o şarkı su an mahkemelik valla görünce yazayim dedim, telif yüzündenSiz bilirsiniz, o halde bol bol kalbime gömerim o zaman dinleyin:) Ya da küçük bile olsa bir ihtimal için hislerinizin peşinden gidin ki yıllar sonra böyle ilk görüşte vurulduğum biri vardı bir daha hiç öyle hissetmedim deme olasılığını ortadan kaldırın. Karar sizin :)
siz daha 21 yasindasiniz ne istediğinize karar verdiğinizi zannediyorsunuz ama 3-5 yil sonra simdi düşündüklerinize bakip ben ne cahilmisim cocukmusum diyeceksinizAma benim aradığımda ne istediğini bilen biri. Adam evlilik düşünüyor sevgililk değil...
Onu kafanizda cok mükemmellestirmissiniz bileEvet işte tanıyıp sevmek lazım bunun için. Bende hislerim varken onu tanımak istiyorum. Muhtemelen o da bir şeyler hissetmediği insanla sadece yemek için falan evlenmez. O da seveceği birini bulup ömrünü sevdiğiyle geçirmek istiyodur muhtemelen. Yanında bir de düzen istediğinden evlilik düşünüyor olabilir tabi.
Yarın kuzenime aramızı yapmak durumundasın diyorumAynısının tıpkısını kuzenim yaşadı. Hatta omda adam kuzenime bu kadar bile bakmamıştı. Bu arada şehirler de farklı yani. Neyse kuzenim düğünü olan arkadaşını aradı. Dedi ben aşık oldum bizim aramızı yapmak durumundasın. Şu an evliler bir de oğulları var. Hayırlısı diyorum.
Doğru doğru :) koskoca bir ay oldu.Sizden gerçekten hoşansaydı,emin olun kuzeninizle iletişime çoooooktan geçmişti...
Kuzeninle ortak arkadaş degil miSosyal medyası yok, varsa da ben soyadını dahi bilmediğimden bulamıyorum
Ne isle mesgulBulsam da sonra olumsuz olursa baya bi üzülürüm ki muhtemelen olumsuz olur. Cidden baktı yani düğünde sürekli ama bakmakla yola çıkamam. İstese o da beni bulurdu hemde o çok rahat bulurdu mesleği sebebiyle. Yani istememiş ki bulmuyor
De kız sonra dön bizeBen anama diyeyim bunu hele durun
Meriç berk fghjnkkkkDüğünlerde aşık olduğumuz adamlarla sevgili olsaydık bir düzine kocamız olurdu anacım. Düğün ortamı büyülüdür. Mahmut abiyi Meriç berk gibi gösterir insana. Bir başka düğüne katıl bak anlayacaksın mevzunun adamla alakalı olmadığını.
İşin sırrı takım elbise diyebilir miyiz hojam?Düğünlerde aşık olduğumuz adamlarla sevgili olsaydık bir düzine kocamız olurdu anacım. Düğün ortamı büyülüdür. Mahmut abiyi Meriç berk gibi gösterir insana. Bir başka düğüne katıl bak anlayacaksın mevzunun adamla alakalı olmadığını.
Bu doğruDüğünlerde aşık olduğumuz adamlarla sevgili olsaydık bir düzine kocamız olurdu anacım. Düğün ortamı büyülüdür. Mahmut abiyi Meriç berk gibi gösterir insana. Bir başka düğüne katıl bak anlayacaksın mevzunun adamla alakalı olmadığını.
Ay daha diyemedim haşlayacak beni diye korkuyorum ama bugün diyeceğimDe kız sonra dön bize
Biz birebir görüşmedik ki yani tesadüfen karşılaştık o beni tanımıyorkuzeninin arkadaşının yaşını vs bildiğine göre zaten bu planlanmış bir görüşme gibi olmuş
eğer isteseydi haber gönderirdi kuzeninle
Kuzenim de 30 yaşında yani büyük olduğu için ve abi statüsünde olduğu için utanırım diyemem :/Kuzenine sorsana kaybedecek ne var. Tanıştırsın sizi. Olmaz mı.
Ahh urfalı kekimm takımın içinde ne de hojduİşin sırrı takım elbise diyebilir miyiz hojam?
canım bende nışanlımla tanıştığımda 21 yaşındaydım oda 31 di:) bende çok tereddüt ettim başlarda benden sıkılıcak çocuk gibi gelicem ona diye ama asla böyle olmadı. Hatta bazen laf arasında benim hatun çıtır, kaptım çıtır hatunu diyip hoşuna bile gidiyor. Hala birlikteyiz ve çok iyi anlaşıyoruz, erkeğin yaşının büyük olması bir yandan iyi ancak olgunlaşıyorlar:) Aşk ne yaşa ne boya ne posa nede millete bakıyor. Sevgi olunca bunlar sadece ufak rakamlar oluyor.İşte kuzenime desem olur belki ama 31 yaşında adam beni ne yapsın çok çekiniyorum asla istemez yani bence obide sonra kuzenime rezil olduğumla kalmayayım
Yaş sorununu aştım ama adamla tanışabilmem için kuzenimin hani kanka sana bi kız göstereyim beğenirsen bi tanışın demesi lazımcanım bende nışanlımla tanıştığımda 21 yaşındaydım oda 31 di:) bende çok tereddüt ettim başlarda benden sıkılıcak çocuk gibi gelicem ona diye ama asla böyle olmadı. Hatta bazen laf arasında benim hatun çıtır, kaptım çıtır hatunu diyip hoşuna bile gidiyor. Hala birlikteyiz ve çok iyi anlaşıyoruz, erkeğin yaşının büyük olması bir yandan iyi ancak olgunlaşıyorlar:) Aşk ne yaşa ne boya ne posa nede millete bakıyor. Sevgi olunca bunlar sadece ufak rakamlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?