bende sevgilimin eski sevgilisine takanlardanım

Siz sevgilinize güveniyo musunuz. Ve oma hala bakiyomusun lafi o an agzinizdan mi cikti yoksa supheleniyo muydunuz. Eger guveniyosaniz alin karsiniza konusun. Sizi sevip sevmedigini onu unutup unutmadigini sorun. Cevaplarindan gercegi anlayabilirsiniz bence onu iyi taniyosaniz. Ve fevri hareket etmeyin

unutamamak ayıp değil. herkesin içinde başkalarını ilgilendirmeyen anılar ve yaralar vardır. sosyal medyadan aratmasa bile bu unuttuğunu göstermez, anısı varsa vardır. önemli olan şu an sizinle birlikte olup, sizi seviyor ve sizin elinizi tutuyor olması. benim de anılarım var, ben de merak ederim kimi şimdi ne yapıyor, hayatı nasıl acaba diye. iç geçirmem ama bunu yaparken, sadece hakkında en iyisini istediğim insanın hayatı nasıl devam ediyor bilmek isterim. sizin de yok mu iyi ya da kötü zihninizden henüz silinmemiş biri?

Ağzıyla söylemiş işte ne demek nası anlayabilirim? Ben unuttuklarıma hiç bakmadım "ara ara". Yani resmen belli aralıjlarla bakıyomuş. Bi kere baksa merak dersin ki neden merak eder insan bi düşün..

Benim erkek arkadasimda bakiyordu. Daha dogrusu eski sevgilisine degil ( ilk sevgilisi benim) hoşlandığı kiza bakiyordu. Ben kayitlardan goruyordum.hic probleme tmemistim. Gayet dogal merak etmesi.. Ama tavrmi koydum tek soyledigim sey "hayatı x kisisine hala bakıyormuşsun kizmadim ancak su an söylüyorum bir daha bakma bana saygisizlik oluyor " demişti m. O da ozur diledi bir daha da bakmadigina eminim

Hatırlatıp adını anarak aklında yoksa bile aklına sokarsınız bence. Hem bir çoğumuz sevgimiz kalmasa bile eski sevgililerimizin profile bakıyoruz meraktan.

Ilk zamanlarımızda yakaladım baktığını gördüm faceden. Sordum bu ne neden bakıyorsun diye. Saçmaladı dünyanın yaradılışını anlattı nerdeyse ama sorumun cevabını veremedi. Neyse aşkım bi daha bakma tamam mı dedim. Tamam dedi. Aradan 3 sene geçti 2 aya kadar da düğünümüz var. Nolmuş ki yani? Bende bakıyorum merak edip arada sırada,hem kendi hemde onun eski sevgililerini yakın takipteyim. Eğlenceli oluyor

İyi akşamlar herkese,yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var gayet yolunda giden,sevdiğimi sevildiğimi hissettiğim..Sorun şu ki sevgilim bana ilk geldiğinde eski sevgilisini hala unutamamıştı, bunu bana bi şekilde hissettirmişti ama ben geçer nasılsa diye devam ettim.. Ona iyi davrandım nitekimde öyle oldu sürekli benimle buluşmak ister beni sevdiğini söyler sensin sevgimi hakeden der..Ama nolduysa geçenlerde bana karşı soğukluğunu sezdim aslında çok yorgundu ve ben üstüne gittim,aklın onda hala dimi diye sert çıkışta bulundum o kızdı sen hala eskileri unutamadınmı diye,sana açıkça bişey sorucam ona hala bakıyomusun sosyal medyadan dedim evet ara ara dedi sesim titremeye başladı niye dedim bilmiyorum meraktan sanırım dedi o kadar kırıldımki şuan ben ona kırgın eskileri açtığım için o bana kırgın bugün beni görmek istedi ama reddettim hiçbi sorunumuz yoktu aslında napıcam nasıl davranmalıyım sizce
direk ayrıl yol yakınken.seninle onu unutmak için çıkıyo belli.sen varken nasıl bakar.sinirlendim şimdi

