Bendimahi halının birini kaldırdı ve salonun şeklini değiştirdi :)

o sandalyenin yerine tekli koltuğu
tekli koltuğun yerinede ikili koltuğu alabilirsiniz. o zaman büfenin önüde açılmış olur.
sağlıkla oturun inşallah

canım yeni fotoları gördüm böyle daha anlaşılır olmuş salonun, gerçekten yerleşimi zor bir salonun var, teklinin yanında kolon olduğu için ikilin oraya sığmaz mümkün değil, ikiliyi tamamen konsolunun önüne çevirsen konsolun gözükmesin zaten aynası süslerin falan yukarıda kalacağı için o kısımlar görünür, koltukta biraz önde duracağı için kapaklarında açılır bi de öyle dene istersen

çevirdim tatlıcım masaya çok yakın geliyo yaaa büyük koltuklar masadan sandalye çekemezsin yani bitişik gibi oluyo...büfenin bütün kapakları açılıyor şuan o konuda sorun yok en son kapak ikilinin arkasına doğru tam açılıyor ortadaki yarım açılıyor ama yetiyor baştaki zaten tam açılıyor

ayrıca salona eklemek istediğin şeylerden bahsetmiştin ikea koltuğun yanına lambader şahane olur ,ama yan sehpa gazetelik falan düşünme çünkü salonun küçük ne kadar az parça olursa daha ferah daha büyük durur, artık sen salonuna ne eklersen düz ve mümkün olduğu kadar açık renkler düşünmelisin

anladım tatlım yalnız tekli koltuğun sol tarafı çok boş geliyo bana yaa ne bilim :)) üstündeki tablo duvarı ortalamış ya illa aşağıda da simetri yapcam :))

şundan düşünmüştüm bi de ordaki wirelessi gizler diye gıcık duruyo çünkü

bunlar çok yer kaplamıyo aslında yine de olmaz mı dersin?

şimdi sen bunu alsan bi de kitap koyacaksın görüntü dağınık duracak , bence kitaplıklar odaları dağınık durduruyor ya az eşyalı odada olmalı ya da böyle salon gibi çok eşyalı odalarda kapaklı kullanılmalı , kitapların sırtları farklı renklerde olduğu için odada kalabalık bir görüntü oluşturuyor

hoş wirelesı kapatmak için iyi fikir o zaman kitaplıklı olmayan sade bir yan sehpa düşün derim

her zaman kitap koymayabilirim canım hoş gerçi benim eşim yazar olduğu için her yer kitap ve kitaplık dolu üstelik günden güne artıyor zaten biz her bulduğumuz deliği kitaplığa çevirmek zorundayız. ben de sade kapaklı salona uygun sırtlı kitaplar seçerim bak bunu becerebilirim :))

yaparsın sen

teşekkür ederim tatlım örnek bi halı tarzı da gösterebilir misin halıları pek beceremiyorum sanırım ben

açık renk düz halı olur ama bana göre bu halılarında koltuğuna gayet uymuş bu tek serilmiş hali güzel oldu, bence halı kalsın önce sen perdelerini değiştir tatlım perdelerin salonuna uyuyor ama salonun küçük olduğundan koyu rengi odayı iyiden daraltıyor , şöyle uygun fiyatlısından üçlü koltuğun arkasındaki duvara boydan boya kırık beyaz tül perde yaptırsan işte salonun bir anda açılacak

bunlar avize önerilerim dersime çalıştım

Eklentiler

• amadora.png
    545,3 KB · Görüntüleme: 184
  • balzano.png
    410,4 KB · Görüntüleme: 178
  • bigstar.png
    526,7 KB · Görüntüleme: 175
  • bylie.png
    471,7 KB · Görüntüleme: 201
  • elenora.png
    372,7 KB · Görüntüleme: 283
  • kinsey.png
    427,4 KB · Görüntüleme: 207
  • mihrimah.png
    625,4 KB · Görüntüleme: 270
  • nisa.png
    544,4 KB · Görüntüleme: 181
  • öykü2.png
    376,8 KB · Görüntüleme: 196
  • regasa.png
    565,1 KB · Görüntüleme: 187
  • venita.png
    325,6 KB · Görüntüleme: 186
bunlar avize önerilerim dersime çalıştım
taşlı sevmiyorum tatlım ama diğerleri hoşmuş çok sağolllll perdeyi değiştiririm de ay bunları da hiç kıyamıyorum bunları ne yapcam bakalım hayırlısı sana çok zahmet verdim sağolasınnn

kız sadece 3lü koltuğun arkasına mı diyorsun sen yoksam?

yok yok 3 lü koltuğun arkası duvardan duvara yani duvar kısımların üstünede gelsin tül
onu anladım canım gerçi ben duvardan duvara tül sevmiyorum pek ama bakarım bi...benim demek istediğim şuydu balkon tarafını yenilemim mi yani perde açısından? demek istemiştim ki zaten öyle bişey olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…