Bendimahi halının birini kaldırdı ve salonun şeklini değiştirdi :)

ay canım benim içime su serptin öyle değil mi ama? demekki bu haliyle hoş gelen gözler de varmış benden mada :)) bu eşyalarla bundan fazlası olmuyor elimden geldiğince renk ve ruh katmaya çalıştım ilerde eşyalar değişeceği zaman gönlümüze göre yaparız inş. benim şuan salonda otururken içim açılıyor eskiye göre (eskiden renkli aksesuar ve kırlentler yoktu o halini görmedin sen) son bir soru tatlım görmüşsündür koltukların yerini değiştirip bi halıyı kaldırdım böyle mi daha iyi sence öbür konumdaki gibi mi?

hakkını helal et arkadaşım sadece kötü bir gün geçiyorum belki de o yansıdı...bazen insanın haleti ruhiyesi istemese de dışa yansıyor. tekrar teşekkür ederim
Estagfurullah ne hakkı.yorumlar genelde aynı gelmiş ama sen bana patlamışsın.halbuki kötü hiçbir sözümde yok ama.neyse bu halini sevdiysen kalsın böyle ne diyim.benimde salonum çok küçük ve şekilsiz.kendimce çözümler üreterek yaşanır hale getirmeye çalıştım.ve bu yüzden de sana kendi tecrübelerime dayanarak fikirler vermeye çalıştım hepsi bu..

patlamadım güzelim sadece yaşadığım olumsuz durumu yansıtmamayı beceremedim gerçekten afedersin...dün cüzdanımı çaldırdım kafam çok bozuk

Geçmiş olsun canım cüzdanına çok üzüldüm , nasıl çaldırdın düşürmüş falan olmayasın? Baya baya kapkaççı vakası mı ? Cana geleceğine mala gelsin ne diyim.. Ben 2. halıyı kaldırmanı beğendim canım daha iyi olmuş gerçekten. Ama 2li koltuğun yeri konusunda kararsızım senin içine nasıl daha çok siniyorsa öyle yap bakalım Biraz dursun böyle ağır anladığım kadarıyla mobilyaların epeyce. Ben ikeadan aldığım hafifçecik 3lü koltuğun yerini değiştirirken bile belimin ağrıdığı oluyor sen nasıl yoruluyorsundur kim bilir. İkisi de güzel Ama illa değiştirmek istersen sanki ilk konundaki halini daha bi beğendim ben niye bilmiyorum, benim salonum da çok küçük. 2+1 evim küçük odam kadar salonum var Allahtan mobilya takımı falan almadım hiç salondaki tek mobilya 3lü koltuk da yine çok küçük durmuyor Misafir ağırlamadığım için pek de gerek görmüyorum ileride alırsam tekli bi koltuk alırım herhalde başka da almayı düşünmüyorum o da her eve olur diye düşünüyorum keza hiç bir evin salonu şu an bulunduğum evinki kadar dar ve küçük olamaz Allahtan mutfak ayrı değil amerikan mutfak da biraz daha büyük duruyor

Cnm cüzdanın için üzüldüm,geçmiş olsun..bu arada salonun yerlesimini dert etme..ne güzel kendi evinmissekilsiz de olsa insanin kendine ait bi evde olması çok güzel bi sey(Ben daha yasayamadim)ilerde bi köşe alirsin,hiç yerlesim sıkıntısı kalmazbu salon için en ideali köşe takimi,ilerde alirsiniz..tekrar geçmiş olsun

patlamadım güzelim sadece yaşadığım olumsuz durumu yansıtmamayı beceremedim gerçekten afedersin...dün cüzdanımı çaldırdım kafam çok bozuk
geçmiş olsun Bendimahi sıkıcı bir durum. umarım içinde çok para yoktur? kimlik, kredi kartı falan içinde ne varsa bi de onları yenilemeye uğraşmaksa berbat.
bu arada evin daha önce de değiim gibi gayet hoş ve düzenli. sadece sorduğun için ben de bir şeyler yazıverdim. kimsenin evini beğenmemek gibi bir derdimiz tabi ki yok. aman kimse kırılıp kızmasın da:) öpüyorum, huzurla, mutlulukla otur. gerisi ıvır, zıvır zaten.

yok honderikocum ben böyle şeylere kızmam alınmam sadece bugün moralsizliğimi istemeden yansıtmış olabilirim okadar. Kadınız evimizi düzenli göze hoş ve dekoratif hale getirmeye çabalıyoruz sadece elbette herkesin yorumu farklı olacak bu çok doğal her yorum değerli benim için...
cüzdanım epey doluydu hastaneden dönüyordum çünkü ama bulundu biliyo musun bi teyzecik bulmuş nüfus cüzdanımı muhtarlığa getirmiş, ben de yenilemek için gitmiştim karşılaştık orda, düşürmüşüm arabadan inerken, o da bulmuş almış böyle insanların varlığını görmek çok mutlu etti ben elhamdülillah

sence eski hali mi olsun honderikocum bu hali mi sormuştum diye hatırlıyorum ama belki de sorayım dedim unuttum...

