Beni mi daha çok seviyorsun mercimeği mi ?sorusunu görünce konuyu hiç okumasaymışım hissi ...
Bu kadar tuhaf ilişkiler için cok emek veriyor musunuz gerçekten
Mercimek olayınızla bu verdiğiniz son örnek arasında zerre alaka yok kaldı ki benim hayatımda yaşadıklarımada yine bi o kadar bilginiz yok ve o kadar mutluysanız başlık açma sebebiniz neydi acaba ¿bak şimdi beni baya güldürdün teşekkürler ....İlişkimizi baş öğretmen-öğrenci ciddiyetinde yaşamadığımızdan bu tür absürdlükleri eğlenceli bulmakta bir sakınca görmemiştik. Belki siz de partnerinizle yukarı hareket eden yürüyen merdivenden aşağı inme yarışı yaptığınız günün akşamı mum ışıklı, şaraplı klasik davetlere katılabileceğiniz çok yönlü bir ilişki yaşayabilirsiniz bir gün.
Mercimek olayınızla bu verdiğiniz son örnek arasında zerre alaka yok kaldı ki benim hayatımda yaşadıklarımada yine bi o kadar bilginiz yok ve o kadar mutluysanız başlık açma sebebiniz neydi acaba ¿bak şimdi beni baya güldürdün teşekkürler ....
Ya ben bu konudan inanılmaz şüpheleniyorum. Otorite değilim ama benim teşhisim de bu biraz. Ablasıyla ilişkisi çok ilginç. Aralarında çok fazla cinsel şaka var, beni tedirgin diyor bu durum. Öte yandan biraz da bilerek yaptığını düşünüyorum. Nedense ablasının bu konuda bir açlığı olduğunu koymuş kafasına. Belki hayat kadını olsa daha mutlu olurdu falan diyordu bir ara. Acaba diyorum sırf ablasının hoşuna gitsin, kendiyle ilgilenildiğini düşünsün diye mi kıza abuk subuk şakalar yapıyor? Yoksa aralarındaki şakalar bilinçaltlarının yansıması mı? Bir kaç kez değindim bu konuya ama son zamanlarda hep yaptığını yaptı ''evet aşkım ablama aşığım, biz şunu bunu yapıyoduk, sapığım ben, dünyadaki bütün kötülüklerin anasıyım.'' falan diyor. Aman ya yıldım anlatırken. Ben de ablayım.Arkadaşın geçmişinde cinsel taciz travması mı var?
Aslında sahiden filozof. Ana işi değil ama ikinci ihtisası bu dalda. Çocuklarımız olunca mühendis olduğunu söylemeyecekmiş kendini filozof olarak tanıtacakmış.Bence erkek arkadaşınız normal değil. Ya filozofluğa özenmiş saçmalıyor yada ciddi hasta.
Siz de bu kadar fedakar olmayın, sonra tükendim diye konu açarsınız burada
Siz de inandınız mi buna?Aslında sahiden filozof. Ana işi değil ama ikinci ihtisası bu dalda. Çocuklarımız olunca mühendis olduğunu söylemeyecekmiş kendini filozof olarak tanıtacakmış.
Ben de önceden sık sık sevgilimin yanına gider kalırdım farklı şehirdeydi sonra Doğuya tayini çıktı vs. Biz cinsellik yaşarken sevişelim mi falan diye bunu bi zorunlulukmuş gibi algılamıyoruz, sormuyoruz da yani zaten o an gelişen bi durum. Sanırım en başta sorun burada. Tedavi gördü falan yazmışsınız bi yorumda. Belki şu an çok rahatsız etmiyor olabilir ama ya ilerde tamamen cinselliği bırakıp sen zaten benim böyle olduğumu biliyordun derse ? Arada kalmış biraz sanırım isteksiz olarak büyüdüğü için. Ben bu durumun ilerde her açıdan çok sıkıntı olacağını düşünüyorum. Siz hastayken fazla ilgilenmemesi de gerçekten rahatsız edici. Tedavi için ikna etmeye çalışın isterseniz zor bir durum. Sevgiliniz biraz tutarsızmış
Ablasına ne gibi şakalar yapıyor ki?valla ilginç bir adamYa ben bu konudan inanılmaz şüpheleniyorum. Otorite değilim ama benim teşhisim de bu biraz. Ablasıyla ilişkisi çok ilginç. Aralarında çok fazla cinsel şaka var, beni tedirgin diyor bu durum. Öte yandan biraz da bilerek yaptığını düşünüyorum. Nedense ablasının bu konuda bir açlığı olduğunu koymuş kafasına. Belki hayat kadını olsa daha mutlu olurdu falan diyordu bir ara. Acaba diyorum sırf ablasının hoşuna gitsin, kendiyle ilgilenildiğini düşünsün diye mi kıza abuk subuk şakalar yapıyor? Yoksa aralarındaki şakalar bilinçaltlarının yansıması mı? Bir kaç kez değindim bu konuya ama son zamanlarda hep yaptığını yaptı ''evet aşkım ablama aşığım, biz şunu bunu yapıyoduk, sapığım ben, dünyadaki bütün kötülüklerin anasıyım.'' falan diyor. Aman ya yıldım anlatırken. Ben de ablayım.
