Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bende mobilyalarımı aldııımmm hepsi burada :)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
hep kötü yorumlar yapmışım gibi olmuş, iyileride söyleyeyim.. salon koltuk takımın çok güzel ferah ve çok şık bir takım..
yatağınızın başlığının minderli deri olmasıda çok güzel ve de kullanışlı.
ayrıca beyaz toz göstermiyor gerçekten, son yıllarda bütün yeni evlenenler beyaz almaya başladı.. çok soğuk durmaması için ceviz mobilyayla karışık alabilirsin, ceviz-beyaz çok güzel oluyor.

öncelikle hayırlı olsun aldın mı bilmiyorum ama yorumlarımı söylemek istedim.. (diğer yorumlarıda okumadım orda söyleyenler oldu mu bilmiyorum)
yemek masanızda 4 sandalye mi olacak? eğer öyleysen bence çok az. bizim 6 tane ama yetmiyor hep mutfak sandalyelerimizden takviye yapıyoruz.
köşe koltuğun sanırım yataştan, bizde o koltuğu reklamlarda çok beğenip almaya gitmiştik ama oturduğumuzda bize çok rahatsız geldi, hem çok sert, hemde oturunca rahat gelmedi.. yatak olması hoşunuza gittiyse şimdi çok güzel şişme yataklar var misafirler için, bu yatak olan koltuklardan bile daha rahat oluyor ve yer kaplamıyor... sonuçta oturma odanız sizin oturacağınız ve en rahat edeceğiniz yer olmalı.
yatak odasındaki ayak ucu pufu çok yer kaplar, yatak odanız ne kadar geniş bilmiyorum ama ferah olsa daha güzel olur, ayrıca dolabınında bir kapağı aynalı olsa, sonradan birde boy aynası almak ve ona yer aramak zorunda kalmazsın, boy aynası çok gerekli..
bunlar benim fikirlerim tabiki, aşmış bile olsanız değiştirebileceğiniz şeyler var :34:

hep kötü yorumlar yapmışım gibi olmuş, iyileride söyleyeyim.. salon koltuk takımın çok güzel ferah ve çok şık bir takım..
yatağınızın başlığının minderli deri olmasıda çok güzel ve de kullanışlı.
ayrıca beyaz toz göstermiyor gerçekten, son yıllarda bütün yeni evlenenler beyaz almaya başladı.. çok soğuk durmaması için ceviz mobilyayla karışık alabilirsin, ceviz-beyaz çok güzel oluyor.

öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sandalye sayım 8, 6 tane takımın içinde vardı ek olarak 2 taneyi de üzerine para vererek almak zorunda kaldık annemin evindeki sandalyelerde 8 ve bizde ona ragmen mutfaktan sandalye getirmek zorunda kalıyoruz aynı sizin gibi :110: köşemize gelince yatak olmuyor ama birde pufu varmış onuda yanına çekince 2 kişinin rahatça yatabilecegi bir koltuk haline geliyormuş ama pufunu almadım oturma odası biraz eşya yönünden hafif olsun istiyorum. Ben özellikle bu köşeyi aldım çünkü oturdugumda çok rahat geldi oturma kısımları çok geniş ve sizin belirttiginizin aksine rahattı başka bir köşe vardı orada oturma kısmı dar ve sertti sanırım onunla karıştırmış olabilirsiniz ben daha kibar diye onu tercih etmiştim resimlerine bakarken ama gidip magazada görünce kibarlık mı konfor mu diye bir tercih yapmam gerekti ve konforu tercih ettim :34: yatak odama zaten bir boy aynası almayı düşünüyorum ince uzun birşey olacak ki çok hoşuma gidiyor benim güzel bir detay ama haklısınız yatak odasında normal bir takıma ek olarak hem puf hemde çamaşır etejeri var oyüzden ev bakarken özellikle yatak odası geniş olanı tercih etmem gerekecek :1:
yemek odasında ceviz ve beyazı birlikte kullanmayı özellikle isteyemedim çünkü ben modern olarak nitelendirilen panel mobilyadan çok hoşlanmıyorum avangarde tarzda da belirttiginiz gibi ceviz ve beyaz renk olan yemek odasına hiç rastlamadım belki vardır ama dedigim gibi denk gelmedim görsem belki begenebilirdim. hepimizin saglıkla huzur ve mutlulukla oturacagımız yuvalarımız olsun inşallah :16::16:

ÇOK GÜZEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BAYILDIM HEPSİNE SALON TAKIMIN KOLTUK TAKIMIN ÇOK İÇ AÇICI FERAHLATICI BEYAZ BEYAZ OTURMA ODAN İÇİN SEÇTİĞİN TAKIMIN RENGİ ÇOK GÜZEL SANIRIM SEN KIRMIZI YAPACAKSIN AMA BU RENGİ BİLE MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR KİM BİLİR KIRMIZI OLSA NE KADAR GÜZEL OLACAK GÜLE GÜLE KULLAN HEPSİNİ HARİKALAR:nazar::nazar:

ÇOK GÜZEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BAYILDIM HEPSİNE SALON TAKIMIN KOLTUK TAKIMIN ÇOK İÇ AÇICI FERAHLATICI BEYAZ BEYAZ OTURMA ODAN İÇİN SEÇTİĞİN TAKIMIN RENGİ ÇOK GÜZEL SANIRIM SEN KIRMIZI YAPACAKSIN AMA BU RENGİ BİLE MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR KİM BİLİR KIRMIZI OLSA NE KADAR GÜZEL OLACAK GÜLE GÜLE KULLAN HEPSİNİ HARİKALAR:nazar::nazar:

amiinn çok teşekkür ederim inşallah evime dizilmiş hallerini de çekip eklemeyi kısmet eder Allah diger odaların aksine oturma odası biraz cıvıl cıvıl olacak sanırım :39:
Allahım hepimize evimizde iyi günlerde yaşamamızı nasip etsin inşallahhh :16:

Back
X