- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
- Konu Sahibi Eloselos9393
İki yüz elli bin milyon milyaaaar sene sonra boşanabilir bence.Neden boşanmıyormuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki yüz elli bin milyon milyaaaar sene sonra boşanabilir bence.Neden boşanmıyormuş?
Ben insanları sinirlendirip tepkileri izlemenin hoşuna gittiğini düşünüyorum. "Ahah bak nasıl sinirlendi tipler, oyy şuna bak delirdi" falan diye okuyor bence. O yüzden gelmesinler soldan soldan.Bende böyle düşünüyorum aslında bilinçli olarak açıyor bu konuları, şimdi yorumları okuyup keyif alıyor demek ki. Bir sürü üyelik almasından belli normal kafada biri olmadığı. Ne kadar konularına sinirlenmiycem desemde sinirleniyorum bir şekilde
O kadar pişkince şeyler yazıyor ki geliyorlar soldan soldan.
Aynısını ben yazıcaktım. Hadi karısının haberi yok, senin haberin var adam gözüne soka soka oh ben ikinize de yeterim keyif benim diyo sana gönül ferman dinlemiyosa demek ki bi de arkadaşımın da evli erkekle ilişkisi var demez mi? Ne diycez tamam ya arkadaşın da senin gibi yapıyosa normal o zaman tamam haklısın mı dicez?Bence acınacak durumda olan karısı değil sizsiniz .
Kadının haberi yok ,ondan kanıyor devam ediyor .
Siz bile bile kendinize bunu layık görüyorsunuz, ben olmasam başkası olur bari ben de sebepleneyim diyorsunuz
Ben buna layigim, bana yakışan bu olursa olsun diyorsunuz devam .
Bence de siz ancak buna layıksınız
Senin de arkadaşının o ferman dinlemeyen gönlünü s.kimmm!!Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Karisi sezmiyorsaGerçekten merak ediyorum sebebi neymiş boşanmamasının, madem başkasına aşık oldu karısını bıraksın o zaman??
Senin de arkadaşının o ferman dinlemeyen gönlünü s.kimmm!!
Insanı insandan nefret ettiriyorsunuz!!
diyorum ya yakinda arkadasi da sevligisiyle sevgili olur sonra gelir konu acar dostum metresi oldugum adamla beni aldatilar diyeAynısını ben yazıcaktım. Hadi karısının haberi yok, senin haberin var adam gözüne soka soka oh ben ikinize de yeterim keyif benim diyo sana gönül ferman dinlemiyosa demek ki bi de arkadaşımın da evli erkekle ilişkisi var demez mi? Ne diycez tamam ya arkadaşın da senin gibi yapıyosa normal o zaman tamam haklısın mı dicez?
Adam zaten karaktersizmiş sende ona çanak tutup bir de üstüne her şey olacağına varır diye kendiniz için avuntu sebebi bulmuşsunuz. Dilerim sizde evliyken aldatılırsınız ve eşinizde herşey olacağına varır der hatta yakın arkadaşımda aynısını yapıyor çevremde var deyip sizi öylece ortada bırakır.Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Ben insanları sinirlendirip tepkileri izlemenin hoşuna gittiğini düşünüyorum. "Ahah bak nasıl sinirlendi tipler, oyy şuna bak delirdi" falan diye okuyor bence. O yüzden gelmesinler soldan soldan.
Velev ki konu gerçek, bu kadın kurban falan değil. Ne yaşayacaksa hak ederek yaşıyor. Dolayısıyla sinirlenip kendinizi germenize de hiç gerek yok.
Kırdıgın yerden kırılırsın inşallahh !!Hep sen ve senin gibileri yüzünden yıkılmıyormu yuvalarTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Eğer buradan göreceği sövme ilgisine bile muhtaçsa evli adamın gözlerine karşı koyamaması şaşırtıcı değil.Amacı hem sinirlendirmek hem ilgi görmek bence.
Daha önce de tebrik etmemizi istemişti, istediğini alamadı. "İlginin iyisi kötüsü olmaz, biraz da kendime sövdüreyim" diyor sanırım.