Canım ilk başka konuyu okuduğumda çok abartı geldi,diğer arkadaşların verdiği tepkide keza öyle.Çünkü sonuçta hepsi aynı işlevi görecek...Senin seçtiğinde de yemek yapAcaksın onların seçtiğinde de...Senin seçtiğinde de bulaşık yıkanıcak nişanlın ve kayınvalidenin seçtiğinde de....Lütfen biraz daha geniş bir perspektif içinde değerlendir bunları ama sana sesini çıkarma demiyorum tabi ki,güzelce konuş...Neden benimle değilde annenle gittin almaya benim fikirlerimin bir önemi yok mu diye sor,ardından o evin hanımının annesi değil sen olacağını bildir ve çok üzüldüğünü dile getir.Eğer annesinin gönlünü de almak istiyorsa 3nüzün birlikte gidebileceğinize de söyle...Ama sana tavsiyem iyi ölç tart eğer annesini baştacı edipte senin isteklerini görmezlikten gelecek ve ailese reisliği yapabilecek sorumluluğa sahip değilse 1 kere daha düşün hayatını birleştirmek istediğin insan için derim.İnşALLAH tüm sorunlarınız halledilir ve herşey Güzel Gönlünce olur,Allah kolaylık versin.
Canım sonradan yazdıklarını yeni okudum eğer seni beğenmiyor ve eleştiriyorsa gitsin eleştirmeyeceği bir insanla birlikte olsun,düzgünce konuş ya adam gibi adam olsun ya da senin önünü açsın...Adama bak ya
Çok üzüldüm inan nişanlımın ne hattine beni ve ailemi eleştirmek ya