- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Tamam mı dedinDert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
Hayır çünkü onun bir standardı var, ben kimlik değiştirirken yani yenilerken bir fotoğrafım vardı beğenmedilerdi, boyutu, son halini göstermesi gibi kriterleri var onun canım :)
Sosyal medyadakiler vesikalık değil, o yüzden bir şey yapamaz. Profilinizi bir süre kapayın, resminizi arkadaşlarınız dışında kimse görmesin. Bu kadın sağlam ayakkabı değil.
Hem cüzdanda fotoğraf taşımak en yakınlara düşer, dış kapının mandallarına değil. Benim annem kardeşimle benimkini taşır mesela ama o annem yani.
Bu kadının ise amacı farklı, ülkede daha rahat gezebilmek için sahtekarlık peşinde belli ki. Hatta sahte kimlik çıkarıp üzeirne buradan biri ile evlenir falan başına bin türlü iş açılır. Uzak dur, hem yanlış anlamasın kimse ama idare ile üretimdeki personelin fazla sıkı fıkı olmaması gerekli. Sonra her olayda başına ekşir, yok izindi yok bilmem neydi diye... İltimas falan bekler aradaki yakınlıktan dolayı.
Hadi sahtekarlık değil de çöpçatanlık diyelim, senin ihtiyacın mı var? Hem ırklar bile farklı, sen bilirsin derim.
Onun dışında büyü, evet onu da yapabilir, kötü niyetliden her şey beklenir.
Hemen korkma sakin ol ama ilk işin uzaklaşmak olsun, ısrar ederse de bak x hanım, ben burada işle uğraşıyorum, vaktim arkadaşlığa müsade etmeyecek kadar kısıtlı. O sebeple beni mazur gör diyebilirsin.
Estafurullah canım ama dikkat et, konuşma bile şu kadınla. 2 günde fazla samimi olmuşsunuz. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler canım. Israrla yapışmaya devam ederse, kesin bir dille vaktim yok çene çalmaya diyiverin işte usulünce...Ay ben şook.Sanırım çok safım.
benimde ilk aklıma gelen buydu açıkcası. ama yinede vermem. madem çok kanı ısındı. sevdi. açıkca söylesin böyle birşey varsa...Belki bir tanıdığı falan varsa sizi yakıştırmış olabilir...
Insanlar Hayır diyemiyorsan başını duvara vurursun, ne olacak yani...Yok vermedim off insanlara hayır diyememe gibi bir sorunum var.
Tamam teşekkür ederim.Başkalarına akıl verirken uyanık abidesiyim iş kendime gelince böööyle kalıyorum.Insanlar Hayır diyemiyorsan başını duvara vurursun, ne olacak yani...
Ya bak herkes verme demiş. Aklın yolu bir demek ki. Sen neden bizler gibi dusunmuyorsun da tamam diyorsun. Gün gelir bize soracak fırsatın olmaz falan. Sen kotusunu düşün ona gore davran olur mu.
Evet... o yüzden oralara da tanıdığımız bildigimiz guvendigimiz insanları ekliyoruz. Profili herkese açık yapmıyoruz.Evet şimdi benim sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü fotoğrafım var ordan da alabilir yani demi
Kocasından ayrılmış çocuğu varmış ona bakıyormuş.Daha önce abu dhabi'de kuaförlük falan yapmış.Bana biraz hastalıklı bir durum gibi göründü. Kadının ruhsal durumu pek iyi değil gibi.
Allah korusun.Tamam teşekkür ederim.Başkalarına akıl verirken uyanık abidesiyim iş kendime gelince böööyle kalıyorum.
Bir gün başıma bir iş gelecek ya hadi hayırlısı.
Hayır çünkü onun bir standardı var, ben kimlik değiştirirken yani yenilerken bir fotoğrafım vardı beğenmedilerdi, boyutu, son halini göstermesi gibi kriterleri var onun canım :)
Sosyal medyadakiler vesikalık değil, o yüzden bir şey yapamaz. Profilinizi bir süre kapayın, resminizi arkadaşlarınız dışında kimse görmesin. Bu kadın sağlam ayakkabı değil.
Hem cüzdanda fotoğraf taşımak en yakınlara düşer, dış kapının mandallarına değil. Benim annem kardeşimle benimkini taşır mesela ama o annem yani.
Bu kadının ise amacı farklı, ülkede daha rahat gezebilmek için sahtekarlık peşinde belli ki. Hatta sahte kimlik çıkarıp üzeirne buradan biri ile evlenir falan başına bin türlü iş açılır. Uzak dur, hem yanlış anlamasın kimse ama idare ile üretimdeki personelin fazla sıkı fıkı olmaması gerekli. Sonra her olayda başına ekşir, yok izindi yok bilmem neydi diye... İltimas falan bekler aradaki yakınlıktan dolayı.
Hadi sahtekarlık değil de çöpçatanlık diyelim, senin ihtiyacın mı var? Hem ırklar bile farklı, sen bilirsin derim.
Onun dışında büyü, evet onu da yapabilir, kötü niyetliden her şey beklenir.
Hemen korkma sakin ol ama ilk işin uzaklaşmak olsun, ısrar ederse de bak x hanım, ben burada işle uğraşıyorum, vaktim arkadaşlığa müsade etmeyecek kadar kısıtlı. O sebeple beni mazur gör diyebilirsin.
Tamam bir insanın başka birisine kanı kaynar diğer çalışanlar da beni çok severler yanlarına gittim mi mutlu olurlar ama onlar 1,5 senedir tanıyor bu 2 günde çok garip bir sevgi.2 günde ne sevgisi bu ya.
Allah korusun kimseye güven yok.
yüzgöz olma sen.
Bilemem o kadar yetenekli midir?programlar var. istersen boyutunu ayarlayıp basılabilir pek ala...
ama yinede fotoğraf vermek gereksiz.
Az önce neden istedin dedim seni unutmamak için dedi gitti.
neden unutsun ki zaten yeni işe başladı,garip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?