• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ediyo

Hiçbir erkek öğretmenin lise çağındaki kızın başını okşayıp öpüp canım ya diyeceğini sanmıyorum. Konuların giderek inandırıcılığını kaybediyor sanki.
Sana yalan borcum mu var gözlerimle gördüm diyorum gözlerimle benden nefret ediyor biliyorum nefret ediyor benden o kıza sarılıyor da öpüyor da

Hiçbir erkek öğretmenin lise çağındaki kızın başını okşayıp öpüp canım ya diyeceğini sanmıyorum. Konuların giderek inandırıcılığını kaybediyor sanki.
Allah'ım ya sanki yanimdaydin nerden biliyorsun gerçekten o hocayı onlarla yemeğe bile çıkıyor canım cicim bebegim

Ya bak sen bilmiyosun tamam mı onkari öpüyor sariliyor yemeğe goturuyo kafeye canım cicim bebeğim ne gelirse söylüyor tamam mı tamam mi
Bergen gibi niçin niçin niçine bağladı 😃😃😃 söyle zalim tamam mııı tamam mııııı

Benden sanane kızım benden sanane onzaman hayırdır yani sen de benden nefret ediyosun heoiniz ediyosunuz benden sanane kalbimi kirdin çok hoşuna gitti demi hepiniz bana kin tuttuyosunuz

Yoo tanımam etmem niye nefret edeyim.
Hocan da senden nefret etmiyor.
Ben de etmiyorum.
Ama bayılmıyoruz da sanırım.

Başka bir dershaneye geçmezsen hem kendini hem adamı yakacaksın bu gidişle. Sana tavırları normal bence, nefret falan senin yorumun da diğer öğrencileri neden öptüğünü anlamadım, bu hiç normal değil asıl. Orada devam edersen sınavın çöp olacak.
Hoca çok garip birisi zaten o kıza taktik gibi gözde öğrencisi onun başını okşadı sonra öptü delirdim sonra çıkışta favori öğrencilerine sarıldı ben sinirden deliye dönüyorum onlarla yemeğe çıkıyor geziyor bebeğim diyor başlarını okşuyor sarılıyor benim eksiğim ne

Benden sanane kızım benden sanane onzaman hayırdır yani sen de benden nefret ediyosun heoiniz ediyosunuz benden sanane kalbimi kirdin çok hoşuna gitti demi hepiniz bana kin tuttuyosunuz
Sen ciddi anlamda hayal dünyasında yaşıyorsun her şeyi. Diğer konularda da yardım etmek isteyen avukat arkadaşlara hiçbir döküman kanıtlayamadın. Bir de hocaya takmışsın kafayı. Tehlikelisin. Sinir krizleri de geçiriyodun hani dershanede? Yatarak tedavi ettirmeleri lazım seni

Çünkü anlaşılmayacak gibi değil

Eğer gerçek hesapsanız lütfen psikiyatr yardımı alın ciddiyim
Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattim

Gerçeğim dediklerimi yasadim csnim cok yanıyor neden ya neden benden nefret ediyor onlari neden çok seviyor beni ayırıyor neden benim başımı değil de onun oksamiyor istismara uğradım kuckken zaten canım çok yanıyor ona da anlattim
Bu olayı ona anlatman birşey değiştirmez. Belli ki sana yakın durmak istemiyor belkide bu hareketlerinden rahatsız olmuştur.

Back