Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efeeylül canım bende aynı fikirdeyim ve öyle yapmaya çalışıyorum onlar varlıklı diye hereş şu güzel bu güzel biz biliyoruz havasındalar!!!!!benim babam emekli banka müdürü herkesin iyi ve kötü dönemleri olmuştu şu hayatta benim babam herşeyin güzelini ister ama adam da yokbana ben herşeyi alırım idareli şekilde o anki şartlarla!!!sen merak etme diyor ama eleştirmekten yorum yapmaktan geri kalmıyor...!abileri saray gibi evlerde yaşıyor !!!!ben daha memur olmamışım ya bir gelirim yok birde kendisi ve ailesi aristokratya o yüzden böyle valla sıkıldım ALLAHTAN kadromun gelmesini diliyorum anca o zman cevap vericem küçük yerde yaşıyorum öyle hemen nişan atamam insan olarak iyi umarım düzelir dua edin kızlar...:kadrom gelsin:
kızlar kayınvaldemle nişanlım geçen 2 hafta önce beyaz eşyaları almışlar ve nişanlım bana bundan bahsetmedi benim fikrimi bile almadı moralim çok bozuk bunun tepkisini vermek istiyorum bana yardım eder misiniz bana beğeneceğim tarz da olduklarını söyledi sonuçta onları ben kullanıcam değil mi(
öncelikle kızlar benim sözüm aniden oldu ve o anki gelişmeyle kayınvalidemin bana aldığı kıyafeti giydim başta olan hiçbirşeye itiraz etmedim daha sonra aramızda konuşurken hep dediğim şey nişanlıma ikimiz alalım herşeyi ben beğeneyim dedim ama öyle bir kayınvalidem varmışki!çocukları ağzına bakıyor ,bana daha tam net olarak bile ne aldığından bahsetmiyor!!!!!!sadece zamanı değil söylerim diyor bunu diyince bende sustum ve içime attım daha 2 aylık nişanlıyız kendisi zor bir dönemde yapıcı olduğum için hiç üstüne gitmiyorum açıkçası ama bana herşeyi annemle yaparız demesi beni bitiriyorrr!!!!
bu beyz eşyalarıda gördükten sonra sizin dediğiniz gibi incede laf sokarak!!!!tepkimi belli etmeyi düşünüyorum sağolsun bu fikir için benle hiçbir şey paylaşmıyor nişanlımbugün ağlamaktan gözlerim şiştiiii:anlayışlı olmaktan sıkıldım düşünün bana bir saat uzaklıkta yaşıyor dün buraya geldi ve beni görmeden gitti üstelik bana dediği haftasonu beni görmeye gelsene!!!!siz olsanız gidermisiniz?çok mutsuzum ayrıca sürekli beni ve ailemi eleştriyor bana talip olan kendisi ve ben onu zor kabul ettim diğer 3 yengesi devlet memuru bende orta halli bir ailenin kızıyım üniversite bitirdim bu yıl 2.biticek ne yapıyım yani rızkı veren allah banada böylesini yazmış maddi durumum çok yok özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum ki bunu bilerek geldi offfffff sürekli yaşantımızı eleştriyor ki evli olan ablalarımın hayatını bileeeonu tersledim bir iki düzeldi ama sıkıldımben ağlamayayımda kim ağlasın ayrıca sürekli kiloman saç rengimden şikayetçi bana yardım edinnnnnn zayıflıyayım güzelleşeyim gününü göstereyimmm herşey bir şekilde maddiyat bende olanaklarımla yaşıyorum bunu sürekli söylemesi çok üzüyor benii
öncelikle kızlar benim sözüm aniden oldu ve o anki gelişmeyle kayınvalidemin bana aldığı kıyafeti giydim başta olan hiçbirşeye itiraz etmedim daha sonra aramızda konuşurken hep dediğim şey nişanlıma ikimiz alalım herşeyi ben beğeneyim dedim ama öyle bir kayınvalidem varmışki!çocukları ağzına bakıyor ,bana daha tam net olarak bile ne aldığından bahsetmiyor!!!!!!sadece zamanı değil söylerim diyor bunu diyince bende sustum ve içime attım daha 2 aylık nişanlıyız kendisi zor bir dönemde yapıcı olduğum için hiç üstüne gitmiyorum açıkçası ama bana herşeyi annemle yaparız demesi beni bitiriyorrr!!!!
