bende sevgilimin eski sevgilisine takanlardanım

bende içimde başka biri varken biri ile tanıştım,biliyordu,ama sabır etti,sonra ben o eskisini unuttum,ve ona aşık oldum,bazen konuşurduk,biliyordum,bir gün onu unutup bana aşık olacağına,ama bız arkadaşdık,onun varmış duyguları,bence eskisini düşünmüyor,ve meraktan bakıyordur,çok yakın arkadşaım geçen evlendı,oda kocası ile benım durumunda imiş,ama kız hiç takamış,sabırla beklemiş,şimdi evliler,arkadaşım unutup gıdıyor ınsan,kendımden biliyorum...bence takma,

bazı erkekler böyle açıksözlü oluyor baktıysa baktım unutmadıysa unutmadım diyor bu sayede ona güveniyorsunuz yani olsa düşünse vs söyler diyorsunuz hissediyorsunuz yani o yönden iyi ama bizi iyi hissettiren erkekler doğru tüm açıklığıyla değil yüzüstü anlatıp bize yalanda olsa daha çok ilgi göstermeleri hoşumuza gidiyor mesela sacını boyadın begenmese de ay çok yakışmı demesi çok iyi ama begenmediyse hiç yakışmamış deyince kırılırsınız vs ama en azından dürüst biri böyle olması daha iyi bence ve çok sevdiği halde çıkıp yeni sevgisini daha çok seven kişiler de var
sağolsun dürüsttürde fazla dürüstlükte kurtarmıyo bazen :)
Birak eski sevgilisi sana taksin :KK70:
yok canım ya yine takan ben oluyorum :/

Meraktan ya da alışkanlıktan bakiyor olabilir. Hala onu sevdigi manasina gelmez. Atiyorum cagirsa seni birakip ona gitmez. Bence. Tabi hos degil. Hem suçlu hem guclu ozur dileyecegi yerde bi de trip atmasi sacma olmus. O daha sinir bozucu. Cok denemek istiyorsan kizin adi soyadiyla mail al ya da daha guzeli kendi aralarinda kullandiklari bi isimle fln, sevgilin varmis ama ne zamandir aklimdaydin cart curt de dene belki yer :)
onu yapamam anında anlar üstüne rezilliğimle kalırım :KK70:

Bence sevgilin dürüstmüş bakmadım deyip konuyu geçiştirebilirdi tebrik ettim
dürüsttür sağolsunda işte heryerde işe yaramıyo beni mutsuz etti

bende içimde başka biri varken biri ile tanıştım,biliyordu,ama sabır etti,sonra ben o eskisini unuttum,ve ona aşık oldum,bazen konuşurduk,biliyordum,bir gün onu unutup bana aşık olacağına,ama bız arkadaşdık,onun varmış duyguları,bence eskisini düşünmüyor,ve meraktan bakıyordur,çok yakın arkadşaım geçen evlendı,oda kocası ile benım durumunda imiş,ama kız hiç takamış,sabırla beklemiş,şimdi evliler,arkadaşım unutup gıdıyor ınsan,kendımden biliyorum...bence takma,
teşekkür ederim örnekleriniz için,yani bir yıl oldu ilişkimiz beni sevmese devam edemezdi dimi sana sonradan çok bağlandığımı hissettim falan demişti

X