İyi akşamlar herkese,yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var gayet yolunda giden,sevdiğimi sevildiğimi hissettiğim..Sorun şu ki sevgilim bana ilk geldiğinde eski sevgilisini hala unutamamıştı, bunu bana bi şekilde hissettirmişti ama ben geçer nasılsa diye devam ettim.. Ona iyi davrandım nitekimde öyle oldu sürekli benimle buluşmak ister beni sevdiğini söyler sensin sevgimi hakeden der..Ama nolduysa geçenlerde bana karşı soğukluğunu sezdim aslında çok yorgundu ve ben üstüne gittim,aklın onda hala dimi diye sert çıkışta bulundum o kızdı sen hala eskileri unutamadınmı diye,sana açıkça bişey sorucam ona hala bakıyomusun sosyal medyadan dedim evet ara ara dedi sesim titremeye başladı niye dedim bilmiyorum meraktan sanırım dedi o kadar kırıldımki şuan ben ona kırgın eskileri açtığım için o bana kırgın bugün beni görmek istedi ama reddettim hiçbi sorunumuz yoktu aslında napıcam nasıl davranmalıyım sizce
Durduk yerde hayatınızda problem çıkartıyorsunuz. Eski, öyle ya da böyle eski. Özgüvenim yok benim ona gidersin diye korkuyorum, bu ihtimale rağmen seni öyle çok seviyorum ki yanında duruyorum demek oluyor bu. Cevabını bildiğiniz, aldığınızda kırılacağınız sorular da sormayın. Bunun sonu nasılsa o da biliyor rahat rahat seveyim içimden olur.

başkasını unutamasa neden seninle olsun, sana ilgi göstersin, illa ki anlardın. şüpheyle kalmazdın. sevmeyen adam inan ki anlaşılıyor, bence boş yere dert ediyorsun, zamana bıraksana. eğer öyle bir durum varsa da çıkar, gizli kalmıyor ki.
haklısın canım çok teşekkür ederim desteğin için bu kadar uzun süre rol yapılamaz değilmi kendimi o şekilde rahatlatmaya çalışıyorum bu arada dün reddettikten sonra daha beni aramadı aynı şekilde bende,bakalım sonumuz ne olacak

kuzum insanoğlu meraklıdır bakar bana bir sor ben bakıyormuyum evet yyılda bir bakıyorum çünkü hepimiz ego sahibiyiz ve insanlar hayatlarına girmiş çıkmış hiçkimseyi unutamazlar bunun adı sevmek deil hatırlamak da deil farklı bişey; bilincimiz belleğimiz silmiyor olanları. yoksa ben eşimi seviyorum bebeğimiz olucak gayet mutluyuz yani :) :) anlatabildim mi? oğlana baskı yapıp aklını bulandırma yoksa gerçekten unutamadığını düşünecek. erkekler bizim gibi bilgili deiller ne yazıkki bu konularda hemen etkileniveriyorlar.
o arada bakıyo olsada durduk yere ben aklına sokmuş gibi oldum kendime güvenmediğim izlenimi oluştu belki gerçekten öylesine bakıyo ama çok zoruma gitti bu durum hala konuşmuyoruz

canım bence sevgilinin aklı onda değil sadece açıksözlü neguzel itiraf etmiş yürekli bi şekilde. egebr biseylelr saklıyor olsaydı dili tutulur soylemezdi emin ol.. keyfinize bakın boyle şeylerle sevginizi yipratmayin :)
sağol canım o konuda güvenirim yalan söylemez kızcağım bişeyde olsa gerçeği söyler ama zoruma gitti işte bi yandan düşünüyorum aklı onda olsa benimle nasıl bu kadar zaman geçirir o kadar çok düşünce varki kafamda konuşmuyoruzda zaten kendi kendimi yiyorum sadece

cevabına katlanamayacağın sorular sormamalısın bence.ne güzel mutlu mutlu geçiniyorsun uğraşma bence.istese onun yanında olurdu aşk bu her şeye razı gelirdi zaten...
keşke sormasaydım diyemiyorum kendimi biliyorum çünkü tutamam hiç,sevmese niye yanımda olsun diye düşünüyorum ama dünden beri aramadı oda ayrı zoruma gidiyo

Belki gerçekten merak ediyordur o yüzden bakıyordur ama bu konuda rahatsız olman çok normal. Şahsen ben olsam istemezdim böyle bir şeyi. Ama bu adam seninle 1 yıldır beraberse ve sana sevdiğini hissettiriyorsa o kıza karşı bir şey hissetmiyordur. Yoksa bir insan 1 yıl boyunca ondan ayrı yapamaz. Ama sen kızdan bahsetmemeye ve onu aklına sokmamaya çalış. Biraz tatlı dille huyuna gidip sorunu çözmenizi tavsiye edebilirim.
tatlı dil için geç kaldım sanırım çünkü sert çıkıştım oda bozuldu bende ve konuşmuyoruz,beni ailesiyle tanıştırdı oda annemle tanıştı yani hepsi yalan olamaz dimi kafamda o kadar çok düşünce varki

