- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
merhaba sevgili kk kulübü hanımları; öncelikle yazım yanlışım olursa kusuruma bakmayınız zira işmyerimden yazıyorum hızlı hızlı... daha evvel çok takip ettim siteyi bu kez de ben yazmak ihtiyacı duydum öncelikle hanımlar şimdiden teşekkürler yorumlar için. 8 yıllık evliyim toplamda eşimde 10 yıllık birlikteyiz flört nişan dahil. Çok da severek evlendim. Yaşım da küçüktü o zaman kahramanıydı benim her açıdan koruyan kollayan gerekli kıskanan her şeyimiz birdi. Maddi durum bende iyi değil diye her şeyime de destek olurdu uyandırmadan beni. Evlendik çok bir şey talep etmedim 3 kez boşanma vakası geçirdik sert biraz aksi ve zor fakat dolu ve mantıklı biridir ama ilgi alakası pek yoktur özel manada evlendiğinizden beri. Bir evladımız da var 7 yaşında. Yıllarca kardeşine babasına baktım anneleri erken ölmüş kopamadılar kıyamadım. Ama sonunda ne yaptın ki oldu ki titiz ve yerinde duramayan ev işi ve dekora aşık birikimdir. Çalışıyorum özel sektörde 5 yıldır da çocuğa eşim dedesi bakıyor ben yokken ama zaten sabah kahvaltı akşam yemek börek kek eksik etmem hazırladıklarımı veriyorlar temizliğim düZenimi de öyle. Tasvir edebilmeniz için yazıyorum bunları da . Eşim ben evlenecekken iş yerini anlamsızca kapattı 3 sene evden çıkmayan 3 erkekle beraberdim bir de çocuk. Çocuğu büyüttüm kiralar ucuz diye şehir değiştirdik 5 senedir de tekstil üretiminde kendisi kardeşiyle ortak hep bekar kardeşi de. Sorumsuz hesap kitabı olmayan çoğu zaman yeni tanıdığı adamı abisine değişen bir tip ama eşim oğlungibi görüyor kardeşini kopamıyor o başka. Defalarca ekmek parası olmayan zamanlardan kavga ettik girmişse çalış diye ama yok hep patronluk yapmış yapamıyor yaşı da geçti kaldıramıyor el stresini. Derken ben ev dekormuş ihtiyaçmış çocukmuş okulmuş kendi yükümü aldım üstünden çalışarak ona ve eve de katkılar elden geldikçe. Ama bütçem belli olduğu kadar. Bu süreçte bir daire parası battı tabi nakit satın alıp veresiye vermekten. Hep ceremesi bana kaldı. Uzun bir süre ayrı kaldık evladım helak oldu derken son manevrayla topladım yuvayı döndüğümde bir evi maddi manevi toparlamak siZ düşünün. Ama bırakmıyır da işi kendi bütçeni al ayrıl diyorum babası siz kardeşsiniz para benim mirasım ayrılmayın diyor anlıyorum onu da ama evlilikten korkan 35 yaşında bir düşüncesiz kardeş sorumluluğu üstünde bir abi eşim yani kimse düşünmüyor. Eşim yine beş kuruşsuz güya işten para gelecek ben zora girdim evde eksik çoktu borçlandım Vs. Eşim sürekli evde aşık surat mutsuz bu durumdan iş ev dışında hiçbir sosyali olmayan bir aileyiz resmen nerden nerelere gereksiz yere düştük allah beterinden korusun ama beyin vermiş bile bile lades denir mi her seferinde siz söyleyin. Kardeşi sürekli para batırıyor durmadan ama çalışıyor görünüyor. Bu durumlardan bende de istek yok özel hayat pert. Acaba ben mi nankörüm kızlar evin aidatı mutfak masrafı onda ve faturaları kalanı bende ama ev iş dışında hayat yok sorun bende mi eşimi desteklemeli miyim nasıl yapmalıyım fikir verir misiniz?