ya bi eve zaten dede ebe amca bisi girince is b.ka dönüyor. hic kusura bakmayin o evin icinde okadar kisi olunca siz aile olamazsiniz. siddet yoksa oglunuzu babasiz birakmayin. hic bi zamanda esim yapmisti etmisti diye düsünmeyin siz herseyin on katini vermisiniz. hele cocuk vermissiniz. niye böyleki anlamiyorum. kocaniz herseyden önce oglunu düsünmeli. bende kocaniz gibiydim, onu da cok iyi anliyorum hayir diyememek kendini suclu sorumlu hissetmek. 3 sene piskologa gittim ise yaramadi oglum oldu birden beynimde ampülüm yandi. cok sükür. cok para yedirtim ama artik yavasss yavas cekiyorum elimi kolumu. bunu sakin sakin uzun uzun anlatin. esim cok sabirliymis benim ya... cünki esimle her tartisdigimda aileme daha cok önem veriyordum. kendi kendime bak koca gidici ama aile kalici diyordum, nasil hata yapiyormusum ya ama o an görmüyor insan. sürekli oglunuzdan onun geleceginden örnek verin. kayip ettiginiz paralari hesaplayin. yaptigi bütün hatalari tek tek yazin. objektiv bi sekilde anlatin, baskasi hakkinda konusur mus gibi. ah su aileler ah...