Benden başka tek yumurtalığı olupta hamile kalmaya uğraşan varmı?bebiş istiyorum:(

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.456
8
pko hastasıyım.. boşyere yapılan tedaviler sonucu yumurtalığım alındı.. 1senelik evliyim bebiş istiyorum ama henüz olmadı..

Son düzenleme:
canım benim ,abimin eşininde doğuştan tek yumurtalığı yok tedaviyle 1 kızı oldu 13 yaşında şimdi ikinci için uğraşıyor ama olmuyor.olmamasının sebebi tek yumurtalıklı olması değil ama yanlış anlama başka başka sebepler var
tedavini ol sen moralini yüksek tut endişeye kapılmanada gerek yok.benimde sol yumurtalık hiç yumurta üretmiyor sadece sağdan oluşuyor dr hamile kalabileceğimi söyledi
önemli olan yumurtalığın çalışması ve yumurta oluşumu değilmia.s

tedaviler süresince aldığım kiloları ben doğumdan sonra verdim.sende verirsin bebişi kucağına al
hormon ilaçlarını bırakınca gidiyo benim kilolar
tek derdim kilo olsun amaaaaaaann ben böylede güzelim:teytey:

kiloyu erteliyorum hamile kalayım doğum sonrası aç kalsam veririm diyorum ama her ay her ay yeni kilolarım olunca ve gebelik sürem uzayınca daha bir kocaman oluyorum.. ama doğru tek derdim bu olsun .. ama bebişim olsun dimi.... ben doktora gitmekten bıktım 10senedir.. herşey bebiş için..

merhaba benimde tek yumurtalığım var ama benim ki doğuştan benimde hala bebişim olmadı inşallah olur

kiloyu erteliyorum hamile kalayım doğum sonrası aç kalsam veririm diyorum ama her ay her ay yeni kilolarım olunca ve gebelik sürem uzayınca daha bir kocaman oluyorum.. ama doğru tek derdim bu olsun .. ama bebişim olsun dimi.... ben doktora gitmekten bıktım 10senedir.. herşey bebiş için..

bak ben ilk tedavimde baya kilo almıştım bunda 1-2 anca aldım
halamın kızına dr glifor vermiş hormon haplarından dolayı kilo almaman için veriyorum demiş
benim dr bana verdi aynı ilacı
antidiyabetik bi ilaç metmorfin içerikli ama bana verme sebebi yumurtalarımın gelişmesi içindi.senin dr sor uygun görürse versin en azından bundan sonra kilo almazsın
hemde yumurtalar gelişiyo canım bu ilaçla glifor veya glukophene ikiside aynı

canim benim de 2 yumurtaligim da var ama tek tupum yok:) o zaman tek taraf ise yaramiyor. oteki taraftan yumurtladigim aylarda tutarsa tuttu.

canım benim arkadaşımın da dış gebelik sonrasında yumurtalığını aldılar ama şuan 1yaşında kızları var
ikinci için çalışıyolar
ve o tedaviyle deil kendiliğinden hamile kaldı
rabbim sanada bizede nasip etsin inşallah
biz de 1buçuk senedir deniyoruz ama yok

amin.... ALLAH tüm isteyenlere versin inş.. ne garip dimi geçenlerde mahallenin karakolunun önüne yeni doğmuş kız bebeği bırakmışlar.. kötükedihüso biz bunca uğraşırken onun için..
önceki gittiğim doktorum direk tedavi uyguladı klomen sonrası pregon ve aşılama.. olmadı tabi.. içime sinmedi değiştirdim doktorumu rahim filmi çekerek başladı işe.. bu defayine iğne tedavisi ki bakalım doktorun vereceği hangisi olacak.. sonrasında aşılama.. ben buna ilaveten ibraim saraçoğlunun incir kürüne başladım.. hihoyyyt
bakalım sonuç ne olacak sanırım kurban bayramına kadar bu işlemlerim bitmiş ve sonuç bekler halde olurum.. RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ve hiçkimseyi evladıyla sınamasın.. :Saruboceq:

farlutal kullanarak dün adet oldum, yarında doktora gideceğim bakalım..
iğne tedavisine başlayacağım inş. umarım hepimiz için ve benim içinde hayırlısı olur..:Saruboceq:

benimde tanidigim birkackisi tek yumurtaligi oldugu,doktorlar olmaz dedigi halde tedavisz hamile kaldilar..sonucta calisan bir yumurtaligin var.üzülme..ALLAH görüyo...

canım dayımızın kızı evlenmeden tek yumurtalığı alınmıştı 2.ayda normal hamile kaldı kızı varşimdi arkadaşımın annesi bundan25 sene önce tek yumurtalıkla hamile kalmış düşünsene yani şansın bol

üzülme canım benimde kuzenimin tek yumurtalığında kist vardı yumurtalığını aldılar bebek istedikten 3-4 ay sonra normal yolla hamile kaldı.inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın.

inş... ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. gerçekten zihnen çok yoruldum.. 3defa laporoskopi ardından yumurtalığımın gitmesi.. kayınvalidemler tedavi olduğumu bilmiyor,eşim saolsun sabırla benimle hastanelerde.. sene sonuna kadar çocuğu erteledik diyoruz.sene sonuda yaklaşıyor benim acilen çocuk çıkarmam lazımşutarafagitti aşılamaya kadar geçen sürecimde yalnız olmak istemiyorum... en azından burada sizlerle paylaşmak bi nebze rahatlatıyor beni..

canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde kistten dolayı sağ yumurtalığım alındı 2yıldır bebiş için uğraşıyoruz bakalım ne olacak benim doktorum tedaviyle olacağını söylüyor sabırrla bekliyorum haftaya adet olacağım ve tedaviye başlayacağız hayırlısı artık beklemekten başka çare yok üzme kendini çok insan tanıyorum tedavisiz bile hamile kaldılar tek yumurtalıkla sen sabırlı ol ve kendini üzme yeter allahım bigün bizimde yüzümüzü güldürecek bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş.

slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?

slm bende de yumurta gelişimi olmamıştı klomen kullanmıştım.ama c.tesi gittigimde doktor sadece bir yumurta 12 ml.dedi bu hafta siz birlikte olun..olmazsa önümzdeki aya igne tedavisi yaparız sonra aşılama dedi..sizce benim bu 12 ml yumurtam çokmu küçük bununla hiç sansım yokmudur?

canım bu konuda hiç bilgim yok seni yanlış yönlendirmek ve korkutmak istemem bilgisi olan arkadaşlar söyleyeceklerdir inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım ve tüm isteyenler

Hiiiçççç korkma canım valla benim 3 .dogum sonrasında dış gebelikten sol tüpüm alındıgı halde 4.cocugum dogduysa senin haydi haydi olur inş.Bi tek şey var kafanı sürekli bununla meşgul etme.Tamam mı canım benim?

X