• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ediyo

Gerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.
He aynen aynen elimde belgeler var diyorum sen ne diyosun asıl sen tedaviliksin yazma bana ben yarın intihar edicem mutlu ol 16 yasindayim

Gerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.
Aynen aynen başka yerlerinden anlirsyb
He aynen aynen

Öğretmenin artık senden nefret ediyor,tarih öğretmenine söyledin!Öğretmenler,öğrenciler sarılmalar.Bu ortam neresi tam anlayamadım?

Burada bir konu üzerinden birbirimize neler neler söylüyoruz. Bana da başka konularda diyorlar bazen böyle şeyler. Takılmıyorum çünkü kendimi biliyorum. Sen kendini sevmeye çalış. Dediklerimi düşün, kendini sevmek için harekete geç. Sonra bak kimsenin tavrı, sözü incitebilir mi gör. Destek alman da gerekirse al lütfen, eziyet etme kendine.
Haklısın bı tek sen anliyosun beni herkes nefr ediyor ama tacizi kanitlicam sonra intihar edicem

Eğer bu hoca dediklerini yapıyorsa zaten açıkcaıs benden uzak olsun sevmesin isterdim. O nedir ya kızlara böyle ilgi hemde ergenlik dönemi riskli gruba. Bu konuda hem üye için hem hoca için ciddi ithamlar var site yöneticileri gerekli bilgileri alıp bence gerekli bildirimleri yapmalılar farklı istismar durumları olabilir. Konuyu açan kişi yaşı sebebiyle dengesiz ve kendini ifade edemeyebilir bence müdahale gerekiyor. En kötü yalan çıkar birşey kaybedilmez

Ay yavrum sen daha 16 yaşındaymişsın genceciksin önünde güzel bir ömür var tedavi ol travmanı atlat yoluna bak...

Öfff bu da siyasetçiler gibi elimde belgeler var elimde belgeler var diye gsgsgsgs. Bahsi geçen belge hukuken hiçbir geçerliliği olmayan ve savcılık tarafından da bu sebeple kapatılmış bir dosyaya dair belge. Tekrar ediyorum bazı küçük kızlar çok tehlikelisiniz .

Haklısın bı tek sen anliyosun beni herkes nefr ediyor ama tacizi kanitlicam sonra intihar edicem
Zor bir genç kızsın. Kendinle kavgalısın aslında. Kimseyle değil. Kimsenin de seninle kavgası yok, unutma. Daha sakin düşünmeni ve daha mantıklı kararlar almanı öneririm.

Okula gidiyor musun? Açık Lise mi? 11. sınıfta mısın?

İlaçlara ihtiyacım yok bıraktım baskalarinin ihtiyacı var benim değil ben o zaman 9 yasindaydim elimde belgeler var ben yarın ulintihat edicem mutlu ol
Troll olmanızı umuyorum ben ya, konularınız üzdü beni.

Sizi "başkaları"ndan farklı yapan nedir? İnsanlar dönem dönem takıntılar yaşayabilir, kendileri bunlarla baş edemeyip aşırı kaygılanabilir. Psikologla görüşür yardım alırsınız. Bizden daha iyi tavsiyeler verir emin olun. Psikiyatrik ilaçlar da ruh halinizi düzenler. Böyle yaşamak çok daha zor niye kendinize eziyet edesiniz?

Troll olmanızı umuyorum ben ya, konularınız üzdü beni.

Sizi "başkaları"ndan farklı yapan nedir? İnsanlar dönem dönem takıntılar yaşayabilir, kendileri bunlarla baş edemeyip aşırı kaygılanabilir. Psikologla görüşür yardım alırsınız. Bizden daha iyi tavsiyeler verir emin olun. Psikiyatrik ilaçlar da ruh halinizi düzenler. Böyle yaşamak çok daha zor niye kendinize eziyet edesiniz?
Bilmiyorum ben birilerine belge attım çok pişmanım senin kim olduğunu rahatça bulurlar fln dedi

Öfff bu da siyasetçiler gibi elimde belgeler var elimde belgeler var diye gsgsgsgs. Bahsi geçen belge hukuken hiçbir geçerliliği olmayan ve savcılık tarafından da bu sebeple kapatılmış bir dosyaya dair belge. Tekrar ediyorum bazı küçük kızlar çok tehlikelisiniz .

Ya ben epeyce baktım belgeye, zaten durumu orada yazıyor aslında, evet çoğunluk yanılmıyor

Back