Siz de inandınız mi buna?
Filozofluk ihtisası olan birşey değil. Kastınız felsefe filan okumaksa ve buna rağmen kendini filozof sanıyorsa boşa vakit kaybetmiş. Cami imamının kendini peygamber sanması gibi.
Erkek arkadaşınızın çok ciddi sorunları var malesef. Ve eğer bu zırvalara inanıyorsanız sizin de normal olduğunuz söylenemez. Kusura bakmayın lütfen, acil tedavi olun.
filozof
l ince okunur
ad
Valla üçü de tutuyor. Felsefeyle uğraşıyor, felsefe yapmaya düşkün, sakin kendi halinde yaşayan ve olayları özgün yorumlayan bir kimse. İsterseniz siz ve ben de filozof olabiliriz, ihtisas ekstrası haklısınız. Ama zannediyorum ki size göre yalnızca lise 1 felsefe kitaplarında adı geçenler filozof.
- felsefeyle uğraşan ve felsefe biliminin gelişmesinde katkıları olan, felsefede çığır açan kimse, düşünür.
- sıfat
mec.
felsefe yapmaya düşkün (kimse).- sıfat
mec.
sakin ve kendi halinde yaşayan, olaylara kendine özgü yorumlarla bakan, olayları hoşgörüyle karşılayan (kimse).
Ablasına ne gibi şakalar yapıyor ki?valla ilginç bir adam
Bazı aileler de gerçekten tuhaf bir lackalik var.bakin benim bu duruma en hafif tabirim lackalik.acik konuşayım ensest aklıma gelmedi.bir keresinde bir toplulukta,tanıdığım bir kadın erkek kardeşlerinin yanında lak diye memesini çıkarmıştı.bu onlar için sıradan biseydi.aile içinde mahrem yoktu onlara göre,hatta gülüp eğlenmislerdi.ve gerçekten acayip bağlılar kardeşler birbirlerine.ama açıkçası ben dumur olmuştum.bazi aileler böyle sıradışı olabiliyor.ama erkek arkadaşınızin bunun dışında farklı bir problemi var gibi geldi bana.sanki kimlik çatışmasıMesela uzun süre görüşmediklerinde annesine gideceği zaman ablasına telefonda ''akşama hazır ol sana çok fena şeyler yapacağım.'' ''en özel yerlerinden öpüyorum.'' falan diyor. Ablası pek abla gibi değil. 6 yaş var aralarında ama erkek arkadaşım abi gibi daha çok. Aile üyeleri kendi hayatlarının kontrolünü ellerinde tutabilen insanlar değiller pek. Belki de bu yüzden böyle davranıyor. Ablasının çok fazla ilgiye ihtiyacı, çok hassas biri. İki kez intihar girişimi oldu geçtiğimiz sene. Erkek arkadaşım ablasının yalnızlığına çok üzülüyor. Cinsel konularda çok yüz gözler. Tabularım yok, ben de kardeşime ne bileyim, edepsiz karikatürler falan atıyorum gülüyoruz ya da kendi bedeniyle ilgili bilmediği şeyleri soruyor, konuşuyoruz. Ama hiç içinde benim memelerimin geçtiği şakalar yapmadım, o yüzden tuhaf karşılamıyorum desem yalan olur.
Ahahahah sevgilisi filozof muymuş felsefe okuduğu icingece gece güldürdünüz beni. Sizin yaş kaçtı?
Felsefe bilimine nasıl bir katkısı oldu? Bi yerde yayınlanmış makalesi var mi mesela? Yada kabul gören bir tezi?
Felsefede nasıl bir çığır açtı?
Sadece düşünmek filozofluk belirtisi değildir. Allah hepimize düşünme yetisi vermiş. Erkek arkadaşınız fazla özenmiş filozofluğa, iyi bir taklitçi sadece.
Ahahahah sevgilisi filozof muymuş felsefe okuduğu icin
Descartes mezarında ters döndü be ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?