Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bende mobilyalarımı aldııımmm hepsi burada :)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Hepsi muhteşemler canım maşallah :nazar: Zevklerimiz neredeyse birebir aynı bi an dedim ee bunlar benim bilgisayarımdaki resimler :9: Ben de oturma odasını köşe ve kırmızı düşünüyorum yalnız benim gördüğüm kadarı ile mobilya mağazasında sırf beyaz olanlar biraz soğuk duruyodu bende öle alacam inş evde öyle durmaz yani içinde biraz ahşap olan lakeyle karışık bi modelde olabilir birde begendim oturma odasını ekliyorum fikir olsun die :31: şimdiden güle güle kullan canım
$2511201113182731.webp
bu oturma odasını düşünüyorum bende ama ya yastıkları ya pufu kırmızı yaparım galiba sanırsam belki ...:23:

tarz olarak çok sevdiğim bir tarz değil fakat eminim senin evinde siz içindeyken huzur dolu bi yuva olucak:16::16::16:
yatak ucu pufunu yiriiiiiiim çok güseel:1::1:

Hepsi muhteşemler canım maşallah :nazar: Zevklerimiz neredeyse birebir aynı bi an dedim ee bunlar benim bilgisayarımdaki resimler :9: Ben de oturma odasını köşe ve kırmızı düşünüyorum yalnız benim gördüğüm kadarı ile mobilya mağazasında sırf beyaz olanlar biraz soğuk duruyodu bende öle alacam inş evde öyle durmaz yani içinde biraz ahşap olan lakeyle karışık bi modelde olabilir birde begendim oturma odasını ekliyorum fikir olsun die :31: şimdiden güle güle kullan canım
Eki Görüntüle 330628
bu oturma odasını düşünüyorum bende ama ya yastıkları ya pufu kırmızı yaparım galiba sanırsam belki ...:23:

bu köşeye bayıldım oturma odası degil direk salona bile konabilir bu çok güzelmiş, eminim senin evinde de çok güzel olur toz pembede kullanabilirsin yastıklar ve puf için yumuşak ve romantik bir geçiş olacaktır beyazın içinde canım Allahım hepimizin içine sindirsin inşallah.
Mobilyalar bembeyaz olunca haklısın biraz soguk oluyor ama benim aldıgım salon aksesuarları gümüş rengi birde bi kaç tablo yaptım renk katması için aynanın arkasındaki duvara da desenli bir duvar kagıdı yaparak o soguklugu kırmaya çalışıcam güzel olmasın umuyorum:34:

güle güle kllan

çok teşekkür ederimm

tarz olarak çok sevdiğim bir tarz değil fakat eminim senin evinde siz içindeyken huzur dolu bi yuva olucak:16::16::16:
yatak ucu pufunu yiriiiiiiim çok güseel:1::1:

:17:çok teşekkür ederimmm evet yatak ucu pufu ve yatak başı özellikle bu takımı almamda büyük bir etken oldu :16:

Allah gule gule oturmayi nasip etsin. Cok modern ve agir duruyolar.Beyazin guzelligi icleri aydinlatiyor.Fiyatlarida cok ucuzmus, kaliteli duruyolar cunku..

Allah gule gule oturmayi nasip etsin. Cok modern ve agir duruyolar.Beyazin guzelligi icleri aydinlatiyor.Fiyatlarida cok ucuzmus, kaliteli duruyolar cunku..

aminn inşallahh fiyatın uygunlugu beni de şaşırttı açıkçası ama kısmet işte orta halli bi aile olarak alabilecegimizin en iyisiydi:34:

tarzım olmamasına ragmen begendim güle gülei kullan canım:) aşkla mutlulukla eskitin:) ayrıca ayak ucu pufunu begendim:)

Amin inşallah emelcimm bende öyle biraz aksesuvarlara yüklenirim diyorum :6: altın varaklı aynalar filan hoş olabilir

tarzım olmamasına ragmen begendim güle gülei kullan canım:) aşkla mutlulukla eskitin:) ayrıca ayak ucu pufunu begendim:)

çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz aşkla mutlulukla huzurla kullanırız eşyalarımızı :16:

