- 1 Mart 2014
- 356
- 688
- 303
- Konu Sahibi black stone
Arkadaş 16 yaşında galiba.
Artık ergenler bile yapmıyor böyle şeyleri gerçi.
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlama geliyor söyleyeyim.benden yaşça bir her gün benimle ilgilenmesi, göz teması kurması, bazen beni taklit etmesi ( söylediğim kelimeleri tekrarlaması ) birden uzaklaşması kaçan kovalan taktiği yapması sonra tekrardan benimle ilgilenip bu sefer günaydın ..... abla demesi göz temasları fazla olması, yine soğuk yapıp sonra nasılsın çiçeğim demesinde 10 dk sonra .... abla nereye demesii ne anlama geliyor aklımm çok karışık önce ona karşı hiç bir şey hissetmeyip şimdi ona karşı bi şeyler hissediyorum
Ayyy hissetme dert mi arıyorsun kendinebenden yaşça bir her gün benimle ilgilenmesi, göz teması kurması, bazen beni taklit etmesi ( söylediğim kelimeleri tekrarlaması ) birden uzaklaşması kaçan kovalan taktiği yapması sonra tekrardan benimle ilgilenip bu sefer günaydın ..... abla demesi göz temasları fazla olması, yine soğuk yapıp sonra nasılsın çiçeğim demesinde 10 dk sonra .... abla nereye demesii ne anlama geliyor aklımm çok karışık önce ona karşı hiç bir şey hissetmeyip şimdi ona karşı bi şeyler hissediyorum
Evlendigi kıza yazık. Can çıkar huy çıkmaz, bu adam yine aynısını yapmaya devam ediyordur eminim. Bu yuzden uzak mesafe ilişkisine pek sıcak bakmıyorum. Aynı şehirde olmak her zaman iyidir.Koşarak uzaklaş. Asla yüz verme hatta sen de ona abi falan de. Benim de böyle bir durumum vardı seneler önce üniversite yıllarında. staj yaptığım yerde calışan biri vardı. Sürekli mesaj atar ilgilenir. Buluşmak ister. Çok güzelsin demeler. İltifatlar falan. Tam ben aramızda bir şeyler var zannettiğimde de abi de bana falan dedi bir gün ben şok. Adamın sevgilisi varmış farklı şehirde meğer onunla ayrıldıklarında benimle ilgileniyormuş. Sonra da o kızla evlendi. Böyle insanlara fırsat vermemek gerekiyor. Şimdi yazarken düşünüyorum ne kadar salak mışım diye :) Yani yapma sakın hayatından cıkar.
tavırlar,ı benimle konuşma çabalarını, mesela bir ortamdayız beni gördüğü an gelip yanıma konuşuyor işim bitiğinde o ortamdan ayrılıyorum o da geliyorr konuşmak için konu açıyor da açıyor bu çoğu kez oldu oluyordaBenden bes yas buyuk müdürüm konusma aralarinda is toplantilarinda birseyi anlayamadigimda yok hayatim bak su sekilde anlatayim vs seklinde konsuurdu asla yanlis anlamazdim. Birgub hastaydim git bitanem eve ara nisanlini gelsin alsin guzelce dinlen dedi mesela. Yanlis anlayacak olsammmm adami karisindan bosatir kendimde nisani atardim. Bazi insanlarin konusma sekli oyledir. Kelimelere anlam yuklmeyin ama haareketlere tavirlara birsey diyemem
ben ona hep siz diye hitap ediyorum asla o çizgiyi bozmuyorum çoğu kezz görmemezlikten geldim. öyle yapıcam teşekkür ederim:)Koşarak uzaklaş. Asla yüz verme hatta sen de ona abi falan de. Benim de böyle bir durumum vardı seneler önce üniversite yıllarında. staj yaptığım yerde calışan biri vardı. Sürekli mesaj atar ilgilenir. Buluşmak ister. Çok güzelsin demeler. İltifatlar falan. Tam ben aramızda bir şeyler var zannettiğimde de abi de bana falan dedi bir gün ben şok. Adamın sevgilisi varmış farklı şehirde meğer onunla ayrıldıklarında benimle ilgileniyormuş. Sonra da o kızla evlendi. Böyle insanlara fırsat vermemek gerekiyor. Şimdi yazarken düşünüyorum ne kadar salak mışım diye :) Yani yapma sakın hayatından cıkar.
Şımarık ve sizinle dalga geçiyor.benden yaşça bir her gün benimle ilgilenmesi, göz teması kurması, bazen beni taklit etmesi ( söylediğim kelimeleri tekrarlaması ) birden uzaklaşması kaçan kovalan taktiği yapması sonra tekrardan benimle ilgilenip bu sefer günaydın ..... abla demesi göz temasları fazla olması, yine soğuk yapıp sonra nasılsın çiçeğim demesinde 10 dk sonra .... abla nereye demesii ne anlama geliyor aklımm çok karışık önce ona karşı hiç bir şey hissetmeyip şimdi ona karşı bi şeyler hissediyorum
ama ben asla belli etmedim hatta kendime bile kızıyordum ... nasıl böyle düşünürsün yanlış anlamışsındır hep uzaklaştım ondan. böyle düşündüğüm için kendimden bile nefret etmiştim kısa süreliğineSenin ondan hoşlandığını farketmiş bunu kullanıyor şuan.
başkalarına nasıl davrendıklarını takip ettim sadece bana karşımı öyle yoksa herkese karşımı baktım yok yani gözlemlediğime göre yokkBence tarzı flörtöz senle alakası yok herkese böyle olabilir
olabilir çünkü kendini beğeniyorŞımarık ve sizinle dalga geçiyor.
dengesiz demek oluyorbenden yaşça bir her gün benimle ilgilenmesi, göz teması kurması, bazen beni taklit etmesi ( söylediğim kelimeleri tekrarlaması ) birden uzaklaşması kaçan kovalan taktiği yapması sonra tekrardan benimle ilgilenip bu sefer günaydın ..... abla demesi göz temasları fazla olması, yine soğuk yapıp sonra nasılsın çiçeğim demesinde 10 dk sonra .... abla nereye demesii ne anlama geliyor aklımm çok karışık önce ona karşı hiç bir şey hissetmeyip şimdi ona karşı bi şeyler hissediyorum
Uzaklaşmaya devam. Seni kimsenin oyalamasına müsaade etme. Kafanı karıştırma hiç. Bu tarz insanlar ilişkide de dengesiz olurlar. Net olan insan böyle davranmaz zaten. abla falan demeler ne o öyle asker arkadaşı sankiama ben asla belli etmedim hatta kendime bile kızıyordum ... nasıl böyle düşünürsün yanlış anlamışsındır hep uzaklaştım ondan. böyle düşündüğüm için kendimden bile nefret etmiştim kısa süreliğine