- Konu Sahibi usuyenprenses
-
foto istemesi.sasortci keske vermesymssnz. ztn görüyorsun ne gerek.var deseydnDert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
aa. garip gerçekten. hiçbi arkadaşı yok acabaO fabrika kısmında ben idari kısımdayım.Sadece serviste ve öğle molasında görüyor.
Şimdi ben dün servisle gitmedim işim vardı kırk defa sordu neden erkenden kaçtın diye
Ama benim gideceğim yer servis güzergahında olmadığı için binmedim servise.
Dün neden erkenden gittin.Fotoğrafın dursun ben de erkenden kaçıyorsun sonra seni göremiyorum dedi.
Çok iyi bir kadına benziyordu ilk başta aklıma kötü bir şey gelmedi sonra kk aklıma geldi geçen açılan bir konu vardı hamile kadınlı bir konu sonra acaba dedim sormak isteedim ama aklıma gelmeyen yorumlar geldi fotoğrafımı vermedim ama bu kadın telefonunundan fotoğrafımı çektiTüm cevaplarını alıntılayamadım usuyenprenses, ama konuya kızdım..Konu açtığın için değil, böyle bir soru sorma gereği duyduğun için.
Verdiğin tüm cevaplar, kadının anormal olduğunu gösteriyor, vesikalık foto, eğilip kulağına söylemesi, seni unutmamak için demesi, kadında büyücü tipi olması v.s v.s..Yani sen tüm bunların üstüne gelip burada "ne yapmalıyım" diye sorarsan eleştiriye de açık olup, bu kadar alınmaman gerekir..
Bir de "hayır diyememe huyum var" demişsin..Böyle bir konuda hayır diyemezsen başına geleceklerden kendin sorumlu olursun..
Foto ile her şey yapılabilir, insaniyet yok çünkü artık dünyada.
Sanırım yok kocasından ayrılmış çocuğu varmış ona bakmak zorundaymış parasız kalmış öyle demişti umarım kötü niyetle istememiştir.Belki de bu kadar zor durumdayken ona sahip çıkıp işe aldırdığım için istemiştiraa. garip gerçekten. hiçbi arkadaşı yok acaba
Aklima direk fuhuş geldi. Sizi birilerine gosterip kacirtadabilir.
Maalesef fuhuş yapanlar azinsanmayacak kadar çok. .
Çok iyi bir kadına benziyordu ilk başta aklıma kötü bir şey gelmedi sonra kk aklıma geldi geçen açılan bir konu vardı hamile kadınlı bir konu sonra acaba dedim sormak isteedim ama aklıma gelmeyen yorumlar geldi fotoğrafımı vermedim ama bu kadın telefonunundan fotoğrafımı çekti
hepinize teşekkür ederim bana akıl oluyorsunuz.Dikkatli olacağım..Okudugumda benim de aklıma ilk bu geldi..kacırtmak v.s degil de saf gorup art niyetle tanıstırmalar falan olabilir..
Bu kotu senaryolarımızın hic biri olmayabilir de, ama kadın normal degil..temkinli ol..arana biraz mesafe koymaya bak..foto v.s olaylarına da hic bir suretle izin verme..
tövbe yarabbim daha dün bir bugün iki tanıştığın kadına niye fotoğrafını veriyorsun ki?Dert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?