benden yaşça büyük biri önce çiçeğim 5 dk sonra abla demesii

black stone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
9
7
1
19
benden yaşça bir her gün benimle ilgilenmesi, göz teması kurması, bazen beni taklit etmesi ( söylediğim kelimeleri tekrarlaması ) birden uzaklaşması kaçan kovalan taktiği yapması sonra tekrardan benimle ilgilenip bu sefer günaydın ..... abla demesi göz temasları fazla olması, yine soğuk yapıp sonra nasılsın çiçeğim demesinde 10 dk sonra .... abla nereye demesii ne anlama geliyor aklımm çok karışık önce ona karşı hiç bir şey hissetmeyip şimdi ona karşı bi şeyler hissediyorum

Hiç bir şey hissetme bence. Belli ki kafası karışık biri. Üzer seni.

Bu adam kesin bekar mı ?
aslında bi ara onu telefonla konuşurken flört ediyordu bunu görür görmez hemen uzaklaştım 15 gün ortadan kayboldumm sonra beni görünce nerdesin kaç gün nasılsın çiçeğim falan ama ona karşı hep mesafeliyimm ilerde ne olur ne olmaz diye

Son düzenleme:
Gerizekalı olabilir

Yani ya evli ya da uzun süreli bir ilişkisi olabilir. Git geller bundan kaynaklanıyor olabilir. Basit düşünün erkekler düz oluyor ilişkide.

Çok anlamlar yüklemeyin,bu konularda yazanların en büyük problemi bu,çok ince düşünüp anlamlar çıkartmaya çalışıyorsunuz nedenide boşlukta olmanız,eğer hayatınızda birisi olmuş olsaydı karar ver kardeş çiçekmiyim ablamıyım der güler geçerdiniz,yalnızlık insana yanlış seçimler yaptırabiliyor,bu tip çok fazla insan var,şizofrenmidir manyakmıdır delimidir ne belli de anlamlar yüklediniz,boşverin geçin en önemlisi heleki şu dönemde normal insan bulabilmek,zaten onu bulunca kimseye soru soracak şüphe bırakmaz sizde,o zamana kadar bence kafanızı başka şeylerle meşgul edin sizinde kafanız karışmış bariz manyak adamdan etkilenmişsiniz

Dengesizin teki belli ben üzülmek istiyorum sürünmek istiyorum gururum yerlerde gezsin isterim dersen tabi koş peşinde devam

Çiçeğim nedir ya kadınlar çiçektir erkekler ottur.Film repliği de çok yaratıcı değil bu arkadaş .Abla nedir ya .En sinir olduğum vasat şeyler.Kimse kimsenin abisi ablası değil.Beyefendi hanımefendi şık en azından . Yada bilmemne hanım .Baya vasat neyine ilginizi çektiyse üslup dediğin kişinin kartvizitî bı yerde.

bi an boşluğa düşünce insan ne düşündüğünü bilemez ne yaptığını da

Aklın karışmış gerçekten.

Bence tarzı flörtöz senle alakası yok herkese böyle olabilir

Abla deme lazım olur deyip göz kırpın, o anlamda bir ilgisi varsa hemen düşer.

Benden bes yas buyuk müdürüm konusma aralarinda is toplantilarinda birseyi anlayamadigimda yok hayatim bak su sekilde anlatayim vs seklinde konsuurdu asla yanlis anlamazdim. Birgub hastaydim git bitanem eve ara nisanlini gelsin alsin guzelce dinlen dedi mesela. Yanlis anlayacak olsammmm adami karisindan bosatir kendimde nisani atardim. Bazi insanlarin konusma sekli oyledir. Kelimelere anlam yuklmeyin ama haareketlere tavirlara birsey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…