bu beyz eşyalarıda gördükten sonra sizin dediğiniz gibi incede laf sokarak!!!!tepkimi belli etmeyi düşünüyorum sağolsun bu fikir için benle hiçbir şey paylaşmıyor nişanlımbugün ağlamaktan gözlerim şiştiiii:anlayışlı olmaktan sıkıldım düşünün bana bir saat uzaklıkta yaşıyor dün buraya geldi ve beni görmeden gitti üstelik bana dediği haftasonu beni görmeye gelsene!!!!siz olsanız gidermisiniz?çok mutsuzum ayrıca sürekli beni ve ailemi eleştriyor bana talip olan kendisi ve ben onu zor kabul ettim diğer 3 yengesi devlet memuru bende orta halli bir ailenin kızıyım üniversite bitirdim bu yıl 2.biticek ne yapıyım yani rızkı veren allah banada böylesini yazmış maddi durumum çok yok özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum ki bunu bilerek geldi offfffff sürekli yaşantımızı eleştriyor ki evli olan ablalarımın hayatını bileeeonu tersledim bir iki düzeldi ama sıkıldımben ağlamayayımda kim ağlasın ayrıca sürekli kiloman saç rengimden şikayetçi bana yardım edinnnnnn zayıflıyayım güzelleşeyim gününü göstereyimmm herşey bir şekilde maddiyat bende olanaklarımla yaşıyorum bunu sürekli söylemesi çok üzüyor benii
Canım bence direk üstlerine gitme. Yapılanı doğru bulmuyorum ama bunu onlara ödetecem derdine düşersen daha en baştan yenilirsin.
Nişanlınla düzgünce konuş, aldıkları için teşekkür et,bundan sonra beraber seçelim, ben böyle şeyleri beraber yaşayalım, beraber alışverişe çıkalım istiyorum de olsun bitsin
kızlar kayınvaldemle nişanlım geçen 2 hafta önce beyaz eşyaları almışlar ve nişanlım bana bundan bahsetmedi benim fikrimi bile almadı moralim çok bozuk bunun tepkisini vermek istiyorum bana yardım eder misiniz bana beğeneceğim tarz da olduklarını söyledi sonuçta onları ben kullanıcam değil mi(
kızlar bizde de benzer bir durum söz konusu, nişanlımın babası bir gün kayınvalideme hadi kalk beyaz eşyalara bakalım demiş, beğenmişler ve aldılar, ben gri istiyorum dememe rağmen baba sinirlidir, şimdi söylersek ters davranır olay çıkar diye gitmişler almışlar beğendikleri eşyaları. Kötü bir marka olmadığı için bir yandan teselli ediyorum kendimi nasılsa onlar ödeyecek diye ama bazen de sinirleniyorum benim adıma karar verdikleri için. Nişanlım iki tarafın da farkında, o da bu durumdan rahatsız ama kalplerini kırmak istemedik. Sanırım genç kayınvalide olunca daha zormuş bu işler (
canım baştan ağırlığını koy çünkü nasıl başlarsa öyle gider yani eşinle sen kullanacaksın size bıraksalar daha iyi olurdu. mesela mobilyaları biz eşimle ikimiz beğendik kimse karışmadı. en basitinden perdeleri bile hep birlikte gittik annemler kayınvaldemler hepsi beğendiğini ve fikrini söyledi bu arada herkes başka şey beğendi ama ben kendi beğendiğimi aldım onlarda sen nasıl istiyosan onu al kızın sonuçta sen kullanacaksın dediler.