- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 34
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Madalyamı verelim tesellimi edelim bune yaTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Şiire bayıldım 2 dörtlükle bu kadar net anlatım süperÇok şey yazardım da bir metres yüzünden ban yemek istemiyorum derken gelsin banlar.
Kendimi kurban ediyorum kızlar
Eki Görüntüle 2584865
Sana haline sadece guluyorum...Dusman basinasin aksam karisiyla sevisip sabah senle msjlasior oyle mi?Gönlune neler derdim de ban yerim geneTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
yok bence bu Evli kadini suclar birdeYa şimdi durup durup;
"İşteğğ bir zozyal deneyy yaptıqq, gadının gadına şiddetiğ hangi yollarlan ortaya çıkıyoğr diye meraq ettik ve işte sizin bu yaptığınız da bir çeşit gadına şiddettir" filan yazmasın?
Ooo bayagi drama.Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Herkes kendine yakışanı yaparmış. Sizde kendinize metresliği yakıştırmışsınız. Aferin devam edin böyleTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
yok bence bu Evli kadini suclar birdeonun yüzünden der sahip ciksaydi kocasina der ahahah
Başkaları da yapıyor diye kendi vicdanını mi rahatlatiyorsun? Cok acınası bir durumdasınTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Var gibi duruyor mu?İnsan sadece aşk meşk için mi yaşar?
Değerleriniz yok mu hiç, kriterleriniz? Bir duruşunuz yok mu yahu ne bileyim ahlak anlayışı falan yok mu sahiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?