- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 18
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
Ya bak sen bilmiyosun tamam mı onkari öpüyor sariliyor yemeğe goturuyo kafeye canım cicim bebeğim ne gelirse söylüyor tamam mı tamam miSana bunun hesabını vermek zorunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bak sen bilmiyosun tamam mı onkari öpüyor sariliyor yemeğe goturuyo kafeye canım cicim bebeğim ne gelirse söylüyor tamam mı tamam miSana bunun hesabını vermek zorunda mı?
Sana yalan borcum mu var gözlerimle gördüm diyorum gözlerimle benden nefret ediyor biliyorum nefret ediyor benden o kıza sarılıyor da öpüyor daHiçbir erkek öğretmenin lise çağındaki kızın başını okşayıp öpüp canım ya diyeceğini sanmıyorum. Konuların giderek inandırıcılığını kaybediyor sanki.
Ya bak sen bilmiyosun tamam mı onkari öpüyor sariliyor yemeğe goturuyo kafeye canım cicim bebeğim ne gelirse söylüyor tamam mı tamam mi
Allah'ım ya sanki yanimdaydin nerden biliyorsun gerçekten o hocayı onlarla yemeğe bile çıkıyor canım cicim bebegimHiçbir erkek öğretmenin lise çağındaki kızın başını okşayıp öpüp canım ya diyeceğini sanmıyorum. Konuların giderek inandırıcılığını kaybediyor sanki.
Benden sanane kızım benden sanane onzaman hayırdır yani sen de benden nefret ediyosun heoiniz ediyosunuz benden sanane kalbimi kirdin çok hoşuna gitti demi hepiniz bana kin tuttuyosunuzBundan sanane
Bergen gibi niçin niçin niçine bağladı söyle zalim tamam mııı tamam mıııııYa bak sen bilmiyosun tamam mı onkari öpüyor sariliyor yemeğe goturuyo kafeye canım cicim bebeğim ne gelirse söylüyor tamam mı tamam mi
He aynen gözlerimle gordum Allah şahidimHiçbir erkek öğretmenin lise çağındaki kızın başını okşayıp öpüp canım ya diyeceğini sanmıyorum. Konuların giderek inandırıcılığını kaybediyor sanki.
Benden sanane kızım benden sanane onzaman hayırdır yani sen de benden nefret ediyosun heoiniz ediyosunuz benden sanane kalbimi kirdin çok hoşuna gitti demi hepiniz bana kin tuttuyosunuz
Çünkü anlaşılmayacak gibi değilNerden anladin
Hoca çok garip birisi zaten o kıza taktik gibi gözde öğrencisi onun başını okşadı sonra öptü delirdim sonra çıkışta favori öğrencilerine sarıldı ben sinirden deliye dönüyorum onlarla yemeğe çıkıyor geziyor bebeğim diyor başlarını okşuyor sarılıyor benim eksiğim neBaşka bir dershaneye geçmezsen hem kendini hem adamı yakacaksın bu gidişle. Sana tavırları normal bence, nefret falan senin yorumun da diğer öğrencileri neden öptüğünü anlamadım, bu hiç normal değil asıl. Orada devam edersen sınavın çöp olacak.
Ben sana bayılıyorum sanki Allah allahYoo tanımam etmem niye nefret edeyim.
Hocan da senden nefret etmiyor.
Ben de etmiyorum.
Ama bayılmıyoruz da sanırım.
Sen ciddi anlamda hayal dünyasında yaşıyorsun her şeyi. Diğer konularda da yardım etmek isteyen avukat arkadaşlara hiçbir döküman kanıtlayamadın. Bir de hocaya takmışsın kafayı. Tehlikelisin. Sinir krizleri de geçiriyodun hani dershanede? Yatarak tedavi ettirmeleri lazım seniBenden sanane kızım benden sanane onzaman hayırdır yani sen de benden nefret ediyosun heoiniz ediyosunuz benden sanane kalbimi kirdin çok hoşuna gitti demi hepiniz bana kin tuttuyosunuz
Öyle diyelim, senden başka her kızı öpüyor. Hareme dahil olma isteğin niye?He aynen gözlerimle gordum Allah şahidim
Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattimÇünkü anlaşılmayacak gibi değil
Eğer gerçek hesapsanız lütfen psikiyatr yardımı alın ciddiyim
Çünkü onu kafama coooooook taktım yolda birini görsem onu görüp peşine takılıyorum sonra aklım başıma geliyorÖyle diyelim, senden başka her kızı öpüyor. Hareme dahil olma isteğin niye?
Ne alakaKüçük kızlar çok tehlikelisiniz
Bu olayı ona anlatman birşey değiştirmez. Belli ki sana yakın durmak istemiyor belkide bu hareketlerinden rahatsız olmuştur.Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattim
Sen niye tek matematik hocanla ilgileniyorsun ? İnsanlar farklı kişilerle ilgilenebilir gerçekten hergün her an aynı saçmalıktan sıkılmadın mıAma diğer kıza nedne öyle davranıyor