- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
Baktım diğer konuna da canım ben beğendim evini o salona kirişlere vs. mobilyayı uydurmak zor iş , ben de kirişli kullanışsız evleri çok gördüm iyi bilirim sanki sen evi değil de ev seni dekore ediyormuş hissi verir Ah şu yeteneksiz mimarlar ! Evini bence gayet güzel dekore etmişsin Amaan kocişin yazsın kitapları bol bol satılsın o zaman elin bollaşınca mobilyam artık eskidi dediğin takdirde evine göre alırsın canım artık hayırlısıyla kendi evinizdeymişsiniz nasıl olsa sıkmayın canınızı.
ay canım benim içime su serptin öyle değil mi ama? demekki bu haliyle hoş gelen gözler de varmış benden mada :)) bu eşyalarla bundan fazlası olmuyor elimden geldiğince renk ve ruh katmaya çalıştım ilerde eşyalar değişeceği zaman gönlümüze göre yaparız inş. benim şuan salonda otururken içim açılıyor eskiye göre (eskiden renkli aksesuar ve kırlentler yoktu o halini görmedin sen) son bir soru tatlım görmüşsündür koltukların yerini değiştirip bi halıyı kaldırdım böyle mi daha iyi sence öbür konumdaki gibi mi?