• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ediyo

Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattim
Şu ruh halinizden dolayı adamı korkutuyor olabilir misiniz?
Rahat bırakın öğretmeninizi.
O senin öğretmenin öğretmenin.

Sen niye tek matematik hocanla ilgileniyorsun ? İnsanlar farklı kişilerle ilgilenebilir gerçekten hergün her an aynı saçmalıktan sıkılmadın mı
Sıkılmadım çünkü beni sevsin benim başımı oksasin istiyorum beni sevsin istiyorum beni

Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattim
“Kadın beyanı esastır “ mesleki prensibim kesinlikle budur benim ama yine yılların verdiği tecrübeyle söylüyorum sen çok tehlikeli ve yalancısın. Senin gibiler yüzünden yılların kazanımlarını kaybediyoruz.
Mağdur olan tüm kadınlar adına senden utanıyorum

Bu kız kaç yaşında istismara uğramış? Diğer konusunda yazdı mı Hanımlar ?

Sıkılmadım çünkü beni sevsin benim başımı oksasin istiyorum beni sevsin istiyorum beni
Sevmediyse sevmedi zorla güzellik olmaz bunu kabullen . O senin öğretmenin. Diğerleri daha samimi geldiği için öyledir belkide sen kendini soyutluyorsun. Senin ona karşı aşık olduğunu düşünüp uzaklaşıyor da olabilir

“Kadın beyanı esastır “ mesleki prensibim kesinlikle budur benim ama yine yılların verdiği tecrübeyle söylüyorum sen çok tehlikeli ve yalancısın. Senin gibiler yüzünden yılların kazanımlarını kaybediyoruz.
Mağdur olan tüm kadınlar adına senden utanıyorum
Sensin yalancı elimde belgeler var ben o zaman 9 yasindaydim neyin yalanini soylebilirim deli misin istersen belge de atayim kafayı yicem

Sensin yalancı elimde belgeler var ben o zaman 9 yasindaydim neyin yalanini soylebilirim deli misin istersen belge de atayim kafayı yicem

Sen geçen gün belgelere ulaşıp buradan arkadaşlara atacaktın. Dün sorduğumda kimliğinin annende olduğunu ama onun e devletinden dosyalara baktığını söyledin. Çok merak ediyorum attın mı yardımcı olacak arkadaşlara belge?

İşte yaşadıklarınız çok ağır o yüzden psikolojik yardım almalısınız, yazık değil mi size tek başınıza bir yük üstlenmişsiniz

9 yaşında istismara uğramış ve devlet muayene edip delil oluşturmamış, yersen
E egecell aynen. Konuda avukat arkadaşlar da e devlet uyap bir sürü destek olmaya çalıştı ama hiçbir kayıt çıkmadı nedense. Kendisinin de e devleti yokmuş kimliğini annesi vermiyomuşmuşmuş. Devlet yurduna da gitmezmiş kötüymüş. Yersen yani

Çünkü onu kafama coooooook taktım yolda birini görsem onu görüp peşine takılıyorum sonra aklım başıma geliyor
Şu yazdıklarını, yorumlara yanıtlarını başkasında görünce sinirleniyorum ama yaşından dolayı sana kırıcı olmamaya çalışıyorum. Yazılanları dikkate al, burada kimse bir adama hoş gözükme taktiği vermez. Yine de şunu net söyleyebilirim, bir adama hoş gözükmemenin yolu onu takıntı yapıp onun peşinden ayrılmamaktır, onu hayatının merkezine almaktır.

İşte yaşadıklarınız çok ağır o yüzden psikolojik yardım almalısınız, yazık değil mi size tek başınıza bir yük üstlenmişsiniz
Evet ağır ama bana inanmıyorlar bıktım insanlardan 9 yaşında uğradım ben istismara ifadem de o zaman alındı bunlar gibiler yüzünden sapıklar elini kolunu sallaya sallaya geziyor

Back