Benden 7 yaş büyük

Myselfme

LADY
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
230
98
Kızlar sorum şu belki biraz ilginç gelebilir ama ben yeni yeni tanıştığım birine nasıl seslenmeli hitap etmeliyim benden yaş olarak biraz büyük bi yedi sekiz yaş kadar . Abi demek istemiyorum çünkü benden hoşlanıyor biliyorum biraz bende tabi Geçen sefer ki konuşmamızda ismini hiç söylememiştim o da bunu farkediyo galiba ama bilmiyorum nasıl konuşmalıyım?? Başına böyle bi şey gelen?

Kızlar sorum şu belki biraz ilginç gelebilir ama ben yeni yeni tanıştığım birine nasıl seslenmeli hitap etmeliyim benden yaş olarak biraz büyük bi yedi sekiz yaş kadar . Abi demek istemiyorum çünkü benden hoşlanıyor biliyorum biraz bende tabi Geçen sefer ki konuşmamızda ismini hiç söylememiştim o da bunu farkediyo galiba ama bilmiyorum nasıl konuşmalıyım?? Başına böyle bi şey gelen?
Direkt pampaya bağla :) pampadan sevgiliye dönüş kolay da abiden sevgileye, direkt, dünya ahret abimsin, saygilaaaarr:KK52:dan öteye biraz zor gibi ..samimiyeti bile ağır başlı ,korkak ,ürkek :silah:
:KK53:

Herhangi bir hitapta bulunmak zorunda degilsiniz.
Bakin TDK bizler icin kelimeler bulmus ne guzel onlari kullanin... Mesafenize gore "siz" ya da "sen" zamirleri gayet hos olur.

:süslü:
Siz sen zamirleri TDK den öncede kullanılıyordu da benim zaten kafamın karıştığı yer siz veya sen arasında kalmamdı

Abi deme lazim olur :KK70:
Eşim benden yaşca buyuk, ilk tanistigimizda maaaaalesef agzimdan abi diye cikmisti hitap kelimem. Suan her seferinde abi abi diye diye kaptın beni T Tirilaylaylom diyo. Resmen dalga geciyo benimle :KK70: tabi siz yolun cok basindasiniz. Sana tavsiyem 1.tekil şahisla yürü :) zamanla
Canım
Bitanem
Sevgilim
Karıcım
Kocacım
olur. Tabi iş o kadar ciddiye dogru giderse :)

:halay::süslü::halay:
Abi deme lazim olur :KK70:
Eşim benden yaşca buyuk, ilk tanistigimizda maaaaalesef agzimdan abi diye cikmisti hitap kelimem. Suan her seferinde abi abi diye diye kaptın beni T Tirilaylaylom diyo. Resmen dalga geciyo benimle :KK70: tabi siz yolun cok basindasiniz. Sana tavsiyem 1.tekil şahisla yürü :) zamanla
Canım
Bitanem
Sevgilim
Karıcım
Kocacım
olur. Tabi iş o kadar ciddiye dogru giderse :)
Ahahaaa güldürdün sabah sabah :halay:bilmeeem belki kader kısmet bu işler

X