BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendisine saygisi olmayan insana ne denebilir ki...
insanin kendi hayatinda ikinci kadin olmasi da ne bileyim...
enteresan hayatlar.

Neyse siz mutlusunuz, adamcik mutlu,
umarim esas kadin durumu ogrenir de, mutlu olmayi secer ve adamciki terk eder.
bir iyilik yapin ve esas kadina haber verin aski memnunuzu.

Evli adam sizden zaman içerisinde neler isteyecek biliyorsunuz değil mi?
Sadece masum masum çıkmayacak sizinle
mesela sevişmek isteyecek hem eşi ile hem sizle!!
bir düşünün.. kaldırabilirseniz ne ala!
E zaten sevişmeyecekler mi? Yani evli adam karısını pastanede muhallebi kaşıklamak için mi aldatacak? Konu sahibi bunu zaten kaldırabilecek ki girişiyor böyle bir işe.

Sanki yorumları okuyarak "Ehüehü" diye gülüp (Belki bir grup arkadaşıyla beraber okuyup eğleniyorlardır) kendi ucube hayatına böyle bir konudan eğlence(!) yaratarak tatmin olmaya çalışan biri gibi.
Geçmiş konularına yorumlarına falan da bakınca evet benimde gözümde canlanan bu.
Vücut ifrazatı gibi insanlar. Mide bulandırıyorlar ama ne yazık ki varlar.

Bu yaptığınız ileride inş çocuklarınızdan değilde sizden çıkar. Sürüm sürüm sürünürsünüz.

E zaten sevişmeyecekler mi? Yani evli adam karısını pastanede muhallebi kaşıklamak için mi aldatacak? Konu sahibi bunu zaten kaldırabilecek ki girişiyor böyle bir işe.
bence o masum çocukca bir aşk olacak sanıyor
hani adam buna çok aşık yaa
sinirden gülüyorum bu arada

Allah akıl fikir,vicdan,merhamet,karakter nasip etsin diyorum.İlk konunuzu okuduğum da zaten gün gibi aşikardı döneceğiniz.Yaşattığınızı yaşamadan göçmeyin şu dünyadan.

Troll Alert! Hepimizi feci şekilde trollüyor gelmeyin oyuna ..... yok evli adammış yok arkadaşı da böyle yapmışmış ... mış da mış konu olsun maksat ....

Linç etmeye ve ayıplamaya gelmedim. Zira insan kınadığını yaşamadan ölmez. Zaten kendiniz de yaptığınız şeyin ne kadar korkunç bir şey olduğunun farkındasınız. Sadece şunu söyleyeceğim. Bir tane insan yoktur ki yaptığı kötülüğün bedelini hem bu dünyada hem de öbür dünyada ödemesin. Böyle şeyler gökten yıldırım düşer gibi olmaz. Karmanın zamanı yoktur. Men dakka dukka derler, eden bulur mutlaka. Geçmiş olsun diyorum şimdiden.

Kadın görüyor ve cevap vermiyor sizce neden?
Hoşuma gidiyor
Daha önceki konularında bizden takdir beklemişti...

bence profesyonel yardım almalı...
İlgi çekmeye çalışmak bu yaştaki biri için normal değil
En kısa zamanda umarım bir psikoloğa gider

Şu konuyu şişme erkeğe okusan söner gider o derece iğrenç

Bu ilişkiye başladığın zaten son yorumlarından belliydi. Bir de önceki konularında bakın ben reddettim bunu harikayım diye onay bekliyordun. Neyse herkes layık olduğu hayatı yaşar.

NE DİYELİM ALKIŞ İÇİN Mİ GELDİNİZ ??? insanları anlamıyorum ayıp birşey yaşıyor utanmıyor ifşa ediyor utanıyorum yanlıştayım kutarın demıyor en yakın arkadaşımda boyle dıyor ...

Allah sizin gibi gurursuz kadınlardan ve o tarz karaktersiz erkeklerden korusun..
Yaşattiğınızın bin katını yaşamanız dileğiyle.

Sitede boyle konular açmak yasak mi bilmiyorum ama evli adamla açık acik bunu normal gibi anlatmak banlanma sebebi mi bunuda bilmiyorum sadece mide bulandırıcı geliyor bu insanlar bana MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen
Yasaksa bilginiz olsun diye etiketledim.

Zihnimden geçeni cesurca yazdığın için teşekkür ederim; ama keşke yazmasaydın be arkadaşım.
Bazen insan gerçekten dayanamıyor, çok acik görüşlü bir insanımdır, iliskiler olsun baska seyler olsun... ama insanlarin gururuyla haysiyetiyle oynanmasina dayanamıyorum... keske de demiyorum iyiki de yazdım... düşünce özgürlüğü diyelim, gerekirse ban da yiyelim:)

Ben olmazsam baskasi olur diyor bir de .Belki 3. Gelir arkanizdan kismet bu isler

Nasilsa bi tek ben degilim ben olmasam başkası olur diye diye vicdaninizi bastirmaya rahatlamaya huzur bulmaya çalışıyorsunuz ama gun gelecek buda yetmeyecek size ve yasattiginizi sizde yasayacaksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…