• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ediyo

Şu yazdıklarını, yorumlara yanıtlarını başkasında görünce sinirleniyorum ama yaşından dolayı sana kırıcı olmamaya çalışıyorum. Yazılanları dikkate al, burada kimse bir adama hoş gözükme taktiği vermez. Yine de şunu net söyleyebilirim, bir adama hoş gözükmemenin yolu onu takıntı yapıp onun peşinden ayrılmamaktır, onu hayatının merkezine almaktır.
Biri bana çok ağır konuştu ama elimde belge var ben istismara 9 yaşında uğradım jefret ediyorum herkesten ben ölürsem onların elinden olacak

Elimde belge var neyin şeyini yapiyorsun burda sizin gibiler yüzünden insanlar mağdur

Niye benim yüzümden? Kaç konundur yardımcı olmaya çalışıyoruz burada kaç kişi. İstismardan başladın, öğretmene taktın. Devlete sığın diyoruz, kötü diyorsun ama senin istismara uğramana göz yuman ailenle aynı evde, istismarcı abinle karşılıklı evlerde oturuyorsun. Sence de mantıksız değil mi?

Arkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi :KK43:
Üffff bu nedir arkadaş ya 😳 okula bilgi öğrenmek için gidilir . Böyle saçma sapan konuları düşüneceğine otur dersine çalış . Annen baban öğrense bu durumu ne düşünürler acaba . Çok yazık yemin ederim acıyorum .

Niye benim yüzümden? Kaç konundur yardımcı olmaya çalışıyoruz burada kaç kişi. İstismardan başladın, öğretmene taktın. Devlete sığın diyoruz, kötü diyorsun ama senin istismara uğramana göz yuman ailenle aynı evde, istismarcı abinle karşılıklı evlerde oturuyorsun. Sence de mantıksız değil mi?
İstedigine inan umrumda değil bir ben bir Allah biliyor bu yaşadığım acıyı ölürsem de ahi senden çıksın

9 yaşında istismara uğramış ve devlet muayene edip delil oluşturmamış, yersen
Ne şekilde istismar edilmiş peki ? Şu yüzden soruyorum ki söz konusu suç her zaman mağdurun şikayetine tabi değil. Ben şimdi bu istismarı şikayet edersem savcılığa ki her vatandaşın suç duyurusunda bulunma hakkı var, savcılık soruşturma başlatmak zorunda. Küçük hanımın insiyatifinde değil. Şikayetçi olur olmaz o ayrı konu ama her türlü kamu davası açılır

Ne şekilde istismar edilmiş peki ? Şu yüzden soruyorum ki söz konusu suç her zaman mağdurun şikayetine tabi değil. Ben şimdi bu istismarı şikayet edersem savcılığa ki her vatandaşın suç duyurusunda bulunma hakkı var, savcılık soruşturma başlatmak zorunda. Küçük hanımın insiyatifinde değil. Şikayetçi olur olmaz o ayrı konu ama her türlü kamu davası açılır
Dava açıldı zaten ama senin bana karşı tutumun iğrenç ben o zaman hiç birşeyi nerdeyse hiç bilmiyordum

Başlattı savcılık soruşturma burdan attigim kadınlara sor onlar biliyor hadi işine

Biri bana çok ağır konuştu ama elimde belge var ben istismara 9 yaşında uğradım jefret ediyorum herkesten ben ölürsem onların elinden olacak
Mantıklı düşünürsen öğrencilerine sarılıp onları öpen bir öğretmen de ailesindeki çocuğu istismar eden bir erkek gibidir. Güven zedeleyici. Senin uzak durmak isteyeceğin biri yani.

Bahsettiği mesaj vardı, bulamadım şimdi ama abisi çıplak bir şekilde dans ettiriyormuş, bir şey daha yapıyormuş ama onu anımsayamadım, geniş zamanım yok şuan bakamadım. Tekrar bi bakarım birkaç gün önce yazmıştı bi konusunda

Bahsettiği mesaj vardı, bulamadım şimdi ama abisi çıplak bir şekilde dans ettiriyormuş, bir şey daha yapıyormuş ama onu anımsayamadım, geniş zamanım yok şuan bakamadım. Tekrar bi bakarım birkaç gün önce yazmıştı bi konusunda
Aynen bak ben intihar edicem bütün kanıtları ata ata gidicem sevin tamam mı mutlu ol mutlu gidiyorum tamam mı inanmadiginiz nefret ettiğiniz insan herkesin nefret ettigi

Abisi çıplak dans ettirip ilişkiye zorlamış. Muayeneye götürülmemiş ama

Aynen bak ben intihar edicem bütün kanıtları ata ata gidicem sevin tamam mı mutlu ol mutlu gidiyorum tamam mı inanmadiginiz nefret ettiğiniz insan herkesin nefret ettigi

At bana belgeleri, yanılmışım diyip özür dileyeceğim.

Kendine gel,kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilsin
ne intiharı ne diyorsun

Back