- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
o an fevri davrandım niye yaptım bilmiyorum aramıza soğukluk girdi ogünden sonra aklına soktum belkideüzgünsün biliyorum ama madem fikir istiyorsun. hatalı davranan sensin.belki canı bir şeye sıkkınsı, neden hemen bu konuya bağlıyorsun? içerlemiş olması çok doğal. tamam arada bakması seni rahatsız ediyor olabilir hak veriyorum ama herkes bakıyor, sadece merak işte, bu kadar. bu konuyu ona tekrar tekrar açmamanı tavsiye ederim, boşuna ilişkinizi yıpratma
evet açık açık söylememişti bana durumu anlatmıştı bende anlamıştım ama o kadar kibar ve iyiydiki hala da öyle içimden bi ses devam etmemi söylemişti bu konuda şimdiye kadar pişmanlık yaşamadım ama demekki bastırdığım bi duyguymuş bi yıl sonra açığa çıkardımDaha hiç sosyal medyadan eski sevgilisine bakmayan görmedim bence sorun olan bu değil,unutmadan sizinle yeni bir ilişkiye başlaması sizin de bunu kabul etmeniz
ben aklına soktum belkide üstelik çok soğuk davranıyorum bugün reddettim peki dedi daha aramadı yazmadı bende aramadım nolucak bilmiyorumCanım hemen hemen herkesin bir gecmisi var.Burda esas olan esegin aklina karpuz kabugu dusurmemek.
Gidecek olan bir sekilde gider zaten, sen iliskinde elinden geleni yapan ve dogru davranan taraf ol, vicdanin hep rahat olsun.
Sevgilini uzaklastirma kendinden, supheyle yasanmaz.
yara bandı olarak kullanıldığımı ilk zamanlar düşündüm ama bi yıldır iyi davranıyo sevgisini hissettiriyo sürprizler yapıyo biyerde patlak vermezmiydi dediğiniz gibi olsaseni yara bandı gibi kullanmaya çalışıyor yol ver gitsin ne zaman eskiyi unutur o zaman gelir karşına sakın aldanma , evlendiğinizi düşün hala onu takip ettiğini düşün ! seninde eski sevgililerin olmuştur hangimiz bakıyoruz.
işte bunu nasıl anlayabilirim şuan durduk yere bulaşmış gibi oldum bana sevgisi ilgisi yerinde bunu nasıl anlayabilirimkiTakılmayacak gibi değil.. kalpte biri bitmeden diğerine başlanmamlı.
Unutur diye bişe yok aksine yeni ilişki daha çok hatırlatır..
ya bu insan bana karşı o kadar iyi ve saygılıki aynı şekilde anneme karşıda annem onu çok seviyo böyle bişey varmı yokmu nasıl anlayabilirimSeninle bir ilişkiye başladıktan sonra hala o kızı takip etmesi çok çirkin... Resmen hala unutamamış.