Merhabalar arkadaslar,
Bugün kendim icin degil, Antalya'da yasayan kuzenim icin bir paylasim yapacagim. Kendi derdim bana yetmezmis gibi kuzenim icin de hem dinleyici hem de akil hocasi olmaya calisiyorum. Kendisinin hesabi olmadigi icin benden rica etti. Okuyup yorum yaparsaniz cok sevinirim.
Kuzenim benden 2 yas üyük yani 33 yasinda, ingilizce ögretmeni ve gayet hos bir kadin. Kendisi de benim gibi erkekler konusunda sanssizlardan.
2 hafta önce bir arkadasi vasitasiyla bir cocukla tanistirilmis. Öncelikle internet üzerinden cünkü cocuk is seyahati icin y.disindaymis o zaman. Pazartesi gününe kadar sosyal medyalarini paylasmislar birbirleriyle, telefonda görüsmüsler, whatsapp dan yazismislar. Her dakikalarini birbirleriyle paylasmislar. Cocuk mühendis, bir kez evlenmis, 2 sene önce bosanmis ve bir cocugu var. cocuk annede kaliyor ama ara ara kendisinde de kaliyormus.
2 haftadir herseylerini paylasmislar birbirleriyle ve pazartesi aksami da görüsmeye karar vermisler. Kuzenimi almis yemege gitmisler. sohbet etmisler, cok iyi gecmis görüsme. kuzenim cok etkilendim filan dedi. yakinlasmislar ve öpüsmüsler de. Ardindan kuzenim onu evine cay icmeye davet etmis. Cay icmisler, sohbe etmeye devam etmisler. Cocuk oglundan bahsetmis, ailesinden, eski esinden herseyi acik acik konusmuslar. Hatta kuzenim "ailen icin evlenmis ayrilmis ve cocuklu olmam sorun olabilir mi" diye sormus. Sabaha kadar oturmuslar, sabaha dogru da eve gitmis cocuk. Evdeyken yakinlasmalar da olmus, sarilmislar, öpüsmüsler.
Bunu acaba cocugun (bu arada cocuk da 38 yasinda) kuzenime karsi bakisini mi degistirdi diye belirtiyorum. Kesinlikle tasvip etmeme ragmen, erkekler genelde hizli bir seyler yasadiklari kizlarla uzun iliski düsünmemeleri. Asiri sacma ama bir cok erkekten duydum bunu. Kendileri her halti yiyip kizin kesinlikle saf ve temiz ve hizli davranmamasini beklemeleri ayriyetten cag disi ve ergen bir hareket bence ama yapacak bir sey yok. Ülkemizin gercegini yanistiyor.
Normalinde eve gidince haber veren birisiymis. Yani ne yapsa mutlaka haber verip, haber bekleyen birisiymis ama eve gittikten sonra hic haber vermemis. Öglene dogru, "küsmüyüz, hic birsey yazmadin" demis. Kuzenim de "sen yazmayinca ben de yogun oldugunu düsündüm" demis. Sonra yine yazmamis cocuk. Bu sabah da kuzenim "ters giden bir sey mi var neden böyle davrniyorsun" demis o da" benden cok etkilenmedigini düsünüyorum" demis. kuzenim de "aksine etkilendim ve özel bir sey yakaladigimizi düsünüyordum fakat senin bu sekilde davranman bana garip geliyor. Istemiyorsan söyle ama bu sekilde olmayalim" demis.
Kuzenim bunu bu sabah yazmis ve cocuk Whatsapp da devamli online olmasina ragmen cevap yazmamis. Su an tekrar sordum hala yazmamis.
Bunu bir erkek neden yapar?????? Ben de akil veremez oldum artik cünkü ben de böylesiyle daha karsilasmamistim. Bu neyin sacmaligi acaba? Cevap vermemesi cok saygiszca degil mi?
Ben kuzenim'e sana "senden yteerince kadar hoslanmadim" diyemiyor bu yüzden "sen benden yeterince kadar hoslanmadin bence" diyor. Pesini birak diye. Ben öyle düsünüyorum acikcasi.
Öte yandan hic hoslanmasa neden okadar vakit gecirsin, herseyini anlatsin. O da bir garip. :/ Kuzenimle isin icinden cikamadim ve sizden de akil almak istedik.
Yorumlar icin simdiden tesekkür ederim.