çok teşekkürler canım haklısın çok dert etmeye gerek yok işte olabileceği kadar elimden geldiğince düzgün bir yerleşim yapmaya çalıştım yapamadığımız ileriye artık...köşe olabilir haklısın zaten benim koltuklar bu salona ekstra large :) Allahtan takımın sadece 1 teklisini almışım :))

düşürmüştüm canım yani düşürdüğümü tahmin ettim çantadan alınmasına imkan yoktu arayıp bulamayınca gören biri almıştır dedik ondan çaldırdım dedim ama elhamdülillah Allah korkusu olan iyi bir insana denk gelmiş almış nüfus cüzdanımı muhtarlığa götürmüş beni bulmak için orda rastlaştık, bulundu yani, bi sürü sıkıntıdan kurtardı beni sağolsun...
buarada herşey için teşekkür ederim canım, eski şekli ben de seviyordum ama tek halı koyunca o şekil gitmedi canım ondan böyle yaptım az da böyle kullanim çok fark yok zaten:) bunda hoşuma giden sticker olan duvarın önü açılmış oldu onu sevdim oraya bir dergilik alabilirim mesela

aaa çok sevindim cüzdanını bulmana:) çok şanslıymışsın. çok geçmiş olsun.
valla ben bu koltuk yerleşimde ikilinin diğer köşede daha iyi durduğunu sanki fark ettim, nedeni ise pencereni daha iyi ortalamıştı. tek halı kullanman ise tabi ki ferah gösterdi evini.
yani cidden pek karar veremiyorum ben hangisi iyi. zaten pek büyük bi değişiklik değil ikisini yer değiştirmek(kızma bana) evine gelip kendim deneyesim geldi yeminle. zamanla uydurursun bi şeyler, bazen durup dururken ilham gelir insana.

kız ben seni yerimm :))) ay ne güzel olurdu ya gel de beraber çıldıralım benim salonda hahaa :)) ben de senin salona gelip keyif yapalım isterdim :))

tek halı ile o köşede 2li olmadı işte canım daha fazla sağa kaydırmak gerekti halıyı 3lü öbür tarafta uzanınca ve sol taraf çok boş kaldı 2 halı ile öbür şekil güzel 1 halı ile bu bence :))) adil oldu :)

ha bi de şu var 2linin arkasında daha komik duruyordu o şey adını unuttum yaa, serinleten şey işte

canım çok geçmiş olsun şükür bulunmuş, canım valla ben de senin salonunda yerleşim nasıl olur üzerine kafa yordum ama yok yok olmuyo yine en iyi böyle olmuş

canım çok geçmiş olsun şükür bulunmuş, canım valla ben de senin salonunda yerleşim nasıl olur üzerine kafa yordum ama yok yok olmuyo yine en iyi böyle olmuş
olmuyo şekerim olmuyo burdan gaza geldim valla tek başıma uğraştım küçücük de bişeyim öldüm kol ağrısından :))) olsa yapmammı hiç ama hemen eşya değiştirilmiyor ki naparsın..bu arada teşekkür ederim demek bu halini daha çok sevdin..

canım bence tekli koltuğu ikili koltuğun olduğu yere koyabilirsin.
tekli çapraz durunca kötü gözükmüyor ama ikili pek hoş olmamış.
ikili koltuğu da kitaplık ve teklinin yerine koy.
kitaplığı vantilatörün olduğu duvara yerleştir.
bu durumda sallanan koltuğa pek yer kalmaz sanırım ama daha iyi olurmuş gibi geldi.onu başka odaya ya da mutfağa ya da balkonna koyabilirsin.
çiçekli kırlentlerin çok güzel
perdeni de daha sade ve açık renk yap bence

çok teşekkür ederim güzelim çok haklısın ben de ikili ile teklinin yerini değiştirmeye çalıştım lakin teklinin olduğu yere sığmıyor kitaplığın dayalı olduğu yer ise dikkat et gayet önde bir kiriş...oraya 2liyi koyunca 20 cm duvardan öne koymam gerekiyo belki daha bile fazla berbat durdu tam da kapı girişi olduğu için...yerleşim konusunda çok çaresizim (

görmüş olduğun o 2li koltuk sadece 2 yere oluyor 1. si eski konumda var 2. si de bu ( çünkü masa ve konsola da başka yer bulamıyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…