Geçmişte kalan geçmişiyle yaşayan sosyal medya da eski sevgilileride bakan aratan insanları anlayamiyorum.Merak da bir duygu değil mi ?nasıl oluyor da merak deyip aman herkes bakiyor denile bilir ki .Sağlıklı insanlar geriye dönüp bakmaz bugünleri ni yarınlara yaşarlar .Konu Sahibi unutmadıgini sezmistim ama 1 sene gecti aramız iyi diyor buna rağmen hala eski sevgili akla düşüyor sosyal medyada merak ilgi noktası oluyor .Ne yani şimdi bu ilişki de konu sahibinin düşündüğü gibi hersey yolunda mi gidiyor ? Insanlar in iç dünyalarını hiç bir önemi yok mu ?hersey yüzeysel mi ? Bence sonuna kadar rahatsız olmakda haklısın madem hersey yolunda o eski sevgili akla düşmeyecek varsa bir sorun çözülsün merak deyip kimse siyrilamaz.
iç dünyasının tabiki çok önemi var heleki benim için ama bu iç dünyanın etkileri ara ara ortaya çıkmazmıydı yani anlayamıyorum gerçekten çok iyi bir sevgili ilgili iyi bi dinleyici vaktinin çoğunu bana ayıran benide düşündüren bunlar,bunlar sahte olabilirmi 1 yıl oldu ama şöyle bişey var dünden beri arayıp sormuyo eğer bu uzun sürerse size hak vermeye başlıcam

Eski sevgilisina bakma sebebi merak da olabilir, icinde kalan yara da olabilir, icinde kalan bi yaraysa da sen bunu bile bile iliskiye basladigini soyluyosun, 1 yil sonra bunu dert etmenin manasi yok. Eski sevgiliye bakma merakini da hic anlamam adi ustunde eski.
evet ağzımdan bianda öyle çıkıverdi ramazan dolayısıyla yorgunluğu dahada arttı ve bana ilgisi biraz azaldı sırf bu yüzden aklında başkasının olduğunu düşünüp bunu demem doğru oldumu bilmiyorum

eski sevgilisinden niye ayrılmış?
kız istemiş ayrılmayı sevgilim onu çok bunaltmış takıntılarıyla ve ayrıldıktan sonra psikoloğa gitmiş bundan sonraki ilişkilerimde böyle biri olmak istemiyorum diye gerçektende bana karşı kıskançlığı dozunda

haklısın canım çok teşekkür ederim desteğin için bu kadar uzun süre rol yapılamaz değilmi kendimi o şekilde rahatlatmaya çalışıyorum bu arada dün reddettikten sonra daha beni aramadı aynı şekilde bende,bakalım sonumuz ne olacak

o arada bakıyo olsada durduk yere ben aklına sokmuş gibi oldum kendime güvenmediğim izlenimi oluştu belki gerçekten öylesine bakıyo ama çok zoruma gitti bu durum hala konuşmuyoruz

sağol canım o konuda güvenirim yalan söylemez kızcağım bişeyde olsa gerçeği söyler ama zoruma gitti işte bi yandan düşünüyorum aklı onda olsa benimle nasıl bu kadar zaman geçirir o kadar çok düşünce varki kafamda konuşmuyoruzda zaten kendi kendimi yiyorum sadece

keşke sormasaydım diyemiyorum kendimi biliyorum çünkü tutamam hiç,sevmese niye yanımda olsun diye düşünüyorum ama dünden beri aramadı oda ayrı zoruma gidiyo

tatlı dil için geç kaldım sanırım çünkü sert çıkıştım oda bozuldu bende ve konuşmuyoruz,beni ailesiyle tanıştırdı oda annemle tanıştı yani hepsi yalan olamaz dimi kafamda o kadar çok düşünce varki

iç dünyasının tabiki çok önemi var heleki benim için ama bu iç dünyanın etkileri ara ara ortaya çıkmazmıydı yani anlayamıyorum gerçekten çok iyi bir sevgili ilgili iyi bi dinleyici vaktinin çoğunu bana ayıran benide düşündüren bunlar,bunlar sahte olabilirmi 1 yıl oldu ama şöyle bişey var dünden beri arayıp sormuyo eğer bu uzun sürerse size hak vermeye başlıcam

