aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Cok iyi yapmissin. Kac yasinda bu kisiliksiz, bi de boyun kac merak ettim mahsuru yoksa
Kızgınlıkla ikiniz de yürümüşsünüz belli ki birbirinize
Bir sakince konuşsanız, oturup bi' çay içseniz
malesef ikimizde üniversite dolasıyla farklı şehirleydeyiz yüz yüze konuşma gibi bir şansımız yok
Boydan postan utanılır mıymıs Allah aşkına? Utanıyorsa işi neymiş sizinle...aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Evet o hatalı ama siz de kusursuz değilsiniz şu cümleyi yazabildiğinize göre demekki sizde onu yıllarca kökeninden dolayı hep küçük görmüşsünüz bence ikinizinde birbirinizden farkı yok.aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Herkes sevgili de hata bulmus da bir etnik kökeni burada yeren konu sahibi değil mi? Ikisi de düzgün değil benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?