• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

sedann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
16
24
3
36
aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .

Son düzenleme:
aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Cok iyi yapmissin. Kac yasinda bu kisiliksiz, bi de boyun kac merak ettim mahsuru yoksa

Bence isabet olmuş, düşman değilsiniz. Uzun zamandır beraber olduğunuz kişi bir tartışma esnasında böyle talihsiz bir cümleyi ağzından kaçırmış ya da dili sürçüp de söylemiş olamaz. Belli ki bu onun sizin hakkınızdaki bir görüşü, içinde tutuyormuş ve nihayet yumurtlamış. Ben de olsam ânında soğurdum. küstah! :KK67:

Tamam iste ... bu adamla evlenmeyi dusun bide ? senden utaniyormus ya hani ? ileride kimbilir daha neler duyarsin agzindan ... kusura bakma ama bu adam seni sen oldugun icin sevmemis ... sal ipini gitsin ...

o boyunuzu kusur olarak gorup sineye cekmis,
siz de onun etnik kokeni icin oyle dusunmussunuz.
ben ondan hic utanmadım derken belirtmeniz bile tuhaf, onun kara kası kara gozunden bahsetmediniz fakat ırkı onemsiyorsunuz ki dile getirdiniz...
her neyse.
sonuc olarak onun soyledikleri hos degil,
sizin de zaten icinize sinmiyormus, bir yerden patlak vermis.
gecmis olsun.

Boydan postan utanılır mıymıs Allah aşkına? Utanıyorsa işi neymiş sizinle...

İkinizde saçmalamışsınız adamın kürt olması utanılacak bişeymi senin boyunun utanılacak bişey olmadığı gibi
Bu adam siz birlikteyken kurt değil miydi nolur kızgınlıkla böyle şeyler yazmayın belli bir kitleyi resmen tuhaf bi katagoriye sokmuşsunuz

Sinirle söylenmiş bir laf bence ama hiç hoş olmamis aşik olurken senle cikarken boyunu biliyodu madem utaniyodu cikmasaydi.bosver arkadasim yoluna bak uzulmeye degmez.

Belliki sizi incitmek istemis, basarmista..insan sevdigi kisinin boyuna mi bakar..cok ama cok ayip etmis,kendini kucuk dusurmus resmen..affedilmesi zor bir hata..ne yapardim ben bilmiyorum ama bence tavrinizi koruyun.hakkinizda hayirlisi olsun

Evet o hatalı ama siz de kusursuz değilsiniz şu cümleyi yazabildiğinize göre demekki sizde onu yıllarca kökeninden dolayı hep küçük görmüşsünüz bence ikinizinde birbirinizden farkı yok.

Herkes sevgili de hata bulmus da bir etnik kökeni burada yeren konu sahibi değil mi? Ikisi de düzgün değil benim gözümde.

Bir ben takılmamışım yani
Ben kürt falan değilim benim bile ağrıma gitti nasıl bişey bu
Sinirlenince ne dediğinizi tartmıyoruz hiç

Back