Ben de senin ne yüzünü ne de sesini duymak istiyorum biktim senin dengesizliginden seninle ne simi ne de ilerde asla ama asla aramızda birsey olmaycak dedim saydirdim adam gine engellemedi beni insan der ki ben haksızlık yaptım kenara çekiliyim engelleyim der onu da yapmadı.
Hicbisey anlamadim, yahu noktalama isaretlerini kullanmak bu kadar zor mu?Selam kızlar. Benim konuştuğum bir çocuk vardı eski isyerinden benden hoslandigini soyledi konuştuk ilkten hersey çok iyidi bu arada bu adam eski nişanlısı tarafından aldatilmis bana yalan soyledi yanlış yapti dedi.Fal baktirdim hep gittiğim yere o bile sakin diye eski birinden kazık yemiş sağlam hem de.Neyse bu adam cinsellik konuşmaya çalışan dengesiz ve tutatsız davranışları olan biriydi.Ben kimseyle çıkmadım bunu ona da söyledim benim etrafinda olan kızlara benzemedigini söyledi çünkü etrafındaki kızlar malum.İlişki birliktelik sevgili olma beklentime bu olaya bakış açımi biliyorsun falan dedi yediği kaziktan ötürü yanasmadi.Ara ara konustük bana sen benden sonra kimseye iflah olmazsın dedi Kendine miyi çok guveniyorahat benim onu birakayamacagami mi zannediyor bilemedim.Etkilendim hoşlandim sevdim ama yetmiyor millet sevgilisiyle iletisimini artirir.Böyle surumceme yoruyor insanı. Neyse babası ameliyat oldu geçmiş olsun diye aradım benim de o sirada annem midesinden ameliyat oldu bir hafta sonra geçmiş olsun dedi.Bu arada işten cikmistim iki aydır is bulmadan niye cikiyosun işten neden çıktım bende her işi ben yapiyodum bıktım ilanlara bakıyorum dedim.Az önce da işsizlik maaşı için basvur bende günüm eksik başvuramam dedim.Bunlari söylerken sinirliydi sanki kocam anam babam sana ne bu kadar tasa niye bulursun merak etme der bu kadar.Neyse aradan iki hafta geçti gine aradı annemi sordu nasıl oldu iyi dedim sonda ise buldu mu bende haber bekliyorum dedim.Ben rahatsız etmiyim işten cikmissin yorgunsundur kapatalım yok dedi neyse teli kapattık. Bir keresinde ben buna kanka diye mesaj atmistim sırf onu sinirlendirmek icin kanka nerden çıktı diye msJ attı ben cevap vermedim amacım sinir etmekti bir nevi kanka ayağı cektim akşam aradı msjta niye öyle yazdın ne anlama geldiğini biliyor musun dedi . Ben de biliyorum kötü bir kelime değil ki dedim.Benim ona arkadaş yerine koymak zorunda gitti ve kaldıramadi.Güvenle ilgili sorunları var nişanlısı bunu aldattığı icin direk konuyu çevirip bu konuya bakış açımi biliyorsun dedi.Ben de senin ne yüzünü ne de sesini duymak istiyorum biktim senin dengesizliginden seninle ne simi ne de ilerde asla ama asla aramızda birsey olmaycak dedim saydirdim adam gine engellemedi beni insan der ki ben haksızlık yaptım kenara çekiliyim engelleyim der onu da yapmadı. Yedek tutmuyor çünkü ayrı sehirdeyiz etrafında onun tarzı kızlar zaten var.Ama ben hattimi değiştirip yeni bir numara almak istiyorum yoruldum çünkü tamsm beni farklı biryere koyuyor hoslandi ciddi ciddi ilişkiye girmek istemiyor bana yazık değil mi.Numaramı degistirirsem arkadaşlarım başka biriyle sevgili oldu ondan degistirdi der dediler.Aklına ne gelir bilemiyorum sizce numaramı degistirsem mi.Bana güveniyor tuhaf bir şekilde benim ondan gidemeycegemi zannediyor sizce ne yapiyim değiştiricem mi numaramı degistirirsem iletişim ortadan kalkar.
Ben kimseyle çıkmadım bunu ona da söyledim benim etrafinda olan kızlara benzemedigini söyledi çünkü etrafındaki kızlar malum.İlişki birliktelik sevgili olma beklentime bu olaya bakış açımi biliyorsun falan dedi
Aklinyolu1 adam beni bu hale getirdi sen ne dersin böyle bir adama niye böyle davranur okuduğun kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?