başkasını unutamasa neden seninle olsun, sana ilgi göstersin, illa ki anlardın. şüpheyle kalmazdın. sevmeyen adam inan ki anlaşılıyor, bence boş yere dert ediyorsun, zamana bıraksana. eğer öyle bir durum varsa da çıkar, gizli kalmıyor ki.
haklısın canım çok teşekkür ederim desteğin için bu kadar uzun süre rol yapılamaz değilmi kendimi o şekilde rahatlatmaya çalışıyorum bu arada dün reddettikten sonra daha beni aramadı aynı şekilde bende,bakalım sonumuz ne olacak
kuzum insanoğlu meraklıdır bakar bana bir sor ben bakıyormuyum evet yyılda bir bakıyorum çünkü hepimiz ego sahibiyiz ve insanlar hayatlarına girmiş çıkmış hiçkimseyi unutamazlar bunun adı sevmek deil hatırlamak da deil farklı bişey; bilincimiz belleğimiz silmiyor olanları. yoksa ben eşimi seviyorum bebeğimiz olucak gayet mutluyuz yani :) :) anlatabildim mi? oğlana baskı yapıp aklını bulandırma yoksa gerçekten unutamadığını düşünecek. erkekler bizim gibi bilgili deiller ne yazıkki bu konularda hemen etkileniveriyorlar.
o arada bakıyo olsada durduk yere ben aklına sokmuş gibi oldum kendime güvenmediğim izlenimi oluştu belki gerçekten öylesine bakıyo ama çok zoruma gitti bu durum hala konuşmuyoruz
canım bence sevgilinin aklı onda değil sadece açıksözlü neguzel itiraf etmiş yürekli bi şekilde. egebr biseylelr saklıyor olsaydı dili tutulur soylemezdi emin ol.. keyfinize bakın boyle şeylerle sevginizi yipratmayin :)
sağol canım o konuda güvenirim yalan söylemez kızcağım bişeyde olsa gerçeği söyler ama zoruma gitti işte bi yandan düşünüyorum aklı onda olsa benimle nasıl bu kadar zaman geçirir o kadar çok düşünce varki kafamda konuşmuyoruzda zaten kendi kendimi yiyorum sadece
cevabına katlanamayacağın sorular sormamalısın bence.ne güzel mutlu mutlu geçiniyorsun uğraşma bence.istese onun yanında olurdu aşk bu her şeye razı gelirdi zaten...
keşke sormasaydım diyemiyorum kendimi biliyorum çünkü tutamam hiç,sevmese niye yanımda olsun diye düşünüyorum ama dünden beri aramadı oda ayrı zoruma gidiyo
Belki gerçekten merak ediyordur o yüzden bakıyordur ama bu konuda rahatsız olman çok normal. Şahsen ben olsam istemezdim böyle bir şeyi. Ama bu adam seninle 1 yıldır beraberse ve sana sevdiğini hissettiriyorsa o kıza karşı bir şey hissetmiyordur. Yoksa bir insan 1 yıl boyunca ondan ayrı yapamaz. Ama sen kızdan bahsetmemeye ve onu aklına sokmamaya çalış. Biraz tatlı dille huyuna gidip sorunu çözmenizi tavsiye edebilirim.
tatlı dil için geç kaldım sanırım çünkü sert çıkıştım oda bozuldu bende ve konuşmuyoruz,beni ailesiyle tanıştırdı oda annemle tanıştı yani hepsi yalan olamaz dimi kafamda o kadar çok düşünce varki
Geçmişte kalan geçmişiyle yaşayan sosyal medya da eski sevgilileride bakan aratan insanları anlayamiyorum.Merak da bir duygu değil mi ?nasıl oluyor da merak deyip aman herkes bakiyor denile bilir ki .Sağlıklı insanlar geriye dönüp bakmaz bugünleri ni yarınlara yaşarlar .Konu Sahibi unutmadıgini sezmistim ama 1 sene gecti aramız iyi diyor buna rağmen hala eski sevgili akla düşüyor sosyal medyada merak ilgi noktası oluyor .Ne yani şimdi bu ilişki de konu sahibinin düşündüğü gibi hersey yolunda mi gidiyor ? Insanlar in iç dünyalarını hiç bir önemi yok mu ?hersey yüzeysel mi ? Bence sonuna kadar rahatsız olmakda haklısın madem hersey yolunda o eski sevgili akla düşmeyecek varsa bir sorun çözülsün merak deyip kimse siyrilamaz.
iç dünyasının tabiki çok önemi var heleki benim için ama bu iç dünyanın etkileri ara ara ortaya çıkmazmıydı yani anlayamıyorum gerçekten çok iyi bir sevgili ilgili iyi bi dinleyici vaktinin çoğunu bana ayıran benide düşündüren bunlar,bunlar sahte olabilirmi 1 yıl oldu ama şöyle bişey var dünden beri arayıp sormuyo eğer bu uzun sürerse size hak vermeye başlıcam
Eski sevgilisina bakma sebebi merak da olabilir, icinde kalan yara da olabilir, icinde kalan bi yaraysa da sen bunu bile bile iliskiye basladigini soyluyosun, 1 yil sonra bunu dert etmenin manasi yok. Eski sevgiliye bakma merakini da hic anlamam adi ustunde eski.
evet ağzımdan bianda öyle çıkıverdi ramazan dolayısıyla yorgunluğu dahada arttı ve bana ilgisi biraz azaldı sırf bu yüzden aklında başkasının olduğunu düşünüp bunu demem doğru oldumu bilmiyorum
eski sevgilisinden niye ayrılmış?
kız istemiş ayrılmayı sevgilim onu çok bunaltmış takıntılarıyla ve ayrıldıktan sonra psikoloğa gitmiş bundan sonraki ilişkilerimde böyle biri olmak istemiyorum diye gerçektende bana karşı kıskançlığı dozunda