• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye açtın peki bu konuyu?

Buraya sana hakaret içerikli yorumlar yazılınca hoşuna mı gidiyor anlamadım ki.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşa dememişler.

Metresler birligi kurun birlikte, slagonu da gönül ferman dinlemiyor olsun.
Ben artık kasti olduğunu düşünüyorum. Üye fake değildir ama konuları bence fake. Çünkü sistemli bir gidiş oldu bu evli adamla ilişki konusunda ve her biri bu konuya doğru getirdi olayı. BDVde en çok tepki alacak, en ortalık kızıştıracak konulardan biri herhalde evli adamla olmak.

Hadi öncekileri destek almak için, gaza getirilmek için açıyordu desek, bugün bu konunun amacı yok. Yani bu konuda başlık açıp forumu bilgilendirip linç etmeyin demek çok saçma. Sonuçta insanların sırtını sıvazlamayacağını biliyor.

Ben gerçekliğine pek inanmıyorum artık. Siz de durmayın buralarda, insanların damarına basacak yanıtlar verip ortalık kızıştıracak durduk yere.

Boşuna zaman kaybı yaşayacak olan sensin.adam senin için boşanmayacak bunu zaten biliyorsun.sonunda ne olacak?karısı,çocuğuyla ailesi olacak ama seni terk ettiği zaman elinde hiçbirşey olmayacak.damgalanmış,kullanılmış atılmış,yalnız biri olarak kalacaksın.

E biz zaten bunu biliyorduk, her yediğiniz haltta neden onaylanma gereği duyuyorsunuz . Açtığınız her konuda zaten kendi olmayan karakterinizi yüceltip çok zor şartlara göğüs gerip ( mesela adamın gözleri gibi , ki bir bakan bir daha büyüsünden kurtulamıyor) hayır dediğinizi anlatıp alkış istiyordunuz ya biz o zaman demiştik bacım sen yol yapıyorsun diye . Yanılmadık. Ürememeye çalışın, karaktersizliginizde boğulun, mutluluklar 😁

Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
bi erkegin bunu size yapmasinizi nasil izin veriyorsunuz?

Kusura bakmayin ama 2. sinif kadin bile denmez size

Aldatma hikayelerinde hep erkeklere kizmisimdir ama siz apayri biseysiniz . Bukadar nasil düsülür pes Tebrik edioyrum umarim o Kadinin haberi olup bosar sevgilinizi ve gün gelir oda sizi aldatir hemde en yakin dostunuzla Felekten bi samar yeseniz keske .....

Aşk (!)ına sahip çık, yasa sonuna kadar .Nolacak karısının resimlerine bakar kendini avutursun en fazla .
Karısından arta kalan zamanlarda sana gelmesini beklersin, onla mutlu olsa bana gelmezdi diye kendini teselli edersin,ben olmasam başkası olurdu zaten dersin .
Niye sen olmayacaksın sen ol ,insan niye vicdan ,ahlak düşünsün ki ?
Sen karısından arta kalan zamanlarla yetin ,şarkılardan kendine pay çıkar,oyala kendini
Haysiyetsiz bir adamın 2.kadını ol .
Bize ne ki?
He bi de bunu napiym kapıldım diye mantığa bürü 🙄

Sadece şunu söylemek istiyorum evli olsanız mutlu veya mutsuz hiç farketmez eşinizin başka birisiyle gönül bağı olsa ne hissedersiniz ? Kendinizi onun yerihe koyun lütfen bir yuvanın yıkılmasında etkin rol olmayın.. Rabbim doğru yolu göstersin hepimize

Ben artık kasti olduğunu düşünüyorum. Üye fake değildir ama konuları bence fake. Çünkü sistemli bir gidiş oldu bu evli adamla ilişki konusunda ve her biri bu konuya doğru getirdi olayı. BDVde en çok tepki alacak, en ortalık kızıştıracak konulardan biri herhalde evli adamla olmak.

Hadi öncekileri destek almak için, gaza getirilmek için açıyordu desek, bugün bu konunun amacı yok. Yani bu konuda başlık açıp forumu bilgilendirip linç etmeyin demek çok saçma. Sonuçta insanların sırtını sıvazlamayacağını biliyor.

Ben gerçekliğine pek inanmıyorum artık. Siz de durmayın buralarda, insanların damarına basacak yanıtlar verip ortalık kızıştıracak durduk yere.
Bende böyle düşünüyorum aslında bilinçli olarak açıyor bu konuları, şimdi yorumları okuyup keyif alıyor demek ki. Bir sürü üyelik almasından belli normal kafada biri olmadığı. Ne kadar konularına sinirlenmiycem desemde sinirleniyorum bir şekilde 😅
O kadar pişkince şeyler yazıyor ki geliyorlar soldan soldan. 🙄

Bence acınacak durumda olan karısı değil sizsiniz .
Kadının haberi yok ,ondan kanıyor devam ediyor .
Siz bile bile kendinize bunu layık görüyorsunuz, ben olmasam başkası olur bari ben de sebepleneyim diyorsunuz 😆
Ben buna layigim, bana yakışan bu olursa olsun diyorsunuz devam .
Bence de siz ancak buna layıksınız 😏

Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Linç etmeyelim de tebrik mi edelim?zaten yakın dostunuzun da sizin gibi olması mesrulastiriyor değil mi?

Hayırlı olsun ne güzel bir başarı elde etmişsiniz. 2. Kadın olmaya bu kadar hevesliyseniz Arabistan’a gidin. Hem paraya para demezsiniz hem de bir sürü alternatifiniz olur. Tam istediğiniz gibi 👍🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back