- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.514
Ah ah herşeye katlanma sebebim elimde mesleğim olsun. Yoksa bende biliyorum aileme evlenecem ben deyip biraz çeyiz parası biriktirip fütursuzca evlenip çekip gitmek geleceğimi bile düşünmeden. Korkuyorum bende işte kendi ailem böyleyken dokuya tutulur muyum. Annem kaynana gibi kaynanamın bir kaynanaligina dahi doluyum korkuyorum bu yüzden meslekte diretmemin sebebi bu sanırımŞimdi kulağını gözünü olan her şeye kapatıp ders çalışma vakti.Bu eziyetten kurtulmanın tek yolu mesleğini eline almak. Kendi geleceğini kendin inşa etmelisin sakın ha sevgiline güvenme. Evinde mutsuz olan insanlar en küçük bir yardım eline güvenip kapılıp gidiyor genelde. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma talihsizliğini yaşıyorlar sonra.
Evet zor bir ailen var ama bunun tek çözümü de atanıp gitmek. Bu şekilde kardeşine de yardımcı olursun hem.
Kulübün medyumlari ortaya çıkmaya başlamışAnnen normal olmayabilir ama sevgilin de çok normale benzemiyor. Sanki seni iyice dolduruyor.
O ne demek? Çoğu kişi aynı yorumda bulunmuş. Sanki ilk yorumu ben yapmışım.Kulübün medyumlari ortaya çıkmaya başlamış
O ne demek? Çoğu kişi aynı yorumda bulunmuş. Sanki ilk yorumu ben yapmışım.
Başımdan geçtiği için uyarayım dedim. Sen bilirsin, üç senedir beraberiz deyip duruyorsun. Milletin kocası 20 sene sonra sırtından bicakliyor. Üç seneymis.
Bir üye annen tam bir şeytan gibi bir şey yazmış. Neredeyse teşekkür ederim yazmışsın. Biz sevgilin için sadece dikkatli ol dedik , medyum ilan ettin. " ben de mi bir sorun var acaba?" demişsin ya hakikaten sen de bir sorun var bir evlat olarak annene şeytan denmesine hicbir şey dememişsin.Herkese bir toplu mesaj attım. Herkesin başından geçen bir değil ki. Üç seneyi ben ilişkimiz hakkinda biraz bilgi vermek için dedim. Tabiki de 20 senelik evlilik gibi olamaz öyle bir imada bulunuyorum. Ama bence sen yorumlarını kendine saklarsan iyi olur herkesin ilişkisini kendin gibi saniyorsun.