- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
veeeeeeeee ben bi beyaz hayranı olarak yemek takımınla salon takımına bayıldım hepsi cok güzel![]()
çok teşekkür ederimayrıca beyaz mobilya tozu da göstermiyormuş
![]()
bu arada nereden ve ne kadara aldığını merak ettim![]()
hepsi çok şık tatalım allah ağzı tadıyla oturmayı nasip etsin :) yemek odana bayıldım bende bu tarzı çooookk beğeniyorum salon için koltuk takımında harika sandelyenle uyumlu renklerde kırlentlerde kullanırsın süper olur .
canım bende 3 aylık evliyim bütünn mobilyalarım beyaz ve çok memnunum. ama yatak odamın duvarlarını kırmızız kalplerle süsledim kırmızı halı kırmızı avize ve kırmızı abajurlar aldım çok romantik oldu. güle güle kullan eşyaların çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin![]()
Canım tek kelimeylee harikaa avangard tarz hepsii , yatak odası istikbal değilmi?
Canım güle güle kullan, darısı başımızaa![]()
hepsini çok beğendim ALLAH İYİ GÜNLERDE OTURMANIZI NASİP ETSİN.GÜLE GÜLE KULLANIN.
canım hepsi çok güzel güle güle kullan huzurla aşkla kullan![]()
Hepsi çoookkk güzelll.Rabbim çok güzel günlerde,sağlıkla,huzurla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
hepsı cok guseller cnm Allah gule gule kullanmayı nasıp etsın inş.. gercekten zevklıymıssın demode seyler almamıssın tebrık edıyorum :))