Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canımm önceki halini görmüş müydün peki? herhangi bi eleştiri ve önerin varsa çok mutlu olurum been :)Böyle cok daha gùzel olmuss. ferahh ferahhh .
sen ne yaptın aldın mı mutfağına masa?Böyle cok daha gùzel olmuss. ferahh ferahhh .
eksik yok yerleşim hatası da yok, mesele şu ki salonun şekli bozuk ve kullanışsız. hiçbir parçayı değişik farklı bir yere koyamıyorum. eski konuma baktıysanız 3lü ile 2linin yeri değişikti, sadece onların yerini değiştirebildim. 3lüden sonra 2liyi de düz koysaydım tren gibi olacaktı alakasız olacaktı. bu şekilde tam çapraz değil hafif oturma grubuna doğru çevirdim ki ben bu şekilde sevdim..konsolumu koyabileceğim başka duvar yok zaten...canım sen olsaydın kapı arkasına neyi sıkıştırırdın masa yerine, oda yerleşimi önerin varsa dinlemek isterim??İkili koltuk çapraz şekilde hoş olmamış.genelde tekli koltuklara yakışıyor çapraz şekil.masa kapı arkasına sıkışmış.konsol duvar dibinde sıkışmış .olmamış düzen.bi eksik var.her parça ayrı ayrı güzel ama yerleşim hatası var.
Kitaplık salon ile uyumsuz.onu tamamen kaldırabilirsiniz mesela.madem salon küçük ve şekilsiz ,gereksiz yere doldurulması taraftarı değilim.bu sebeple konsola gerek bile yok.konsolun olduğu duvara 2li koltuk çok yakışır mesela yada masa sandalye takımı o duvara gelip önüne 2li yi koyarsanız salon kare görünümü alır .zaten tv yok .bu sebeple koltuk düzeninin illa bir yere bakması gerekmiyor.dediğim gibi eşyalar ayrı ayrı güzel fakat daha farklı yerleştirlebilir.o girintideki koltuk ve sehpada okuma köşesini andırıyor ve genelde salonda değil oturma odası yada boş bir oda da bulunur.zaten salon takımı ile alakası yok.antre de bile olsa daha yakışır ..
Allah allah .halbuki dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz demişsiniz.eleştirdim.sen olsan ne yaparsın demişsin bende bana göre olabilecekleri söyledim ama her önerime bir sinirli cevap maşşallah.haaa eğer harika muhteşem gibi cevaplar bekliyorsanız keşke haydi beni eleştirin demeseydiniz.
hakkını helal et arkadaşım sadece kötü bir gün geçiyorum belki de o yansıdı...bazen insanın haleti ruhiyesi istemese de dışa yansıyor. tekrar teşekkür ederimAllah allah .halbuki dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz demişsiniz.eleştirdim.sen olsan ne yaparsın demişsin bende bana göre olabilecekleri söyledim ama her önerime bir sinirli cevap maşşallah.haaa eğer harika muhteşem gibi cevaplar bekliyorsanız keşke haydi beni eleştirin demeseydiniz.
geldim geldim:)honderiko ve icap bendimahinin konusundan bekleniyorsunuz :))
Eski halinin de linkini verebilir misiniz ? Daha net yorum yapabilirim ama sizin mobilyalarınızdan ziyade evin kullanışsız oluşuyl ilgili bir sorununuz var zannediyorum. Bir de o kitaplığın bulunduğu yer evvelce balkondu sonradn mı kapattırdınız ? Güle güle oturun.
geldim geldim:)
Bendimahi'ciğim, keşke salonun biraz daha şekilli olsaymış yasalon kapısını duvarın tam ortasında yapıp , arkasını ölü alan yapan mimara da buradan selam gönderiyorum. neyse canım bu senin suçun değil, boş ver.
Ben en çok eşyaların yerleşimine takmış durumdayım bu arada.
