- Konu Sahibi yaseminsen
-
cnmmm cok sevındımmm hadi hayırlısı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah:dance::dance:arkadaşlar ben de dün doktordaydı.. bebek gayet iyi... fakat hiç kilo almamışım... buna biraz üzüldüm ama bebeğin sağlıklı olması rahatlattı... cinsiyetini de öğrendim.. KIZ... doktorum yüzde yüz emin değil çok yüksek ihtimalle kız olacak dedi:) ben merakımı bi nebze giderdim... darısı diğer meraklıların başına....
doğum tarihlerimiz aynı allah izin verirse aynı zamanda doğum yapıcaz nasıl gidiyo hamilelik?
çok sevindim canım bende görmek için can atıyorum ama randevu 28 zinde allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...........
Arkadaşlar, hepinize MERHABA:sm_cool:
Ben de 17 haftalık hamileyim. Bu platformda biraraya gelmemiz çok güzel. Bundan sonra ben de aranızdayım. Bebeğimizin cinsiyeti çarşamba günü kontrole gittiğimde belli olacak:dance: Tabii önemli olan sağlıklı olması.
Hepimizi Allah kurtarsın
Merhaba,mrb kızlar inşallah bende mart 9 gibi doğum yapıcam allahtan bişey çıkmazsa...cinsiyeti henüz öğrenemedim.bu arada şuan bebişini hisseden var mı?
benim de 8 mart.. gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaşla aynı haftalardayız... ben cinsiyetini öğrendim... kesin olmamakla beraber kız dedi doktorum... 18. haftada kesinleşirmiş... benim içime hep erkek doğuyodu ve çevremde beni görenler erkek olacak diyodu.. doktor kız dedi... bakalım hayırlısı.... ikisi de çok güzel...iyice netleşdiği zaman hazırlıklara ve isim düşünmeye başlıycaz...
Handecim, ben gebelik takibim için Kadın Doğum Uzmanı Ahmet BOSTANCI'YA gidiyorum. Kendisi Ank. Hast. de çalışıyor ama ben o hastanede doğum düşünmüyorum. Ahmet Bey'in anlaşmalı olduğu ve önerdiği bir hastanede yapmayı düşünüyorum.
Sen hangi doktora gidiyorsun? doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?