Bendimahi halının birini kaldırdı ve salonun şeklini değiştirdi :)

Merhaba,
salonunuzun önceki halini bilmiyorum ama tek halı her zaman daha iyidir :) benim gözüme batan 2li ve 3lü koltuğun yanyana durması , başka türlü koymanız mümkün değil mi acaba? misafirleriniz geldiğinde yüz yüze bakmak biraz zorlar bu konumla.
Salonunuzdaki balkon önü boşluğu çok güzel tekli bir koltuk koymuşsunuz tam keyif köşesi olmuş.
sağdaki boşluğa büyük bir vazo hayal ettim ben. bikraç örnek aşağıda olacak.
Kırlentleriniz çok hoş, aynı renklerde birkaç aksesuar daha salonunuzun havasını değiştirecektir.
Sevgiler..

gözdecim çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni :) 2li ve 3lü koltuk mecburen yanyanalar tatlım başka türlüsü olmuyor salonun şeklinden ötürü, çok uğraştım olmadı...Önce kiraya evlenmiştim ben, sonra kendi evime geçince mobilyalar büyük geldi salonuma, ilerde mobilyaları değiştirince gönlüme göre koyarım artık... Vazoyu ıkea koltuğun yanına mı dedin canım, güzel fikir ama ben oraya yer lambası almayı düşünüyorum, o bölüm karanlık oluyor çünkü kitap okunmuyor..

Evet ikea koltuğun yanına düşünmüştüm. Eviniz hayırlı olsun kiradan kurtulmuşsunuz gerisi hiç önemli değil :)
Sonradan kendi evine geçen herkeste oluyor sanırım bu mobilya sığmaması :)
ilerde değiştirmeyi düşünürseniz köşe düşünün benimde salonum ufak takım sığmadı köşe aldım.
O koltuk olan köşe gerçekten çok güzel lambada konulabilir güzel fikir :)

çok teşekkür ederimmm canımm sağolasın

padişah halı canım, 3 sene oldu alalı fiyatını hatırlamıyorum, evlenirken almıştık...teşekkür ederim...halıdan başka beğendiğin bişey yok mu :))
:) cnm mobilyalarinda gyzelmis de ben bu tonlarda bi hali istoyorum da ondan ozellikle sordum :)

Bu avizeler cok şık . Balkonuma lazim bunlari nerden alabilirim vsna mesaj atsana ...balkona kaçlisini alayim hangisi guzel olur ...
canım markası casaluce internet sayfasına girersen katalogları var o kadar güzel şeyler varki o güzel balkonununa yakışacak daha farklı modellerde bulabilirsin

Tatlım biraz geç döndüm kusura bakma:) Yoğundum bu aralar. Ben de diğer arkadaşlar gibi kitaplığı kaldırmanı tavsiye edecektim ancak bunun mümkün olmadığını belirtmişsin. Eğer kaldırman mümkün değilse, kitaplığı aynı hizada kaloriferin önüne kadar kaydır bence. Orada açılan yere ikili koltuğunu koyabilirsin. Böylece ikili ve üçlü koltuk yan yana sıkışık bir görüntü oluşturmaz.

Ayrıca vantilatör ile çatal bıçak takımını da salondan kaldırabilirsin. Onlar da salonun güzelliğini bozuyor biraz.

Salonuna uygun aksesuarla, salonuna farklı bir hava katabilirsin. Salon takımın biraz daha klasik ve kahve tonlarında. Ancak konsolun üstünde yer alan ferforje mumluk ve lila ağaç pek uymamış kanaatimce. Çok güzel aksesuarlar var harikalar yaratabilirsin istersen:) Önce tarzları tutturmak lazım diye düşünüyorum ben. Ama tabiiki tercih senin Sen mutluysan sorun yok. Perdeler vs. hakkındaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim önceki konunda.

Bunun dışında, 3 yıl önceki mobilya seçinin gayet başarılı. Ayrıca tek halı olması her zaman daha iyi. Ferah ferah oturursunuz işte:) Benden bu kadar öpüyorum:)

estagfirullah ıcapcım ne kusuru...
kitaplığı dediğin gibi biraz daha kaydırabilirim lakin sanırım gözünden kaçtı kitaplık oldukça kalın bir kirişin önünde duruyor, orda kitaplık olmasa dahi ben oraya ikili koltuğu koyduğum vakit 20 cm kadar önde duruyor ve kapı girişi olduğu için çok komik ve kötü görünüyor zira denedim fark ettin mi bilmiyorum önceden 3lü ile 2li birbirinin yerindeydi değiştim bu hali ve tek halılı şekli ile ferahladı salon bunu hissediyorum.
sana özellikle teşekkür ederim çünkü senin eski mesajını okumamla kalkıp eşya değişimi için uğraşmam bir oldu, senin vesilenle yani
salon takımım klasik mi icapcım? ne bileyim ben rahat ve spora yakın olduğunu düşünüyordum modern+country harmanı yapabileceğim tipte olduklarını düşündüm hep...dekorasyonda eklektik tarzı duydun mu hiç? 2 veya daha fazla tarzı birarada kullanmaktır, bunu tutturmaya çalıştım, ama olmamış olabilir tabi güzel durmamış olabilir ben şu anki countrye kayan merakımla bunu farkedememiş olabilirim.
aslında ben kırlent ve aksesuarların bir kısmı ile country havadan bir esinti vermek istedim modern koltuk ve modern aksesuarlara ilaveten dediğim gibi sırıtmamasını sağlayamamışım demekki zaten eklektik tarz en zor tarz derler. o aksesuarların renklerini de kırlentteki renklerden seçtim. şu an hoşuma gidiyor fakat aksesuar örtü vs leri sık sık değişik koyarım farklılığı severim senin dediğin tarzı da ilerde deneyebilirim tabi.
ben de seni öpüyorum, yorumlarını çok seviyorum bil

Bence konsolun önüne Çapraz koyduğun ikiliyi biraz daha çevir konsolun önüne gelsin. Tekli koltuğu da olduğu yerde hafif Çapraz çevirmelisin.

Bence konsolun önüne Çapraz koyduğun ikiliyi biraz daha çevir konsolun önüne gelsin. Tekli koltuğu da olduğu yerde hafif Çapraz çevirmelisin.
canım çok teşekkür ederim yorum için..2liyi tam konsolun önüne çevirdim ama yemek masasının sandalyesine değin geldi üstelik derin de bi koltuk konsolun kapakları açılsın diye bayağı öne getimek lazım odanın kapı girişine değin gelir nerdeyse
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…