Bunun yanında bazı eşyaları da salonda bulundurmamak lazım diye düşünüyorum; mesela çatal-kaşık kutusu ve pervane gibi. konsol üzerindeki örtüler de fazlaca. ya ortadaki büyük ya da kenardaki küçükler kalmalı (ben hiç birini kullanmazdım şahsen) aksesuarlarında yeni eklediğin pembeli çiçekli vazon ve yastıkların çok ciciler, bunlara uygun bi şeyler ekleyip, diğer grubu kaldırabilirsin, zira iki grup birbiriyle tarz olarak çok aykırı ( bazen aykırı da olsa tamamlıyor ama bunlar itici olmuşlar.)
perdeler konusunda arkadaşlara katılıyorum maalesef, ben de sade/tek renkçilerdenim. bütçe yaratıp, eğer değiştirmek istersen bir gün bu kez sade bir şeyler deneyebilirsin.
bir bölüm yemek masası ve konsol, diğer bölüm oturma grubu olarak gruplaştırılabilse harika olacak. ama bir türlü nasıl olur çıkamadım işin içinden. tekli koltuğun olduğu yere konsol, konsolun önüne dikey kesecek şekilde masanı koyabilirsin sanki. 3 lü camın önüne , ikili şu an konsolun olduğu yerde, tekli de kapının arkasına. sanırım kapın tam açılabilir bu şekilde. Böylece Ikea koltuğu ve kitaplığı da salona sığdıramıyoruz ki, bu tarz mobilyalar küçük oturma odasına daha yakışır diye düşünmekteyim. şimdilik böyle geliverdi içimden.
şuan yapabileceğim başka bişey yok dün zaten cüzdanımı çaldırdım (( sana sadece şunu sorayım kabul salonum hala abes fakat eski hali mi bu hali mi diye sorsam canım?salona benden kırlent dokunuşu diye konum var bakabilirsin canım link veremedim...orası salona dahil sağdan balkona çıkılıyor balkon kapı var sağda ıkea sandalyenin sol tarafı oluyo yani, sandalyenin arkası da uzun cam...akşam olduğu için çok karanlık çıkmış oraya vurmuyor pek ışık belki gündüz çekimleri de eklerim...
salona benden kırlent dokunuşu diye konum var bakabilirsin canım link veremedim...orası salona dahil sağdan balkona çıkılıyor balkon kapı var sağda ıkea sandalyenin sol tarafı oluyo yani, sandalyenin arkası da uzun cam...akşam olduğu için çok karanlık çıkmış oraya vurmuyor pek ışık belki gündüz çekimleri de eklerim...
yok canikom yok koltuklar iri çok derin balkon kapısı kapanıyor bi de sığsa da oturma grubundan uzak kalıyor yeni resimler daha sonra eklerim canım...bi bakıver diğer konuya çok sevinirim teşekkürler...Ben o konuya da bir bakıvereyim canım yemekten sonra cevap vereceğim sana , lakin sen mutlaka konuna gündüz çekimlerini de ekle çünkü kameralar ışığı ne kadar iyi olsalar da insanın kendi gözü kadar iyi yansıtamıyor diye düşünüyorum. Benim camlarım italyan pencere mobilyalarım da açık renk evimdeki tek koyu renk perdem sanırım , o bile bana kasvetli geliyor o nedenle pek karanlık sever biri olmadığım için de gece görüşlü resimler bana biraz kasvetli hissettirdi. Ben evinin genel halini beğendim aslında yahu , sadece şunu soracağım o tekli koltuğun bulunduğu yer hani duvara dayamış olduğun ? Oraya 2linin sığma şansı var mı acaba hani oraya 2liyi koyup 2linin yerine aynı şekilde çapraz tekli sığar mı diye düşündüm.
ha sen tekli koltuğun yerine dedin canım pardon ben ıkea sandalye yerine dedin sandım...onu da denedim kiriş olmasa sığar da kiriş var ve bayağı derin kirişin önüne çıkardım duvardan bayağı uzak durdu olmadı (((Ben o konuya da bir bakıvereyim canım yemekten sonra cevap vereceğim sana , lakin sen mutlaka konuna gündüz çekimlerini de ekle çünkü kameralar ışığı ne kadar iyi olsalar da insanın kendi gözü kadar iyi yansıtamıyor diye düşünüyorum. Benim camlarım italyan pencere mobilyalarım da açık renk evimdeki tek koyu renk perdem sanırım , o bile bana kasvetli geliyor o nedenle pek karanlık sever biri olmadığım için de gece görüşlü resimler bana biraz kasvetli hissettirdi. Ben evinin genel halini beğendim aslında yahu , sadece şunu soracağım o tekli koltuğun bulunduğu yer hani duvara dayamış olduğun ? Oraya 2linin sığma şansı var mı acaba hani oraya 2liyi koyup 2linin yerine aynı şekilde çapraz tekli sığar mı diye düşündüm.