- Konu Sahibi benedenben
-
Nice yıllaraaaaaaKızlar doğumgünüm nedeniyle şehir dışında olucam,bir süre sizle olamazsam kusura bakmayın ama yinede kontrol etmeye çalışıcam.
Hepinize güzel enerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum!
Şimdi sizin için koskoca bir bardak ph damlalı su içiyorum haydi şimdi sizde benim için 1 bardak için Görüşmek Üzere
Kızlar doğumgünüm nedeniyle şehir dışında olucam,bir süre sizle olamazsam kusura bakmayın ama yinede kontrol etmeye çalışıcam.
Hepinize güzel enerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Sizi seviyorum!
Şimdi sizin için koskoca bir bardak ph damlalı su içiyorum haydi şimdi sizde benim için 1 bardak için Görüşmek Üzere
Eczanelerde ya da medikallerde varmış ama hepsinde bulamayabilirsin.Türkiyede zaten tek bir marka var bildiğim kadarıyla.Netten ph damlası yazıp arattığımda direkt bulmuştum siteyi.Alkalife diye bir yer
Uykumahmuru çok iyi bir yaklaşım sergilemişsin kitapta anlatılmak istenende buydu ''Asitlenmenin getirdiği hastalıkların yanında fazla kilolar sadece küçük bir bedel'' diyor...Ben zaten radikal bir şekilde başlamadım.Alışma dönemindeyim hala.Ama eskiye nazaran bir çok şeyi değiştirdim.Zaten ilk amacım kilo vermek değil sağlığıma kavuşmak.Onu da nasıl yıllar içinde bozdumsa bir kaç günde hemen mucizevi bir düzelme beklemiyorum tabiki.Biraz zaman alacak.Bu süreçte her geçen gün daha bilinçleniyorum alkali yaşam hakkında ve uygulamalarım artıyor.4 kilo verdim bu arada ama dediğim gibi amacım kilo vermek değil öncelikli olarak.Bazen kaçamaklarım oluyor ama günlere vurursak haftada bir falan ciddi bir kaçamak ancak yapıyorum.Kitabı da aldım.Daha bilinçli devam edeceğim bu sayede.Ama nerden baksan kendime bu yılın sonuna kadar alışma süresi verdim.En büyük sıkıntım yaşam şeklimden kaynaklanıyor.Genelde nöbet usulü çalıştığım için gece yatmaz gündüz kalkmaz bir insanım.Eee gece yapacağım şeylerde sınırlı oluyor.O yüzden tam oturtamıyorum.Yavaş bir geçiş yapacağım bedenim kendini diyetteyim sanmadan alıştıra alıştıra.Zaten bu ömürlük bir beslenme prensibi.Alışverişe çıktığımda artık hangi yiyecek daha alkalik ona dikkat ederek alıyorum.Abur cuburları poşet poşet eve taşıdığım günler bitti.Başlangıç için fena değilim bence.Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?