Amin inşallah emelcimm bende öyle biraz aksesuvarlara yüklenirim diyorum :6: altın varaklı aynalar filan hoş olabilir

evet canım çok hoş olabilir dün kuaförümde ki aynalara aşık oldum resmen resimlerini bulursam gönderirim sana da fikir olması için :7:

köşe takımın benim de olsunn :52::52::52:
tıpkısının aynısından istiyorum kırmızı siyah:52:
ne kadara almıştın canım ?:31:
bu arada zevkli seçimlerin olmuş tek kelime ile BAYILDIMMM:16: iyi günlerde kullanın inşallah:16:

hepsi çok güzel maşallah.........
çok beğendim...
mutlu günlerde ağız tadıyla otur inşallah

köşe takımın benim de olsunn :52::52::52:
tıpkısının aynısından istiyorum kırmızı siyah:52:
ne kadara almıştın canım ?:31:
bu arada zevkli seçimlerin olmuş tek kelime ile BAYILDIMMM:16: iyi günlerde kullanın inşallah:16:

1591 peşin fiyatıydı canım beğenmenize çok seviniyorum çok teşekkür ederim daha güzelleri hepinizin olsun inşallahh

hepsi çok güzel maşallah.........
çok beğendim...
mutlu günlerde ağız tadıyla otur inşallah

inşallah canım çok teşekkür ederimmm

mobilyalarına bayıldım..ve bende seninle aynı fikirdeyim,benim seçimimde iki tarzın karıştığı bir tarz olacak..

Hepsi çokkk güzel allah geçim versin ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahhh:34::34:

amiinn cümlemize inşallah güzel dualarınız için çok teşekkür ederim :16:

mobilyalarına bayıldım..ve bende seninle aynı fikirdeyim,benim seçimimde iki tarzın karıştığı bir tarz olacak..

Allahım hepimize kolaylıklar versin diyorum okadar zor ki içinden çıkmak en güzel keyifli kısmı seçmek zaten :23:

çok güzeller canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. avangarde denilen tarzda almışsın eşyalarını. son yıllarda çok revaçta olan bir dekorasyon tarzı. seninkiler de çok zevkli seçimler olmuş. ayrıca tüm evde belli bir tarz uygulayanlara bayılıyorum, her odası ayrı telden çalan evler beni rahatsız ediyor sanki emanet gibi :) senin de tüm evinde belli bir tarz olacak. çok beğendim gerçekten güle güle oturun. inşallah ben de alırım mobilyaları da bi an önce kurtulurum o stresten :))

çok güzeller canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. avangarde denilen tarzda almışsın eşyalarını. son yıllarda çok revaçta olan bir dekorasyon tarzı. seninkiler de çok zevkli seçimler olmuş. ayrıca tüm evde belli bir tarz uygulayanlara bayılıyorum, her odası ayrı telden çalan evler beni rahatsız ediyor sanki emanet gibi :) senin de tüm evinde belli bir tarz olacak. çok beğendim gerçekten güle güle oturun. inşallah ben de alırım mobilyaları da bi an önce kurtulurum o stresten :))

inşallah canım Allah hepimizin içine sindirsin eminim senin evinde çok şık olucak şimdi iş becerip güzel bi şekilde yerleştirmekte hala gözümü kapatınca onu nereye koysam bunu nereye koysam diye hayal kuruyorum :17:

öncelikle hayırlı olsun aldın mı bilmiyorum ama yorumlarımı söylemek istedim.. (diğer yorumlarıda okumadım orda söyleyenler oldu mu bilmiyorum)
yemek masanızda 4 sandalye mi olacak? eğer öyleysen bence çok az. bizim 6 tane ama yetmiyor hep mutfak sandalyelerimizden takviye yapıyoruz.
köşe koltuğun sanırım yataştan, bizde o koltuğu reklamlarda çok beğenip almaya gitmiştik ama oturduğumuzda bize çok rahatsız geldi, hem çok sert, hemde oturunca rahat gelmedi.. yatak olması hoşunuza gittiyse şimdi çok güzel şişme yataklar var misafirler için, bu yatak olan koltuklardan bile daha rahat oluyor ve yer kaplamıyor... sonuçta oturma odanız sizin oturacağınız ve en rahat edeceğiniz yer olmalı.
yatak odasındaki ayak ucu pufu çok yer kaplar, yatak odanız ne kadar geniş bilmiyorum ama ferah olsa daha güzel olur, ayrıca dolabınında bir kapağı aynalı olsa, sonradan birde boy aynası almak ve ona yer aramak zorunda kalmazsın, boy aynası çok gerekli..
bunlar benim fikirlerim tabiki, aşmış bile olsanız değiştirebileceğiniz şeyler var :34:

Son düzenleme:
Back
X