Benden nefret ediyo

Aynen bak ben intihar edicem bütün kanıtları ata ata gidicem sevin tamam mı mutlu ol mutlu gidiyorum tamam mı inanmadiginiz nefret ettiğiniz insan herkesin nefret ettigi
Senin yerinde olsam ne yapardım biliyor musun? Şimdi tam diyet mevsimi. Sağlıklı bir beslenme programı, düzenli yürüyüşler, yoğun ders çalışma temposu... Kendine güvenen, ışıl ışıl bir üniversite öğrencisi olmaya çalışırdım. Kafanı ve bedenini sağlıklı bir şekilde yor ki faydasız düşünceler terk etsin seni.

Evet gördüm gözlerimle gördüm keşke beni de sevse
Yani ilk konunda sempatik gelmiştin. Ama sen olayı bambaşka bir boyuta taşıdın artık. Sen yarın bir gün seni sevmedi istediğin olmadı diye bu öğretmene iftira atabilecek potansiyeldesin.

Haklısın ama burda bir kadın bana igrencsin dedi biliyor musun inanmadı ben birine belge de attım olay gerçek nefret ediyo herkes benden mezarin altında daha mutluyum

Yani ilk konunda sempatik gelmiştin. Ama sen olayı bambaşka bir boyuta taşıdın artık. Sen yarın bir gün seni sevmedi istediğin olmadı diye bu öğretmene iftira atabilecek potansiyeldesin.
He aynen aynen iftira aticam sen ne iğrenç bir insansın be beni tanimadan iftira atiyorsun benim elimde belgeler de vae

Aynen aynen ben intihar edicem sevin tamam mı ben hayatimda bir kişiye bile iftria atmadim ben o zaman 9 yasindaydim

REHBER öğretmeninle mutlaka görülmelisin. En kısa zamanda. Seni en iyi o anlayacaktır

Haklısın ama burda bir kadın bana igrencsin dedi biliyor musun inanmadı ben birine belge de attım olay gerçek nefret ediyo herkes benden mezarin altında daha mutluyum
Nerden biliyorsun mezarın altını?Ailen ile mi yaşıyorsun?25 yaşındaymışsın.Dersane kpss için mi?Oturup derslerine çalışsan matematik öğretmeniyle uğraşacağına.

Snesin o senden nefret ediyorum elimde belge var ben o zaman 9 yasindaydim diyorum sana şimdi intihar edicem mutlu ol

Burada bir konu üzerinden birbirimize neler neler söylüyoruz. Bana da başka konularda diyorlar bazen böyle şeyler. Takılmıyorum çünkü kendimi biliyorum. Sen kendini sevmeye çalış. Dediklerimi düşün, kendini sevmek için harekete geç. Sonra bak kimsenin tavrı, sözü incitebilir mi gör. Destek alman da gerekirse al lütfen, eziyet etme kendine.

Snesin o senden nefret ediyorum elimde belge var ben o zaman 9 yasindaydim diyorum sana şimdi intihar edicem mutlu ol
Tamam 1000 kere yazıp her yere intihar ediyorum bak şimdi sizin yüzünüzden diye konu açıp sağa sola hakaret edip durmayı tahmini ne zaman kesersin?

He aynen bir gün cocugunun başına gelince de aynı tepkiyi ver tamam mı
Gerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…