evet ağzımdan bianda öyle çıkıverdi ramazan dolayısıyla yorgunluğu dahada arttı ve bana ilgisi biraz azaldı sırf bu yüzden aklında başkasının olduğunu düşünüp bunu demem doğru oldumu bilmiyorum

kız istemiş ayrılmayı sevgilim onu çok bunaltmış takıntılarıyla ve ayrıldıktan sonra psikoloğa gitmiş bundan sonraki ilişkilerimde böyle biri olmak istemiyorum diye gerçektende bana karşı kıskançlığı dozunda
hmm kız ayrıldıysa belki içinde uhde kalmış olabilir.. valla ben de çok korkuyorum yeni tanıştığım biri olunca, çünkü daha önce eski sevgilisini unutamayanlar oldu hayatımda, artık tırsar oldum paranoyak oldum resmen.. gercekten anlaşılmıyo çok güzel saklıyolar unutamadıklarını, işte bi şekilde açıklarını yakalıyosun eğer çok kurcalarsan.. mesela senin sevgilinin facete eski gönderilerine baktın mı paylaştıklarına falan? hüzünlü unutamamakla ilgili şarkılar ya da sözler var mı duvarında?

unutamamak ayıp değil. herkesin içinde başkalarını ilgilendirmeyen anılar ve yaralar vardır. sosyal medyadan aratmasa bile bu unuttuğunu göstermez, anısı varsa vardır. önemli olan şu an sizinle birlikte olup, sizi seviyor ve sizin elinizi tutuyor olması. benim de anılarım var, ben de merak ederim kimi şimdi ne yapıyor, hayatı nasıl acaba diye. iç geçirmem ama bunu yaparken, sadece hakkında en iyisini istediğim insanın hayatı nasıl devam ediyor bilmek isterim. sizin de yok mu iyi ya da kötü zihninizden henüz silinmemiş biri?
olmaz olurmu aklıma gelen biçok olay ve kişiler var ilk duyduğumda çok zoruma gitti ve fevri davrandım sakin olsam belki herşey farklı olurdu şuan ikimizde konuşmuyoruz
Ağzıyla söylemiş işte ne demek nası anlayabilirim? Ben unuttuklarıma hiç bakmadım "ara ara". Yani resmen belli aralıjlarla bakıyomuş. Bi kere baksa merak dersin ki neden merak eder insan bi düşün..
peki bu insan bir yıldır bana karşı ilgili sevecen bunu nasıl düşüneyim yalan olabilirmi bana yaşattığı tüm duygular iş çıkışı uzaktan gelip on dk yüzümü görüp evine dönmesi

En kaba tabirle yazacağım, sözüm meclisten dışarı;
Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın derim.
doğru söylüyosunuz yaptığım tam olarak bu oldu

Benim erkek arkadasimda bakiyordu. Daha dogrusu eski sevgilisine degil ( ilk sevgilisi benim) hoşlandığı kiza bakiyordu. Ben kayitlardan goruyordum.hic probleme tmemistim. Gayet dogal merak etmesi.. Ama tavrmi koydum tek soyledigim sey "hayatı x kisisine hala bakıyormuşsun kizmadim ancak su an söylüyorum bir daha bakma bana saygisizlik oluyor " demişti m. O da ozur diledi bir daha da bakmadigina eminim
ne güzel sakinlikle iyilikle yaklaşmışsın ben aynısını yapmadım ve ters tepti aramıyo beni

Ilk zamanlarımızda yakaladım baktığını gördüm faceden. Sordum bu ne neden bakıyorsun diye. Saçmaladı dünyanın yaradılışını anlattı nerdeyse ama sorumun cevabını veremedi. Neyse aşkım bi daha bakma tamam mı dedim. Tamam dedi. Aradan 3 sene geçti 2 aya kadar da düğünümüz var. Nolmuş ki yani? Bende bakıyorum merak edip arada sırada,hem kendi hemde onun eski sevgililerini yakın takipteyim. Eğlenceli oluyor
şöyle anlayışlı bi kız olamadım ondan kaybettim zaten :) allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Durduk yerde hayatınızda problem çıkartıyorsunuz. Eski, öyle ya da böyle eski. Özgüvenim yok benim ona gidersin diye korkuyorum, bu ihtimale rağmen seni öyle çok seviyorum ki yanında duruyorum demek oluyor bu. Cevabını bildiğiniz, aldığınızda kırılacağınız sorular da sormayın. Bunun sonu nasılsa o da biliyor rahat rahat seveyim içimden olur.
o kadar doğru söylüyosunuzki kendime güvenim yerle bir oldu gözünde zayıf bi kız oldum belkide,konuşmuyoruz zaten belkide böyle ufak bişey sonumu hazırladı

