakkinda hayirlisini versin..ama inan bana hic bisey senden degerli degil.. herkesin yuregi kalbi bi kisiligi var.. olmuyosa zorlamayacaksin.. edende bulur bunu sakin unutma.. sanmaki sendne ayrilinca mutlu OLacak HAYIR.....

Son düzenleme:
cok ılımlı bir karakterimdir.. large :) bana bazen kıl olurlar dünyaya cok large bakıyormusum diye.. ama bir nokta var ki oda kendim.. hepimiz için böyle olmalı yaa bi kendini sew önce dimi ama sen KENDİNİ ayaklar altına alıpta seviyorum seni kabul ediyorum seni herseyinle derseK bittik işte o zaman.. hayır herseyinle kabul etme diye bir kavram yok.. maddiyattır baş tacı birlikte atlatılır sağlıktır sorun care birlikte aranır.. ALLAH 'tandır.... ama akılla fikirle yapılmıs seyler bence kabulu yoktur.. sevgili arkadasım evet ben senin yerinde olsam BOŞANIRIMM. !!!
haklısın aslında ama insan hata yapabiliyo.elim kolum bağlı sanki şuan da bu gece konuşmak en iyisi

şuan ne yapacağımı bilemiyorum bir çare arıyorum sağlıklı düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum boşanmak hiç te kolay gelmiyor gözüme beni de anlayın ne olur.ne yapacağımı bilemiyorum

Ne diyelim arkadaşım?
Boşan deyince kolay değil,yok evliliğine devam et,çek bu adamı deyince üstüme gelmeyin diyorsunuz.
Peki biz ne diyelim şimdi?

ewet beni aldattığı kız o zamn çıkıyorduk neler dedi ne yapayım seviyorum inandım bende ewlenecek biri değil çünkü ailesi dağılmış kolay kolay birine bağlanıp yuva kuracak bi insan deil oyüzden tamam dedim ewlenelim diyosa değişti ama değişmemiş sanırım.babam gibi bırakıp git dedi gidemedim sanırım en zayıf noktamdan vurdu.

şimdi bu adam size boşanalım derken duygu sömürüsü amaçlımı dedi?
yani " babam gibi sende bırak git beni" diye?
hiç boşuna demagoji yapmasın..yemezler..
eğer öyleyse sizi aldattıınızı öne sürün..
ha eğer duygu sömürü değilde artık istemiyorum boşanalım dediyse düşünmemelisiniz bile..

çocuğunuz var mı bilemiyorum ama inanın zamanla o kadar çok yıpranıyorsunuz ki..aldatılmak kolay bir şey değil..
birde bunu bile bile katlanmak çok zor..annemden biliyorum..sırf çocukları için katlandı..ama bir işe yaramadı..
seviyorum diyorsunuz ama kocanızı başka bir kadınla paylaşmak daha da acı vermeli size bu kadar seviyorsanız?

en azından "bir kurtulamadım şu kadından ne yapayım" diye sizden sevgilisine bahsedeceğine
"gururlu"bir kadın portresi çizin ve yer geldiğinde vazgeçmeyi bilin..
çünkü o vazgeçmiş..

Daha çok yeni bir evlilik.Yanlış anlaşılmasın yıllanmış evliliklerde normaldir demiyorum.Ama madem daha evlendiği gibi başkasına koşacaktı ne diye evlendi bu adam?Cidden artık bu insanları anlayamıyorum.Değer yargıları yerle bir olmuş.Yazık günah bir kere yapmışsın bir hata karşında ki büyüklük göstermiş.El üstüne tutması gerekirken...Hoş yapan yine yapıyor.Düzelme umudu var mı bilmiyorum.Evlilik bu.Sevgililikte olduğu gibi bitsin gitsin denmiyor.Yine de en doğrusunu siz bilirsiniz.​

bu adam hem sinirli , hem aldatıyo , hem ilgisiz , hem aile düşkünü ...
birde evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü nasıl evlendin bilerek :50:

bugün oturup konuşayım ben bakalım ne olacak enine boyuna artık ne olacaksa olsun ama şunu bilin insan çok kırılıyor ve ne yapacağını bilemiyor.çok zor bi durum

Ya şimdi yazdım yazdım sildim birde çıkmazdayım demişsin?
Neyin çıkmazı? Birinci olsa neyse kaçıncıda boşanacaksın?
Daha ne yapması lazım kararsız olman için.
Sevmek ayrıdır arkadaşım ihanete uğramış sevgi ayrıdır.
Resmen sevmiyor seni dönsün dolaşsın yanıma gelsin diyorsan neden dert ediyorsun.
Sana açık açık boşanmayı söylemiş ilk defa değil dahada aldatmış ve buna devam edecek.
Sevgimi kalbime gömerim ihanetin olduğu yerde duramam zamanında durmadımda !
Ne geniş bir düşünce seviyorum arkadaşım sen ben böyle dişli olmasak bu erkeklere diğer ahlaksız kadınlara göz yumsak ne olacak dünyanın hali?
Uyan ve ilk işin boşanmak olsun sevgi değil seninki çok sevsen kabul edemez paylaşamazsın sırf bu yüzden sevdiğin için kahrolursun yinede onunla olamazsın bir daha aşk ihanet(lere) gelemez.!

Back