hmm kız ayrıldıysa belki içinde uhde kalmış olabilir.. valla ben de çok korkuyorum yeni tanıştığım biri olunca, çünkü daha önce eski sevgilisini unutamayanlar oldu hayatımda, artık tırsar oldum paranoyak oldum resmen.. gercekten anlaşılmıyo çok güzel saklıyolar unutamadıklarını, işte bi şekilde açıklarını yakalıyosun eğer çok kurcalarsan.. mesela senin sevgilinin facete eski gönderilerine baktın mı paylaştıklarına falan? hüzünlü unutamamakla ilgili şarkılar ya da sözler var mı duvarında?
hayır hayır hiç öyle şeyler yok aksine genelde komik videolar paylaşır veya bilimsel şeyler benimde korktuğum başıma geldi ama insan yalandan seviyo numarası yapabilirmi sence

Bak canim sana cok samimi bir şekilde yorum yapıyorum .Daha öncede açmış olduğun konuya baktım .Bir ilişkide erkek değil kız ayrılıyor o zaman erkek unutamiyor . Çok ağır psikolojik sorunlar gecirmis .Diyorsun seviyor ilgileniyor hersey çok iyi yeter mi yetmez ! Kesinlikle bu yorumları bu konuda deneyim tecrübe sahibi biri olarak yazıyorum .Boşuna kendini yorma yol yakinken dön bu yoldan ben 2 buçuk sene sonra döndüm .Ama ergen yaslardaydim. Dönme nedenim eski sevgili arti bütün duygularımı bitmesi .Aklıma bile gelmiyor ki kızlar imrenir onun gibi sevgili dilerlerdi. Ne oldu ayrıldık gitti hemen o kız ole irtibat kurmus yetmemis evlenmis bide 1 sene olmadan bosanmis.Affet ah aldım mesajları gelmeye başladı .En nefret ettiğim insan ne ah ettim ne beddua ettim sen buyuksun Rabbim doğru yolu sen göster dedim .Öyle de oldu kendi isteğimle aşırı sogudum bitti .Sonrası zayen ne yaptiysa kendine yapmis banane ki beni ne ilgilendirir.sağ olsun bana da ne güzel deneyim tecrübe yaşattı . Zaten geriye bakan biri değilim .Allaha binlerce kere şükürler olsun.

Bence çok büyütülecek bir durum değil yanı.Hangımız meraktan eskı sevgılılerımıze bakmıyoruz.
Benım de şuan ilişkim var ama eskı erkek arkadasıma hala bakarım.Bu onu unutamamak değil meraktan oluyor zamanla.Hatta evlendı mutlu dıye mutlu bıle oluyorum gorunce.

hayır hayır hiç öyle şeyler yok aksine genelde komik videolar paylaşır veya bilimsel şeyler benimde korktuğum başıma geldi ama insan yalandan seviyo numarası yapabilirmi sence
bence yapmaz niye yapsın ki bi çıkarı yoksa.. aslında düşününce her karşılaştığın insanın unutamadığı biri olacak..

bazı erkekler böyle açıksözlü oluyor baktıysa baktım unutmadıysa unutmadım diyor bu sayede ona güveniyorsunuz yani olsa düşünse vs söyler diyorsunuz hissediyorsunuz yani o yönden iyi ama bizi iyi hissettiren erkekler doğru tüm açıklığıyla değil yüzüstü anlatıp bize yalanda olsa daha çok ilgi göstermeleri hoşumuza gidiyor mesela sacını boyadın begenmese de ay çok yakışmı demesi çok iyi ama begenmediyse hiç yakışmamış deyince kırılırsınız vs ama en azından dürüst biri böyle olması daha iyi bence ve çok sevdiği halde çıkıp yeni sevgisini daha çok seven kişiler de var

Meraktan ya da alışkanlıktan bakiyor olabilir. Hala onu sevdigi manasina gelmez. Atiyorum cagirsa seni birakip ona gitmez. Bence. Tabi hos degil. Hem suçlu hem guclu ozur dileyecegi yerde bi de trip atmasi sacma olmus. O daha sinir bozucu. Cok denemek istiyorsan kizin adi soyadiyla mail al ya da daha guzeli kendi aralarinda kullandiklari bi isimle fln, sevgilin varmis ama ne zamandir aklimdaydin cart curt de dene belki yer :)

X